Mehmet Can
Tecrübeli Üye
- 7 Temmuz 2010
- 6.597
- 2.178
- 1.748
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence de gerek yok o paralara. 3. Stoper ahmet 4. Stoper alt yapi olmaliKaan bize anca 1,5 milyon maas veya daha cok verirsek gelir. Birde 6 milyon bonservisi var Düsseldorf düserse. Hangi parayla öyle adami 3. Stoper olarak alacagiz?
Bence zaten Düsseldorf düserse, Bundesliga takimlarindan teklif alir. Onu anca baya iyi maasla ve ilk 11 de oynatmayi düsünüyorsan türkiyeye getirebilirsij.
Bence de gerek yok o paralara. 3. Stoper ahmet 4. Stoper alt yapi olmali
18'i hayatta vermezler Luyindama için. Pandemiden önce, belki ama şu anda imkansız bana göre.Luyindama'yı 18'e satıp 5m Kaan Ayhan,8m Coman, 6m Kudus yapmak lazım
Luyindama'yı 18'e satıp 5m Kaan Ayhan,8m Coman, 6m Kudus yapmak lazım
muhammed kudus
bukari
moffi
kaan ayhan
coman
gaich
bunlar yazılıyo sürekli
5 milyon dolar teklif etmişiz bonservisinin bir kısmı için galiba ,sporxte gördüm haberi.2 aydır yazıyo arjantin basını.comanı alacagız diye düşünüyorum.4 sene taksitle bile verebilirlermiş.moffiyi daha önce de yazmıslardı.3 üde belhanda,maicon ve babel satısıyla mümkün gibi.Gaich beni en çok heyecanlandıran isim, keşke alabilsek. Bence Falcao’nun varlığı gelişiminde çok şey kazandırır
![]()
UPDATE: ‘Club Brugge gaat nog steeds voor miljoenentransfer’
Adolfo Gaich wordt al een tijdje nadrukkelijk in verband gebracht met Club Brugge. De Argentijnse aanvaller zou echter liever naar Italië verkassen dan naar de Belgische competitie.www.voetbalprimeur.be
Gaichi Atalanta ve Brügge istiyormus. Serbest kalma maddesi 13,5 milyon €, ama ondan düsük rakama da gidebilirmis. En iyi ihtimal 10 milyon isterler herhalde.
Gaich belcika yerine italyaya gitmeyi tercih ediyormus.
Onyekurunu tekrar kiralanır mı, bonservisi alınır mı bilemiyorum. ancak medya sürekli sol kanat oyuncusu yazıyor. benim önerim de sol kanat üzerine olacak. Atalanta rezerv takımında oynayan Ebrima Colley. 20 yaşına yeni girdi. Gambiya milli takımında oynuyor. Atalantada oynayamamasının nedeni bölgesinde takım kaptanı Pacu Gomezin oynaması. kısa zamanda ismini duyacağımız düşünüyorum. çok hızlı, oyunu iyi okuyabilen uzaktan şutları olan gerektiğinde 10 numara poziyonunan kayabilen bir oyuncu. bitiricilik çok iyi. tam aradığımız kanat diyebilirim. 3-4 milyon euroya bitebilir transfer
![]()
Ebrima Colley - Oyuncu profili 24/25
Ebrima Colley, 25, Gambiya ➤ BSC Young Boys, 2024'den beri ➤ Sağ Kanat ➤ Piyasa Değeri: 2.00 mil. € ➤ * 1 Şub 2000, Serrekunda, Gambiyawww.transfermarkt.com.tr