Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.726
- 11.793
- 1.163
Lucas Moura inanılmaz ötesi bir hamle olur cidden çok az süre bulmuş,yarım devre kiralık gelse ne hava katardı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lucas Moura inanılmaz ötesi bir hamle olur cidden çok az süre bulmuş,yarım devre kiralık gelse ne hava katardı.
Psg oyuncu kiralamaz anca satar onada paramız yetmez şuanda
Devre arası için önerim
Joel campbell 4 milyon
Filipe luis 3 milyon
Acerbi 8 milyon
Emre akbaba:donk latov +1 milyon
Forvet yerine stoper joel campbel Forvet oynuyabiliyor
Muslera
Mariano Maicon Acerbi Filipe
Fernando Ndiaye
Feghouli Belhanda Campbell
Gomis
Yada
Muslera
Mariano Maicon Acerbi Filipe
Fernando Ndiaye
Gary Feghouli campbell
Gomis
Çok süratli bi takım oluruz defans çağ atlar
Bir kaç maçını izledim, Arnautovic olabilir mi? Daha çok maçını izleyen var mı?
Oyuncu hakkinda, belirttigim gibi bir kac macini izlemek disinda hic bir fikrim yoktu.lucas moura fevkalade 1 dransfer olur
£25m ödedikleri topçuyu ucuza birakacaklarini mi saniyorsun rns
lütfen naif olmayalim
Lucas bugün bırakıyorum 20 külup teklif yaparki bunlarin 4 5 i üst düzel olur manu gibi monaco gibi dortmunt milan gibi bize zor
Lewis Holtby - Oyuncu profili 17/18 | Transfermarkt
Dün bir konuda daha bahsetmiştim.
Hamburg düşme hattında,bu adamın sözleşmesi de sezon sonu bitiyor.Orta sahadaki oyun kurucu eksikliğimize deva olur yaşı da 27 henüz.
@Musap Aydinli gelir mi reis
Yalnız bu da Belhanda'dan daha iyi bir oyuncu değil. Beklenenin çok altında kaldı. Marko Marin'in yolunu izleyecek gibi.
Bence de böyle olacak.Max 2 topçu alınır devre arası 1 i sol bek 1 i forvet 4 tane kanat var takımda transfer beklemeyin boşa gerektiğinde faslı selçuk bile oynat kanatta.