Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Max Kruse icin bir update vereyim.

Bizim Gladbach da pesine düsmüs ve yeniden transfer etmeyi düsünüyormus. Bence Gladbach CL ye katilmayi basarirsa bu sezon Kruse kosa kosa gelebilir.

markovic 25 yaşında daha belhanda ise şuan takımın en iyisi çöp demek haksızlık olur .
Markovic paso sakatlanan ve verimi olmayacak oyuncu. Belhanda da kücük bir yükseliste o kadar. Cöpün tekidir.
Komple yeni OS ve kanat lazim. Eger fegh kalirsa, OM olarak oynatip
2 cm 1. cdm
3-4 kanat alinmali ( töre +3)

Antonio Valencia 'yı gelmesi için ikna edemez miyiz ?

Hani artık yaşını aldı 10 senedir ManU forması giyiyor ama artık iyice takım dışında kaldı. Sene sonunda sözleşmesi bitiyor çok uçuk bir maaş talebi olmazsa bence STSL 'nin altını üstüne getirir bu yaşına rağmen ...

Kanatlara Djenepo, Skov Olsen, Naba Ampomah, Inigo Cordoba 4'lüsünden 2 tanesini çok istiyorum artı Belhanda satıp oraya Ianis Hagi'yi çok istiyorum nedense içimden bir ses Ianis Hagi bizde olacak diyor. Çocukta duran top, top tekniği, dripling falan var zaten. Fiziğide en son bizimle oynadıkları hazırlık maçında yaşına göre iyiydiki biraz daha toparlamıştır herhalde bir tek oyun yönlendirme ve ara pasları nı tam bilmiyorum ama bizde bu çocuk net olacak diye hissediyorum. umarım alırız. Sırf Hagi ismi bile forma sattırır ve sinerji oluşturur bence.

Kanatlara Djenepo, Skov Olsen, Naba Ampomah, Inigo Cordoba 4'lüsünden 2 tanesini çok istiyorum artı Belhanda satıp oraya Ianis Hagi'yi çok istiyorum nedense içimden bir ses Ianis Hagi bizde olacak diyor. Çocukta duran top, top tekniği, dripling falan var zaten. Fiziğide en son bizimle oynadıkları hazırlık maçında yaşına göre iyiydiki biraz daha toparlamıştır herhalde bir tek oyun yönlendirme ve ara pasları nı tam bilmiyorum ama bizde bu çocuk net olacak diye hissediyorum. umarım alırız. Sırf Hagi ismi bile forma sattırır ve sinerji oluşturur bence.
Inigo Cordoba 'nın gelmesini bende çok isterim. Hem maliyet olarak belimizi bükmez hemde gerçekten çok yetenekli. Sol kanatta çizgiye inen içeri orta kesen özellikle sol ayağını kullanan bir kanat oyuncumuz yoktu uzun zamandır

Cordoba hem bu özellikleri ile hemde yüksek tekniği ile aradığımız adam olabilir, özellikle oyunun merkezinde fazlaca skor üretebilen Diagne-Emre ve Feghouli üçlüsünün olacağını düşünürsek onun getirip keseceği ortalar ile çok gol bulurduk

Cordoba veya Kenedy gibi birisi olması gerekiyor sol kanadımızın

Ki bana kalırsa bundan sonrası için Nagatomo da çok güven vermiyor sol bek için de adamın ağzının içine orta açabilecek bir Jetro Willems gibi birisi lazım

Cordoba/Kenedy
||
||
||
||
||
Jetro

Şöyle bir sol kanat düzenimizin olması gerekiyor artık

Stefan Johansen, Markus Henriksen transfermarkt'a göre sözleşmeleri bitiyor gözüküyor. Ndiaye yerine ikisinden birini al-sat dengesi olduğu içinde almamız gerek bence ki alacakları yıllıkta Ndiaye'den az olacaktır.

||||||||||||||||||||||||||||||||||Fernando|||||||||||||||||||||||||||
Nagatomo||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||Mariano

Gerçekten STSL seviyesi için yukarıda oyuncular geldiklerinden beri ciddi katkı sağladılar özellikle geçen sene şampiyonluğumuzda baş rol oynadılar. Ama artık 19/20 sezonuna girerken yaşları Fernando(32) & Mariano(33) ve Nagatomo(33) olacak, gel-git seviyesindeki katkıları, sakatlık ceza vs. sebebi ile kaçırdıkları maçlar ve fizik olarak yaşadıkları düşüş göz önüne alınınca bence bu üçlü ile önümüzdeki sezona girersek aşağı yukarı bu sezondaki gibi bir takım izleriz

Özellikle Luyindama ve Marcao transferleri ile takımın geleceği adına transfer politikamız adına bayağı ümitlendim ben. En azından artık isim transferleri üzerinden 32 yaşındaki adamlar gelip 1 sezon iyi oynayıp geri kalan sözleşme sürelerini yatarak doldurmak yerine sahada gerçekten mücadele eden doğru işleri yapan oyunculara yöneldik. İnşallah bu transfer politikasını devam ettirir yazın da beklerimizi ve orta sahamızı bu doğrultuda değiştirebiliriz

Artık ne olursa olsun Avrupa da bizde varız demek istiyorsak maçın her anında çata çat oynayabilecek en yüksek tempoyu yapabilecek takımı kurmamız gerekiyor yoksa şampiyon olsak bile Avrupaya geçince bu seneki gibi boş yere gitmiş sayabiliriz kendimizi çünkü rakip takım bizden biraz daha yüksek tempo yaptığı anda maçtan kopuyoruz. Adamlar zaten bizden kaliteli oyunculara sahip de birde üzerine bizden 10km daha fazla koşup bizden çok daha tempolu oynayınca topu bırakıp rakibi izliyoruz

Bu yüzden tıpkı Marcao ve Luyindama transferlerinde olduğu gibi sadece tecrübeli veya ismi var diye transfer yapmak yerine dolu dolu sahada ki beklentilerimizi sonuna kadar karşılayacak adamlar ile ilgilenmemiz gerekiyor. Mesela sağ bek için Ander Capa ve orta saha için Danilo Barbosa ikilisinin transferi çok iyi olurdu

Gelecek sene ön libero için favori adayım Santiago Colombatto. italya serie Bözel ilgi alanım. bu futbolcuyu seyrettiğimde Emre Bölezoğlunun galatasaraydaki ilk yılları aklıma geliyor. tam aradığımız tipte oyuncu. çok teknik ve oyun zekası üst düzey. şok pres sonrası top kaması en önemli özelliği. ayrıca oyunu terse dönmede çok etkili. bir de sol ayaklı (fatih hoca sol ayak sever). arjantin u 17 de oynamış. ancak bir türlü sıçrama yapamamış. scout transferi olarak ideal olabilir. Max 3 milyon euroya bitebili transferi.

Santiago Colombatto - Oyuncu profili 18/19

Gelecek sene ön libero için favori adayım Santiago Colombatto. italya serie Bözel ilgi alanım. bu futbolcuyu seyrettiğimde Emre Bölezoğlunun galatasaraydaki ilk yılları aklıma geliyor. tam aradığımız tipte oyuncu. çok teknik ve oyun zekası üst düzey. şok pres sonrası top kaması en önemli özelliği. ayrıca oyunu terse dönmede çok etkili. bir de sol ayaklı (fatih hoca sol ayak sever). arjantin u 17 de oynamış. ancak bir türlü sıçrama yapamamış. scout transferi olarak ideal olabilir. Max 3 milyon euroya bitebili transferi.

Oha bu ne mutlaka almaliyiz hep boyle mi oynuyor bu oglan oyleyse Serie B'de isi ne

Canavar gibi topçu

İtalya'da Bennacer vardı birde böyle değil mi? Uçmuş şimdi bonservisi.

Kacirmayacaktik ulan bir de 2.5m mi ne versek veriyorlardi

Italya'dan alinmali bence orta sahalar daha bir taktige hakim oluyor Italya tedrisatindan gecen topcular

Orta saha icin taktiksel farkindalik her seydir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt