Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Yok mu soyle bir Sergej Milinkovic-Savic, Radja Nainggolan, Sander Berge
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Markovic cöp, belhanda cöpmuslera
douglas liyundama marcao nagatamo (sakatlıklardan dolayı gidebilir )
diame
markovic belhanda bertolacci babel
diagne
şener
töre
efecan karaca
fatih
ödenene bonservis 0 .
markovic 25 yaşında daha belhanda ise şuan takımın en iyisi çöp demek haksızlık olur .Markovic cöp, belhanda cöp
Markovic paso sakatlanan ve verimi olmayacak oyuncu. Belhanda da kücük bir yükseliste o kadar. Cöpün tekidir.markovic 25 yaşında daha belhanda ise şuan takımın en iyisi çöp demek haksızlık olur .
Inigo Cordoba 'nın gelmesini bende çok isterim. Hem maliyet olarak belimizi bükmez hemde gerçekten çok yetenekli. Sol kanatta çizgiye inen içeri orta kesen özellikle sol ayağını kullanan bir kanat oyuncumuz yoktu uzun zamandırKanatlara Djenepo, Skov Olsen, Naba Ampomah, Inigo Cordoba 4'lüsünden 2 tanesini çok istiyorum artı Belhanda satıp oraya Ianis Hagi'yi çok istiyorum nedense içimden bir ses Ianis Hagi bizde olacak diyor. Çocukta duran top, top tekniği, dripling falan var zaten. Fiziğide en son bizimle oynadıkları hazırlık maçında yaşına göre iyiydiki biraz daha toparlamıştır herhalde bir tek oyun yönlendirme ve ara pasları nı tam bilmiyorum ama bizde bu çocuk net olacak diye hissediyorum. umarım alırız. Sırf Hagi ismi bile forma sattırır ve sinerji oluşturur bence.
Max Kruse icin bir update vereyim.
Bizim Gladbach da pesine düsmüs ve yeniden transfer etmeyi düsünüyormus. Bence Gladbach CL ye katilmayi basarirsa bu sezon Kruse kosa kosa gelebilir.
Gelecek sene ön libero için favori adayım Santiago Colombatto. italya serie Bözel ilgi alanım. bu futbolcuyu seyrettiğimde Emre Bölezoğlunun galatasaraydaki ilk yılları aklıma geliyor. tam aradığımız tipte oyuncu. çok teknik ve oyun zekası üst düzey. şok pres sonrası top kaması en önemli özelliği. ayrıca oyunu terse dönmede çok etkili. bir de sol ayaklı (fatih hoca sol ayak sever). arjantin u 17 de oynamış. ancak bir türlü sıçrama yapamamış. scout transferi olarak ideal olabilir. Max 3 milyon euroya bitebili transferi.
Santiago Colombatto - Oyuncu profili 18/19
Sence bu adam ne kadar paragoz
Gelecek sene ön libero için favori adayım Santiago Colombatto. italya serie Bözel ilgi alanım. bu futbolcuyu seyrettiğimde Emre Bölezoğlunun galatasaraydaki ilk yılları aklıma geliyor. tam aradığımız tipte oyuncu. çok teknik ve oyun zekası üst düzey. şok pres sonrası top kaması en önemli özelliği. ayrıca oyunu terse dönmede çok etkili. bir de sol ayaklı (fatih hoca sol ayak sever). arjantin u 17 de oynamış. ancak bir türlü sıçrama yapamamış. scout transferi olarak ideal olabilir. Max 3 milyon euroya bitebili transferi.
Santiago Colombatto - Oyuncu profili 18/19
Yere yakin teknik solak orta sahalara bitiyorum
İtalya'da Bennacer vardı birde böyle değil mi? Uçmuş şimdi bonservisi.