Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.619
- 29.088
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 82170
Takıma 3 oyuncu alındımı tamamdır bence KUDUS -EVANDER bonservis BRUMA-LEMİNA kiralık satın alma opsiyonlu
şuraya kudusu yazmasan var ya mükemmele yakın 1 kadro olacaktıEkli dosyayı görüntüle 82170
Takıma 3 oyuncu alındımı tamamdır bence KUDUS -EVANDER bonservis BRUMA-LEMİNA kiralık satın alma opsiyonlu
yoneticiler/scoutlar vs ins forumları fln okumuyodurDamsgaard gibi oyuncuları keşfetmek için üst düzey scout olmaya da gerek yok işin özü. Emre purple'den sonra ben danimarkayı takibe başladım oyuncuyu anlamak için bir video yeterli oluyor millet başka oyuncuya odaklanırken orada ikinci plandaki oyucu aslında parlıyor.
Damsgaard'ı millet olsen videolarında orgazm olurken gördüm her pozisyonda çocuk var. Bunu en basitinden bir futbol sever olarak ben gördüm.
Adamların son 4 senede sattıkları orta sahalar
Mathias Jensen (5 milyon euro): bu çocuk şanssız sakatlık yaşamasa başka seviyede olurdu
Stanislav Lobotka (5 milyon euro(celta)->20 milyon euro(Napoli))
Mikkel Damsgaard(7 milyon euro)
Takip edip direkt oyuncu için ilk tercih olması için daha ne olması gerekir merak ediyorum.
Bizim scout denilen ekibin az aklı çalışsa sözlük/forum gibi yerlerde aktif olurlar. Almışlar bir program oradan oyuncu seçiyorlar hep hazır iş.
Adamlar büyük kulüp olan bizim yetiştirip sattığımız oyuncudan daha fazlasını daha fazla miktara yetiştirip satmış. Yönetici olsam kalkar kulübün altyapı hocalarını, scout ekibini sistemi ne varsa olduğu gibi alır floryaya getirirdim.
atl madridde sans bulamıyor sanirim bize gelebilme ihtimali olan biri. psv donemleri iyiydi bizim seviyeyi rahat kaldirir ancak onunde fegi gormek istememSantiago Arias haberleri var Nueva vía de escape para Santiago Arias
Kendisi benim çok sevdiğim bir oyuncu kesinlikle takımda görmeyi isterdim
Doğruya doğru bundan sonra arkasında T.Alexander-Arnold oynasa bile Feghouli'yi görmek istemem takımdaatl madridde sans bulamıyor sanirim bize gelebilme ihtimali olan biri. psv donemleri iyiydi bizim seviyeyi rahat kaldirir ancak onunde fegi gormek istemem