Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pek sallama haberleri yok baya takipçisi var , bi kaç kişi daha yazdı welbeck i ama 4 milyon yıllık falan muhabbetler var

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ingilizleri ikna etmek zor olur imza parasiyla o maliyete gelecekse beles oldugu icin okey denebilir ama saglikliysa

Nobet fena olacak yaw

10 numara için haber cıkmadı hiç acaba kimi alıcaz winner bi adam lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ÖZEL - Anderlecht, Yunus Akgün için Galatasaray'a 2,5 milyon euro bonservis ve sonraki satıştan yüzde 25 pay teklif edecek.

Forvet Welbeck
Sol Babel
Sag Skov
Bir de iyi bir 6 8 ve 10 numara bulursak bu takim Avrupada cok rahat is yapar. Vallahi kurulur bu kadro. Imkansiz da degil.

imbula buyuk risk olur

ne stokeda ne toulouseda etkili performans sergileyebildi

su an rayoda kiralik oynuyor

Yunus Akgun gidip de vasat ustu bir oyuncu olursa yuzyilin transfer rezaleti olur. Yabanci siniri gelince de bol bol aglariz

Yunus & Mariano & Belhanda ve Diagne dörtlüsünü satabilir ve doğru düzgün bir para kazanabiliriz umarım bu satışlardan

Muslera
Linnes-Luyindama-Marcao-Jetro
Savanier-Fernando
Feghouli-Emre-Babel
Transfer

*Ben Emre Akbaba 'ya güveniyorum seneye çok daha farklı katkı vereceğine de ilk 11 'e gireceğine de inanıyorum

Yunus Akgun gidip de vasat ustu bir oyuncu olursa yuzyilin transfer rezaleti olur. Yabanci siniri gelince de bol bol aglariz
Yunus gitmek istiyo.Bonservisle satmazsak bonservissiz transfer olur.Emre Mor'u devre arası satın alma opsiyonuyla kiralayacaktık.Yunus'un menajeriyle transferi iptal olduğu için alamadık.Yazın alırız gibi..

Yunus & Mariano & Belhanda ve Diagne dörtlüsünü satabilir ve doğru düzgün bir para kazanabiliriz umarım bu satışlardan

Muslera
Linnes-Luyindama-Marcao-Jetro
Savanier-Fernando
Feghouli-Emre-Babel
Transfer

*Ben Emre Akbaba 'ya güveniyorum seneye çok daha farklı katkı vereceğine de ilk 11 'e gireceğine de inanıyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt