Tamer Büyük
Parçalı Üye
- 28 Nisan 2009
- 4.198
- 128
- 1.503
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acilen Melo Selcuk Sneijder tarzi oyuncular bulmaliyiz veya Selcuk yerine daha savasci biri de olur ama kimse 10 numara kosmali diye aglamasin. Topu rakip sahada oynamaliyiz.
Kaleci yerli
Yunus yerli
Emin yerli
Ya sag bek ya da sol bek yerli olmali veya Allah yardim eder de Beknaz formayi kaparsa onunla 4. yerliyi buluruz.
Yattığı yerden Muslera'ya para vermek üzer beni.Bence Muslera'yı da çıkarın kadrolardan, oraya Okan'ı koyun. Nasılsa Avrupa'da yokuz, yerli kaleciyle şansımızı deneyelim.
Muslera seneye kalemizi korusun yine ilk 10 sırada olmak için mücadele ederiz ligde o kadar netim, artık kalecilik hünerlerini yitirmişkale:
muslera
okan
stoperler:
marcao
nelsson
transfer
alpaslan
ışık
emin
bekler:
transfer
transfer
transfer
boey
orta saha:
transfer
transfer
transfer
taylan
cicaldau
berkan
emreK
ofansif:
emreAkb
kanatlar:
yunus
kerem
transfer
santrafor:
mm
gomis
transfer
Elindeki en iyi yerliler;hala hücumu yerlilerden oluşturma isteği var taraftarda
kerem yunus munus oynasın kanatlarda yine 10.luğu kovalarız
orta sahada berkan taylan ve benzerleri oynasın 15.liği kovalarız
defans kale full yerli ortadan ileri hatta kadar yabancı olacak. bu kanatlardan biri de wakayeme gibi ayağına güveneceğin baba bir kanat olmalı
keremi satacaksınElindeki en iyi yerliler;
-Kerem
-Emre A.
-Yunus
Stoper mi oynatacaksın bunları??? Saçmalamayalım ya.
Kaan Ayhan ve Koray Günter kurtaracak dimi seni? Emre ile Yunus'u yine rotasyona koy 1 gr fayda alama..keremi satacaksın
emre yunus rotasyon olacak
defansında para eden marcao nelsonu satacak kaan ayhana ozana koray güntere vs gömeceksin
ondan sonra neden 15.olduk. cevabı bu kadar net boktan planlaması işte

Kaan Ayhan ve Koray Günter kurtaracak dimi seni? Emre ile Yunus'u yine rotasyona koy 1 gr fayda alama..
![]()