Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre ilk 11 seviyesinde değil.Alanyaspor'da oynarken rakipleri bize karşı kapandıkları gibi kapanmıyodu.İyi bi yedek olabilir..
Bilmiyorum reis ben ümitliyim Emre 'den özellikle doğru bir planlamada rakip kaleye yakın tutarsak kilidi çözebilecek adam olacağını düşünüyorum. Ama dediğin gibi bu sene sakatlık sonrası dönüşü çok kötü oldu belki seneye de toplayamaz onun garantisini veremem sadece Emre'ye güvenip sezona girmek hata olur oraya hücumcu orta saha takviyesi de gerekli olur Belhanda gidince

İyi olursa Emre Akbaba oynar yok haksız çıkarsam da yeni transferimiz oynar orada ...

Bilmiyorum reis ben ümitliyim Emre 'den özellikle doğru bir planlamada rakip kaleye yakın tutarsak kilidi çözebilecek adam olacağını düşünüyorum. Ama dediğin gibi bu sene sakatlık sonrası dönüşü çok kötü oldu belki seneye de toplayamaz onun garantisini veremem sadece Emre'ye güvenip sezona girmek hata olur oraya hücumcu orta saha takviyesi de gerekli olur Belhanda gidince

İyi olursa Emre Akbaba oynar yok haksız çıkarsam da yeni transferimiz oynar orada ...
Sakatlandıktan sonra kendine bakmadı.Talisca-Feghouli geçen sene sakatlandıktan sonra hazır bi şekilde geldiler.Kendine bakmadığı için ilk geldiği zaman gibi güvenemiyorum.Yabancı sınırı ilk 11 için gelecek gibi.Ligde bazı iç saha maçlarında iş görür ama Avrupa maçları ve deplasman maçlarında iş yapmaz..

Fener sağ bek için Burak Çamoğlu'nu alıyomuş.Bilenler varsa nasıl bi futbolcu?

Fenerbahçe, Kopenhag’ın golcüsü Robert Skov’u transfer etti. 2018'in Ocak ayında Silkeborg'tan Kopenhag'a 1 milyon Euro'ya transfer olan Skov'un kulübüyle üç yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Adam için kapıyı şimdi 15 milyon Euro’dan açtılar. Eljif’ten gelecek parayla bu işin 12’nin altında bir rakama bitmek üzere.(@AhmetKonanc)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fenerbahçe, Kopenhag’ın golcüsü Robert Skov’u transfer etti. 2018'in Ocak ayında Silkeborg'tan Kopenhag'a 1 milyon Euro'ya transfer olan Skov'un kulübüyle üç yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Adam için kapıyı şimdi 15 milyon Euro’dan açtılar. Eljif’ten gelecek parayla bu işin 12’nin altında bir rakama bitmek üzere.(@AhmetKonanc)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bunlar akillanmaz

haber muazzam degil mi yav transfer etti. Eliften gelecek parayla 12nin altina bitmek uzere he anasini satim he danimarkayi sallayan adam ezik ne oynadigi belli olmayan adamdan daha ucuze fenere gelecek. O kadar postansiyelli adam ligden dusmemeye oynayan takima birde gelecek birazda gulelim.

Transfer döneminde Jetro ve Savanier ikilisini alalım da benim başka bir derdim yok Diagne & Belhanda filan kalsa da olur çok zoruma gitmez yani

Bu ne ya kesin mi

Yurolig gibi bir sey olacak yani CL de
Ona benzer. Ilk 24 ulusal ligde dusse de lig 1'e devam ediyor. Son 4 dusuyor. Sonraki 8 takim lig 2'den ve ulusal ligden geliyor. Onemli olan 2020 2024 arasi alacagimiz puanlar olacakmis.
Valla oraya demir attigimiz an kolay kolay inmeyiz. En az 14 mac. Giris parasi da artar. Bence bu yaz transfer donemi kaderimizi belieyecek.

Bence Mariano da satılabilir sağ beke Linnes geçsin yerli bir alternatif bulalım oraya bir de 12 yabancının 3-4 tanesini bekler için kullanmak saçmalık
Aynen.
Linnes Sener 1 2 yil idare eder. Zaten alttan cok iyi genc geliyormus.
Yine 12 + 2 olacaksa Donk her turlu 2 mevkiyi birden yedekler. Hatta Kaan Ayhan'i alirsak o da 2 mevkiyi yedekler. Bir de Manuel Fernandes'i yedek olarak istiyorum. Sakatlik ceza rotasyon derken Donk ve Manuel her turlu kadroda olurlar.

Bunlari konusmak icin cok erken degil mi?
Daha Sampiyon olmadik
Konsantrasyonu bozmayalim
Yarin en onemli macimiza cikiyoruz
Ve bundan sonraki tum maclarimiz en onemli macimiz
Hicbirinin artik telafisi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt