Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
renktaş stopere çocuk almayalım artık marcao giderse luyindamanın yanına 32-33 yaşlarında isimli bi stoper bulalım tecrübeli defansımız toparlansın artık savruk oynuyoruz senelerdir

Niye renkteş geçen sene 2. Yarı ve bu sene ligin en az yiyeni değilmiyiz ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Artık önümüzdeki senelerin takımını kurup , transfer dönemlerinde küçük nokta atışı takviyeler ile 3-4 sezon birlikte oynatmak sureti ile Avrupa'da başarıya odaklanmalıyız belki ikinci bir UEFA kupası neden olmasın...

fm de ortasahada çok işleyen şu elemanı gerçekte çok merak ediyorum.

TEBOHO MOKOENA

1590059537766.webp

Mario Balotelli'nin menajeri Mino Raiola, Galatasaray ve Vasco da Gama ile görüşüyor. (Football Italia)

Olası 8 yabancılı sisteme geçiş senaryoları

Çat diye 8 yabancıya geçelim diyenlere bile hadi geçelim dediğimiz zaman eve döndüklerinde bi bakacaklar 20 yabancıları var. Öyle çat diye yabancı sayısını kim nasıl düşürecekmiş :)

Bu iş Kademeli olur. Diyelimki 8 yabancı oldu.

Yabancılar;
1-Muslera
2-Luyimdama
3-Marcao
4-Feghuli
5-Lemina
6-Onyekuru
7-Falcao
8-Transfer

Gelecek Yerliler;
-Mert Hakan
-Emre Kılınç
-Oğulcan
-Oğuz Ceylan
-Berat
-Semih Kaya
-Arda Turan acaba

Ozette gordum ince bi herif.

hazır oyuncu piyasası dusmuşken evanderi bu yazin alssk efso olur. Artık bu tur fırsatları kacirmamamiz lazim. Damsgaard gibi geleceğin orta sahasını kacidik zaten.

rota yeniden hesaplanıyor.

Sampdorianin scoutlari çok iyi. Damsgaard gibi oyunculari çok erken keşfediyorlar.

Bu arada, Leverkusen Kereme 32.5 milyon avro ödemiş. Koronadan anlamayiz, Haverte 100 isteriz diyen Rudi Völler, Kereme en az 40 ister. Kerem sayesinde Havertzi false 9 olarak kullaniyorlar. Takimina adapte oldu, iyi iş çikariyor. Kerem transferi imkansizdan farksiz.

Sampdorianin scoutlari çok iyi. Damsgaard gibi oyunculari çok erken keşfediyorlar.

Bu arada, Leverkusen Kereme 32.5 milyon avro ödemiş. Koronadan anlamayiz, Haverte 100 isteriz diyen Rudi Völler, Kereme en az 40 ister. Kerem sayesinde Havertzi false 9 olarak kullaniyorlar. Takimina adapte oldu, iyi iş çikariyor. Kerem transferi imkansizdan farksiz.
Damsgaard gibi oyuncuları keşfetmek için üst düzey scout olmaya da gerek yok işin özü. Emre purple'den sonra ben danimarkayı takibe başladım oyuncuyu anlamak için bir video yeterli oluyor millet başka oyuncuya odaklanırken orada ikinci plandaki oyucu aslında parlıyor.
Damsgaard'ı millet olsen videolarında orgazm olurken gördüm her pozisyonda çocuk var. Bunu en basitinden bir futbol sever olarak ben gördüm.

Adamların son 4 senede sattıkları orta sahalar
Mathias Jensen (5 milyon euro): bu çocuk şanssız sakatlık yaşamasa başka seviyede olurdu
Stanislav Lobotka (5 milyon euro(celta)->20 milyon euro(Napoli))
Mikkel Damsgaard(7 milyon euro)
Takip edip direkt oyuncu için ilk tercih olması için daha ne olması gerekir merak ediyorum.

Bizim scout denilen ekibin az aklı çalışsa sözlük/forum gibi yerlerde aktif olurlar. Almışlar bir program oradan oyuncu seçiyorlar hep hazır iş.

Adamlar büyük kulüp olan bizim yetiştirip sattığımız oyuncudan daha fazlasını daha fazla miktara yetiştirip satmış. Yönetici olsam kalkar kulübün altyapı hocalarını, scout ekibini sistemi ne varsa olduğu gibi alır floryaya getirirdim.

Bu arada erdoğan yeşilyurt mutlaka almamamız gereken bir oyuncu iyi bir yedek olur. Hem sol kanadı hem forveti yedekleriz adem yerine aynı maaşla almak gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt