Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lucas Moura inanılmaz ötesi bir hamle olur cidden çok az süre bulmuş,yarım devre kiralık gelse ne hava katardı.

Devre arası için önerim

Joel campbell 4 milyon
Filipe luis 3 milyon
Acerbi 8 milyon
Emre akbaba:donk latov +1 milyon
Forvet yerine stoper joel campbel Forvet oynuyabiliyor

Muslera
Mariano Maicon Acerbi Filipe
Fernando Ndiaye
Feghouli Belhanda Campbell
Gomis

Yada

Muslera
Mariano Maicon Acerbi Filipe
Fernando Ndiaye
Gary Feghouli campbell
Gomis

Çok süratli bi takım oluruz defans çağ atlar

Campbell 'ı bende zamanında çok istemiştim reis özellikle Bruma varken Bruma solda Cambpell sağda yardırırlar diye bekliyordum o dönemler adamı ama Podolski geldi onun yerine

Son yıllarda pek bir varlık gösteremedi Campbell birazda dengesiz bir yapısı var gibi bir pozisyonda vay anasını ne topçu be derken 5dk sonra yuh ulan o hata yapılır mı diyebilirsin bu adamı izlerken

Ama dediğin gibi sol kanatta Campbell gibi çizgiyi kullanıp akıp gidecek bir adam olursa sol tarafımız acayip olur bu tipte bir sol kanat oyuncusu bekliyorum solak aşırı süratlı çizgiyi kullanıp bir anda rakip kaleye inebilen bir sol açık belki de Douglas Costa 'yı çok beğendimi içindir bilemem bunu ...

bence yabancı sol bek alamayacağız takımda 15 tane yabancı var...devre arası Atila Turan ya da Aziz Behiç'i alıp sezon sonu için Asamoah'ı almak en mantıklısı olabilir

Selçuk
Yasin
Tarık
Ahmet
Eray

Gibi içi geçmişlerden kurtulup

Deniz Türüç
Emre Akbaba
Kaan Ayhan
Berke Özer

Kadroya katılmalı.

Yabancılar da

De Jong
Donk
Carole
Linnes
Latovlevici

Çok vasat ve altında isimler zaten. Buraya mevcut 11 oyuncularından bile daha iyi 3-4 takviye şart.

En az bir tane Pepe ,Drogba klasmanında futbolcu almalıyız. Dönüşüm tamamlandığında kadro sadece 2-3 senelik olmamalı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

lucas moura fevkalade 1 dransfer olur

£25m ödedikleri topçuyu ucuza birakacaklarini mi saniyorsun rns

lütfen naif olmayalim
Oyuncu hakkinda, belirttigim gibi bir kac macini izlemek disinda hic bir fikrim yoktu.
Oyun stili cok hosuma gitti, özellikle Arsenal macinda tek forvet olmasina ragmen cok iyi oynadi.
Bilgilendirdigin icin tesekkür ederim.

Lucas bugün bırakıyorum 20 külup teklif yaparki bunlarin 4 5 i üst düzel olur manu gibi monaco gibi dortmunt milan gibi bize zor

Max 2 topçu alınır devre arası 1 i sol bek 1 i forvet 4 tane kanat var takımda transfer beklemeyin boşa gerektiğinde faslı selçuk bile oynat kanatta.

Yani denilenlere katılıyorum şimdi ne yapıp edilip Filipe Luis veya Asamoah ikilisinden birisi devre arası takıma kazandırılmalı
2. olarak eldeki çöplerden kurtulmalıyız

Sonra yaz transfer döneminde gerçekten baba bir sol açık transferi parasına kıyılıp yapılır ...

Yalnız bu da Belhanda'dan daha iyi bir oyuncu değil. Beklenenin çok altında kaldı. Marko Marin'in yolunu izleyecek gibi.

Evet ama TSL'de kendini bulabilir maliyeti de fazla olmaz bence riske girilebilecek bir transfer.En kötü yine pazarlayabilirsin Avrupa'ya.

Max 2 topçu alınır devre arası 1 i sol bek 1 i forvet 4 tane kanat var takımda transfer beklemeyin boşa gerektiğinde faslı selçuk bile oynat kanatta.
Bence de böyle olacak.
Aslinda üc transfer sart, bu iki pozisyona ek olarak, özellikle pas kalitesi yüksek bir orta saha.
Ancak, dedigin gibi bu iki transfer olur ise öpüp basimiza koyalim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt