Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
duran top uzmanı gibi herif nerdeyse kornerden atacak
![]()
Abdullah Aydın - Player profile 25/26
Abdullah Aydın, 25, from Türkiye ➤ Mardin 1969 Spor, since 2025 ➤ Central Midfield ➤ Market value: €100k ➤ * 18/12/2000 in Quimper, Francewww.transfermarkt.com
blowtaş topçusuymuş malesef ki.
Napoli seviyesinde isteniyorsa alamayız. Rubin'de 3 tane orta-üst seviye kanat var. Haksabanovic ve Dreyer de iş yapar bence. Ounas TR istemiyordu geçen sene, ECL bile yokken hiç gelmez.@Hasan Çam Önerdiğin oyuncuya Napoli için bu kadar bonservis istemişler.Morutan'ı satarsak alınabilir diyecem de Napoli bunu alırsa Adam Ounas'ı da transfer edebiliriz..
Napoli, Khvicha Kvaratskhelia için 8 M€ ödemeye hazır. (Corriere dello Sport)
2 oyuncuyu da fazla izlemedim bi şey söylemem de Haksa'nın Ligin Buglu oyunculardan biri olabileceği potansiyeli var.İdrissi'ye ne dersin Başakşehir de istemişti onda da öyle bi potansiyel var..Napoli seviyesinde isteniyorsa alamayız. Rubin'de 3 tane orta-üst seviye kanat var. Haksabanovic ve Dreyer de iş yapar bence. Ounas TR istemiyordu geçen sene, ECL bile yokken hiç gelmez.
Idrissi'yi pek beğenmiyordum Sevilla'da. Aslında düşen Norwich'ten Rashica ya da Tzolis'i kovalayacaksın. Özellikle Rashica bitirilebilir gibi geliyor bana.2 oyuncuyu da fazla izlemedim bi şey söylemem de Haksa'nın Ligin Buglu oyunculardan biri olabileceği potansiyeli var.İdrissi'ye ne dersin Başakşehir de istemişti onda da öyle bi potansiyel var..
Rashica'yı 1 yıllık kiralanmasını isterim.Ekonomik anlamda rahatlamak için şampiyon olmak gerek.Bonservisi için ne kadar isterler bilmem ama oyuncu satışı da yapılacağı için bi şekil alınabilir..Idrissi'yi pek beğenmiyordum Sevilla'da. Aslında düşen Norwich'ten Rashica ya da Tzolis'i kovalayacaksın. Özellikle Rashica bitirilebilir gibi geliyor bana.
Brighton aldı![]()
Deniz Undav - Oyuncu profili 26/27
Deniz Undav, 29, Almanya ➤ VfB Stuttgart, 2024'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 22.00 mil. € ➤ * 19 Tem 1996, Varel, Almanyawww.transfermarkt.com.tr
Halil’in gol atanı ve attıranı