Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize ola aina gibi iki tane bek gerekiyor. tıfıl bek oyuncularından vazgecmeliyiz.
Devir uzun boylu atletik oyuncular.
Onyekuru da şu haliyle 5 milyona bırakılırlarsa alınır birakmazlarsa ayni paraya bruma yoklanmalı.
Karşı kanattaki koca götlü kaplumbağa yerine yine oyuncu gerekiyor. Seri+lemina ikilisi yerine biri İskandinav topcu bulup diğeri melo gibi piç yılmayan oyuncu şart.

Kim para ediyorsa temizlemek gerekiyor muhtemelen seneye avrupa ligindeyiz hedef yeni yapılanma olmalı. Sağlam atletik oyuncularla yarı final bile yaparız psg'nin chelsea'nin altyapilarini yoklamak gerekiyor

Bu korona belası bitmeden çok fazla yüksek maliyetli adamlardan vazgeçsinler. Dönem alt yapı dönemi olmalı.

Gelecek Sezon (nando ile ideal 11)

Nando
Arias Luyi Marcao Saracchi
Kaan
Mert H. Seri
Emre Falcao Onye

veya

Nando
Kaan Luyi Marcao Saracchi
Lemina
Mert H. Seri
Emre Falcao Onye

Jeff Hendrick, N. Mendy ve Kurzawa'ya çökmek lazım.

Son düzenleme:
Gelecek Sezon (nando ile ideal 11)

Nando
Arias Luyi Marcao Saracchi
Kaan
Mert H. Seri
Emre Falcao Onye

veya

Nando
Kaan Luyi Marcao Saracchi
Lemina
Mert H. Seri
Emre Falcao Onye
Bilmiyorum reis Lemina & Seri ikilisinin aynı anda saha olması büyük problem

Muslera
Luyindama-Kaan-Marcao
Arias-M.Hakan-Seri-Ömer
Emre-Falcao-Onyekuru

Şeklinde gümbür gümbür 3-4-3 oynardık, yabancı sınırına takılacak bir takım da olmazdı

Bilmiyorum reis Lemina & Seri ikilisinin aynı anda saha olması büyük problem

Muslera
Luyindama-Kaan-Marcao
Arias-M.Hakan-Seri-Ömer
Emre-Falcao-Onyekuru

Şeklinde gümbür gümbür 3-4-3 oynardık, yabancı sınırına takılacak bir takım da olmazdı
O halde yazdigim ilk kadro tam senlik.
3 lüye de gecer mac icinde o takim. Kaan olmazsa olmazimiz olmali

Belhanda > 5M
Maicon > 3M
Diagne > 5M
Fegh > 5M

= 18M
Bonservisle 1 sağ bek ve kiralık bir yabancı forvet de aldık mı tamamdır.
Sağ bek 6-7M desen, Dennis Mann'ı her türlü alırsın. Onyekuru da kiralık + zorunlu opsiyon.

(y)

--------------Muslera-----------------

X---Luyindama---Marcao---Kurzawa

Mert Hakan---N. Mendy---J. Hendrick

Dennis Mann----Falcao----Onyekuru

Son düzenleme:
Başıma bir şey gelmeyecekse ,olabiliri varsa Seri'yi Lemina'ya tercih ederim. Seri'nin pasör oyun kuran oyununda önünde Ömer-Mert ikilisi ile bile şampiyon olursun
Pasör oyun kurucu ve seri en kritik yerde pas hatası yapan top rakipteyken moruklar gibi eli belinde gezen bu sezon kadıköy deplasmanı ve birazda trabzon deplasmanı hariç hiç bir hayrını görmedik fener zaten leş orta saha trabzonda geriye yaslandığı için etkili göründü serinin oynayacağı lig burası değil biz pas oyunu oynamıyoruz ligimizde de pas oyunu oynayanı biçiyorlar bizim ligimizde öküz gibi kuvvetli agresif oyuncu şart oda
sağlıklı ve formda olursa leminadır.Seriyi ben asla kiralamam ödediğimiz maaşa yazık

Futbolcu transferi umrumda değil. Fatih Terim’in yanına ona destek olacak hocalar lazım. İşlerinde çok üstte olan insanlar. Özellikle de mükemmel bir fitness hocası lazım. Takım çok koşarsa zaten kalite olarak Türkiye’nin üstünde kadrolarımız olduğu için nihayet çok iyi mücadele eden ve izlemesi zevkli bir takım oluruz.

mümkünse Kurzawa falan gelmesin. Millet hala işin ciddiyetinin farkında değil. Para mara kalmadı kulüplerde ne Kurzawa'sı..

Brezilya Liginden bul bir tane bek gayet iş yapar. Mesela Bjk Ramon Motta'yı aldı, kariyeri son derece vasat ama 2 sene gayet iş yaptı. Bek cenneti var orada ama kimse girmiyor nedense.

O halde yazdigim ilk kadro tam senlik.
3 lüye de gecer mac icinde o takim. Kaan olmazsa olmazimiz olmali
Bence de Kaan bir stoper'e göre tekniği pozisyon bilgisi çok sağlam onu saha içinde 3. bir stoper olarak görmek isterdim böylece Luyindama ve Marcao kenarlara daha rahat açılıyor, Marcao'nun top kullanma becerisi yükseliyor ve Luyindama'nın bire bir rakiple boğuşması sağlanabilir
Mesela Ömer doğru bir sol bek mi ? değil ama sol önde oynamasını gerektirecek bir becerisi de yok bu sistemde o çizgiyi kullansın işte bol bol
Aynı şekilde Onyekuru benim gözümde ideal bir sol kanat değil öyle oyunu açacak forvetine top taşıyacak birisi değil üçlünün solunda olduğu zaman en iyi yaptığı defans arkası gol koşularını yapma konusunda daha özgür olur

Ben şeye katılmıyorum reis "Voov üçlü defans oynanır mı İtalyan takımı mıyız biz " diye ortalığı yangın yerine çevirmeye gerek yok. Gerçekten son dönemde topu geriden çıkarmaya çalışırken şu yazdığımız dizilişten farklı bir Galatasaray görmüyoruz

1592488195233.webp

Bence kötü takım olmazdı ...

mümkünse Kurzawa falan gelmesin. Millet hala işin ciddiyetinin farkında değil. Para mara kalmadı kulüplerde ne Kurzawa'sı..

Brezilya Liginden bul bir tane bek gayet iş yapar. Mesela Bjk Ramon Motta'yı aldı, kariyeri son derece vasat ama 2 sene gayet iş yaptı. Bek cenneti var orada ama kimse girmiyor nedense.

marcrlinho var 23 yasinda fisek

Bu cocugu Leverkusen izliyormus. 1.91m boyunda genc polonyali forvet. Yüksek bonservise sattiklari fazla oyuncu yok. Piateki bile 4 sene önce 700 bine satmislar. Belki bu cocuk firsat transferi olabilirmi? Hic tanimiyor etmiyorum, ama Leverkusenin scoutlari gayet iyi calisiyor. Onlar begendiyse, bizdede is yapar herhalde.

Zaten Falcao senede 10 mac kacirir düsünürsek, baya forma sansida bulur bizde.

Free duruma düşmüş Handa'nın yerine iş yapar mı renktolar

Bonservissiz alabileceğimiz oyuncular;

Kale: C. Bravo

Sağ Bek: Cedric Soares, Omar, Smolnikov, De Silvestri, Jeremy Pied

Stoper: David Luiz, Garay

Sol Bek: Didac Vila, Olsson, Rybus, Giebelmann

Orta Saha: Kuzyaev, Leroy Fer, Mert Hakan, Van Ginkel, Benat, Defour, Bertolacci, Sung Ki, Imbula, Tapia, Iturraspe

On Numara: Nico Gaitan

Kanat: Emre Kılınç, Callejon, Mirallas, Wilson Eduardo

Santrafor: Dzyuba, Choupo Moting, Niasse, Remy, Yaya Sanago, Wolfswinkel

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şuan boşta olan verimli, bize gelebilecek topçular;

Sağ/Sol Kanat: Iturbe

Forvet/Santrafor: Doumbia

Sol Bek/Kanat: Tabanou

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt