Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fortuna Düsseldorf'un küme düşme durumuma göre kesinlikle Kaan Ayhan yüksek öncelikli transferimiz olması lazım Marcao veya Luyindama'nın satılması da şart değil 2 stoperin arasına giren bir 3. stoper gibi kullanabiliriz Kaan'ı ki bu sene ara ara denedik bu sistemi

Bunun haricinde Emre Kılınç & Mert Hakan ikilisinin transferini bitirdiğimize inanmak istiyorum

Her ne olursa olsun Onyekuru için bir girişimimiz olacaktır umarım bir şekilde takımda kalmasını sağlayabiliriz kara oğlanın

Kaan bize anca 1,5 milyon maas veya daha cok verirsek gelir. Birde 6 milyon bonservisi var Düsseldorf düserse. Hangi parayla öyle adami 3. Stoper olarak alacagiz?

Bence zaten Düsseldorf düserse, Bundesliga takimlarindan teklif alir. Onu anca baya iyi maasla ve ilk 11 de oynatmayi düsünüyorsan türkiyeye getirebilirsij.

Kaan bize anca 1,5 milyon maas veya daha cok verirsek gelir. Birde 6 milyon bonservisi var Düsseldorf düserse. Hangi parayla öyle adami 3. Stoper olarak alacagiz?

Bence zaten Düsseldorf düserse, Bundesliga takimlarindan teklif alir. Onu anca baya iyi maasla ve ilk 11 de oynatmayi düsünüyorsan türkiyeye getirebilirsij.
Bence de gerek yok o paralara. 3. Stoper ahmet 4. Stoper alt yapi olmali

Luyindama'yı 18'e satıp 5m Kaan Ayhan,8m Coman, 6m Kudus yapmak lazım

beyler bana göre arda turan gelecek bu durumda iyi bir kamp dönemi geçirirse düşük bir ücrete hatta bir senesi bedava oynamak şartıyla gelebilir.

muhammed kudus
bukari
moffi
kaan ayhan
coman
gaich

bunlar yazılıyo sürekli

Şu yabancı sınırı muhabbetinde kaç tane yabancı takviye yapacağımız da önemli 14 kontenjandan 1-2 tane boş bırakırlar mı hazırlık olarak acaba ileriye dönük ? Yoksa kontratlardan çıkmak zor olur bir anda

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gaich beni en çok heyecanlandıran isim, keşke alabilsek. Bence Falcao’nun varlığı gelişiminde çok şey kazandırır
5 milyon dolar teklif etmişiz bonservisinin bir kısmı için galiba ,sporxte gördüm haberi.2 aydır yazıyo arjantin basını.comanı alacagız diye düşünüyorum.4 sene taksitle bile verebilirlermiş.moffiyi daha önce de yazmıslardı.3 üde belhanda,maicon ve babel satısıyla mümkün gibi.

Gaichi Atalanta ve Brügge istiyormus. Serbest kalma maddesi 13,5 milyon €, ama ondan düsük rakama da gidebilirmis. En iyi ihtimal 10 milyon isterler herhalde.

Gaich belcika yerine italyaya gitmeyi tercih ediyormus.

Gaichi Atalanta ve Brügge istiyormus. Serbest kalma maddesi 13,5 milyon €, ama ondan düsük rakama da gidebilirmis. En iyi ihtimal 10 milyon isterler herhalde.

Gaich belcika yerine italyaya gitmeyi tercih ediyormus.

Dişimize göre rakipler bunlar, bence bastırsak alırız...

Onyekurunu tekrar kiralanır mı, bonservisi alınır mı bilemiyorum. ancak medya sürekli sol kanat oyuncusu yazıyor. benim önerim de sol kanat üzerine olacak. Atalanta rezerv takımında oynayan Ebrima Colley. 20 yaşına yeni girdi. Gambiya milli takımında oynuyor. Atalantada oynayamamasının nedeni bölgesinde takım kaptanı Pacu Gomezin oynaması. kısa zamanda ismini duyacağımız düşünüyorum. çok hızlı, oyunu iyi okuyabilen uzaktan şutları olan gerektiğinde 10 numara poziyonunan kayabilen bir oyuncu. bitiricilik çok iyi. tam aradığımız kanat diyebilirim. 3-4 milyon euroya bitebilir transfer

Onyekurunu tekrar kiralanır mı, bonservisi alınır mı bilemiyorum. ancak medya sürekli sol kanat oyuncusu yazıyor. benim önerim de sol kanat üzerine olacak. Atalanta rezerv takımında oynayan Ebrima Colley. 20 yaşına yeni girdi. Gambiya milli takımında oynuyor. Atalantada oynayamamasının nedeni bölgesinde takım kaptanı Pacu Gomezin oynaması. kısa zamanda ismini duyacağımız düşünüyorum. çok hızlı, oyunu iyi okuyabilen uzaktan şutları olan gerektiğinde 10 numara poziyonunan kayabilen bir oyuncu. bitiricilik çok iyi. tam aradığımız kanat diyebilirim. 3-4 milyon euroya bitebilir transfer

biz neden böyle alt yapıya oyuncular getiremiyoruz.

Sörlothun serbest kalma maddesi niye birden o kadar düsmüs haberlere göre? Daha bir hafta önce, opsiyon cekildigi an 15 milyon diyorlardi. Simdi birden 9 milyon diyorlar. 2 hafta daha beklersek, belki bedavaya alma sansimiz olur bu gidisle.

Hem o 9/15 milyon opsiyonu cektikten sonra gecerli dedikleri dogruysa Trabzon Sörlotha bu yazin gitmeyi istiyorsa sunu söyler. Bize bizim istedigimiz rakami bul, o zaman senin gitmene izin veririz. Yoksa opsiyonu gelecek yazina kadar cekmeyiz ve burda kalirsin derler. Opsiyonu erken cekmek resmen salaklik olur ve yapmazlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt