Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sene başında Gedson alternatifi olarak çok ilgilendiğimiz Abdou Harrouı Sassoulo'da 22 maçta 430 dk süre almış eğer ordan birşey çıkmazsa tekrar ilgilenmek lazım

Torrent hoca ile devam edilmesinden yanayım. Yalnız illa değiştireceğim diyorlarsa Okan Buruk öncesi Nuri Şahin denemesi daha hoş olur.

----------------Muslera--------------
Ömer ali Ş.---axel zagadu---ozan---pva
--------sergi roberto---salihözcan-----
Bernardeshi-------------isco---------------kerem
------------------piatek--------------------------

Off Off yav şu kadro ligin içinden geçer

Nelson ve marcao 40 m €
Mustafa 10 m €
Cicaldau 10 m €

cassio de souza soares lincoln10

duran top uzmanı gibi herif nerdeyse kornerden atacak

blowtaş topçusuymuş malesef ki.

@Hasan Çam Önerdiğin oyuncuya Napoli için bu kadar bonservis istemişler.Morutan'ı satarsak alınabilir diyecem de Napoli bunu alırsa Adam Ounas'ı da transfer edebiliriz..
Napoli, Khvicha Kvaratskhelia için 8 M € ödemeye hazır. (Corriere dello Sport)

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Hasan Çam Önerdiğin oyuncuya Napoli için bu kadar bonservis istemişler.Morutan'ı satarsak alınabilir diyecem de Napoli bunu alırsa Adam Ounas'ı da transfer edebiliriz..
Napoli, Khvicha Kvaratskhelia için 8 M€ ödemeye hazır. (Corriere dello Sport)
Napoli seviyesinde isteniyorsa alamayız. Rubin'de 3 tane orta-üst seviye kanat var. Haksabanovic ve Dreyer de iş yapar bence. Ounas TR istemiyordu geçen sene, ECL bile yokken hiç gelmez.

Napoli seviyesinde isteniyorsa alamayız. Rubin'de 3 tane orta-üst seviye kanat var. Haksabanovic ve Dreyer de iş yapar bence. Ounas TR istemiyordu geçen sene, ECL bile yokken hiç gelmez.
2 oyuncuyu da fazla izlemedim bi şey söylemem de Haksa'nın Ligin Buglu oyunculardan biri olabileceği potansiyeli var.İdrissi'ye ne dersin Başakşehir de istemişti onda da öyle bi potansiyel var..

2 oyuncuyu da fazla izlemedim bi şey söylemem de Haksa'nın Ligin Buglu oyunculardan biri olabileceği potansiyeli var.İdrissi'ye ne dersin Başakşehir de istemişti onda da öyle bi potansiyel var..
Idrissi'yi pek beğenmiyordum Sevilla'da. Aslında düşen Norwich'ten Rashica ya da Tzolis'i kovalayacaksın. Özellikle Rashica bitirilebilir gibi geliyor bana.

Idrissi'yi pek beğenmiyordum Sevilla'da. Aslında düşen Norwich'ten Rashica ya da Tzolis'i kovalayacaksın. Özellikle Rashica bitirilebilir gibi geliyor bana.
Rashica'yı 1 yıllık kiralanmasını isterim.Ekonomik anlamda rahatlamak için şampiyon olmak gerek.Bonservisi için ne kadar isterler bilmem ama oyuncu satışı da yapılacağı için bi şekil alınabilir..

Nelsson 20-25
Marcao 20-25
Kerem 20-25
Cica 10-12
Ozornwafor 2
Sekidika 1
Oğulcan 1.5
Luyundama 3.5
Mohamed 10
Diagne 3
Taylan 5
Berkan 5

Totalde 100 milyondan fazla getirisi olabilir bu sene özellikle Avrupa'da çok güzel pr yaptı çoğu topçumuz bunlara Berkan Taylan bile dahil

Seneye Avrupa'da yok iyi bir Td ile çok güzel yapılanmaya gidilebilir
Roger Schmid gibi özlediğimiz Galatasaray futbolunu oynatacak yeniliklere açık gençleri seven bir Td de şart tabi

Valla bu yaz zor gececek.
2 orta saha alip Beknaz'a filan yatirim yapmaliyiz.

Sead Haksabanovic
Xeka
Abdouı Harrouı

Sene sonu inşallah ilgileniriz bu isimlerle

Yaza kalmadan içeride Malatya maçı olacak - düşmüş sayılan ekip artık.

Alın gençlerden bir sağ bek bir forvet falan oynatın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt