Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaan ve Emre alınır. Asamoah aya da Filipe Luis'den biri alınır. Denk gelirse santarfor olur yedek.

3-4 transferden fazlası olmaz devre arası.

Koray, Donk, De Jong, Balta, Tarık gibi adamlar gider.

Sol bek alıcaklarsa sol kanatta alsınlar ben yarım devre daha katlanamam bencil yasin,Gary ve tolgaya

Moderatör tarafında düzenlendi:
tudor sol kanat istiyo ,daha ne kadar belli edecekler acaba....her sabah var haberlerde

Bize kadar düşer mi bilmem ama Jesé gelirse bu ligde acayip fark yaratır takım Tudor engel olmazsa gerçekten akın akın geliyor zaten sırf Tolga gibi yeteneği ve hücum gücü sınırlı bir adam doğru yerlerde durduğu için oynadığı 9-10 maçta 6 gol attı

Jesé gelirse bence hücum gücümüz bayağı artar ...

Bize kadar düşer mi bilmem ama Jesé gelirse bu ligde acayip fark yaratır takım Tudor engel olmazsa gerçekten akın akın geliyor zaten sırf Tolga gibi yeteneği ve hücum gücü sınırlı bir adam doğru yerlerde durduğu için oynadığı 9-10 maçta 6 gol attı

Jesé gelirse bence hücum gücümüz bayağı artar ...

ZEKICE bir oneri.

Domenico Criscito
Gaitan

Muazzam hamleler olur,Asabob gelmiyor Luisi bilmiyorum ama Criscito için Mancini hoca kıyak yapar

Nando
Mariano Maicon Serdar Asamoah
Fernando Tolga
Feghouli Ndiaye Schürrle
Gomis

Şuan haberine denk geldim ve açıkçası çok mantıklı geldi,Nasri Antalya ile pek uyuşmadı ve orası onu futbola döndürecek bir yer değildi iki tarafta mutsuz gibi duruyor,Nasriyi ucuz bir bedele veya takasla devre arasında almak çok mantıklı olur,Konop falan imkansız olaylar bize hücumda akıllı bir oyuncu lazım Nasri çok iyi bir hamle olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt