Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaş anlaması basit. bu ligin anahtarı skor yaratacak oyuncular
hücumu ne kadar bunlarla oluşturursan o kadar büyük takım oyunu oynarsın. marcao nelson harika savunmamız var der, keremi emre kılınçları kanatlara atar orta sahayı berkana taylana verirsen gol atacağız diye zona çıkarırsın her maç

kaan ayhan koray günter, nelson marcaodan daha az efektif olmaz rahat ol. yunusu sağa koyacaksın yedeğine kimi çekeceksin yabancı mı alacaksın süper kadro planlaması örneği olarak yoksa bu yunus hiç sektirmeden 40 maç oynayacak mı seneye?

açın bakın bakalım zirvedeki takımların savunmalarında hangi yetersizler oynuyor.
:dans:

gomis - yedek forvet olarak kalabilir.
omar - gönderilmeli.
çipe - gönderilmeli.
PVA - gönderilmeli.
muslera - kalacaktır muhtemelen.
ömerB - gönderilmeli.
alpaslan - 5. stoper olarak falan kalmasını isterdim ama gidecektir muhtemelen.
emreK - kalacaktır.
marcao - takımın üst seviye 5-6 topçusundan biri, kesinlikle kalmalı.
boey - genç sağ bek. rotasyon için kalmalı.
kaan arslan - altyapı kontenjanından, şans bulacaktır.
taylan şereflikoçhisarlı - rotasyonda oynar. kalacaktır.
cicaldau - ben bu adamın hala iyi topçu olduğunu düşünüyorum. kalmalı.
kerem - yerli kontenjanı da varken, kalması elzem. takımın üst seviye 5-6 topçusundan biri, kesinlikle kalmalı
MM - kesinlikle kalmalı ancak, forvete bir takviye daha yapılmalı.
nelsson - takımın üst seviye 5-6 topçusundan biri, kesinlikle kalmalı.
morutan - kiraya verilmeli.
berkan - iyi bir orta sahada bayağı iş görür. kalmalı.
barış -kiraya verilmeli.
okan koçuk - kalacaktır, kalmalı da.
luyindama - satılmalı.
emin bayram - altyapı kontenjanı açısından kalır.
aytaç kara - gönderilmeli.
emre akbaba - rotasyonda olur.
yunus akgün - ilk onbirin 4 yerlisinden biri olacak gibi görünüyor.
oğulcan - anadolu'ya kiralanır.
O kalmali bu kalmali, niye dusmeye oynadik?

Alternatif Türk kaleci ve 11 oynayacak Türk stoper olmadan bi cacık olmaz yine. Berkan’a Taylana kalıyosun mecbur

MUSLERA

XXXXX - KAAN - MARCAO - PVA

XXXXX - XXXXX

YUNUS - EMRE A. - KEREM

MOHAMED
NELSSON'u 15-20m€'ya sat;

1- Kaan Ayhan
2- Yabancı sağ bek
3- Orta sahaya 2 sağlam adam al.

Başka bir şey istemiyorum şimdilik.

Reis bu ileri dörtlüyle bizden hiçbir halt olmaz.ısrarla ileri uca yerli oyuncu koyuyorsunuz.

Yunus konusundada bizde gelsin üç maç sonra sövülmezse bende birşey bilmiyorum.Evet kendisini geliştirdi.Ama adanada oynamakla Galatasarayda oynamak bir değil.Bunu senelerdir ısrarla anlamamakda zorluk çekiyoruz.

Bizim için en kritik hamle defansa ozanı kiralıkda olsa bir şekilde kadroya katmak.

Şu takımda satılmayacak oyuncu yok.
Sadece keremin yerli olması dolayısıyla bir sene daha kalmasını isterim.Elimiz çok güçlenir.

Kesin gitmesi gerekenler dışında Kime teklif gelir kim gider bilmiyorum ama
Benim mevki olarak yerli tercihlerim
Kaleci okan vss
Stoper ozan
Kerem

Yabancı sınrında değişiklik olacağını düşünüyorum.En kötü bu şekilde kalır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Talisca'yı Fb Sörloth'u Beşiktaş alıyomuş diye haberler var.Büyük ihtimal doğru değildir ama şampiyonluk için iyi bi kadro kurmalıyız..

Okan

Boey Nelsson Ozornwafor Xxxx

Xxxx Berkan

Yunus Emre Akbaba Onyekuru

M.Mohamed

T.D. : Okan Buruk

Lig için yeterli…

Nelsoni çok seviyorum ama asla bir Marcao değil benim gözümde... Nelson eğer 20 civarı bir paraya satılırsa şartlar Kaan Ayhan -mert Muldur 2 lisi için zorlanmali.. Cica da satılabilirse geriye tertemiz bir orta saha alacak para da kalir.. Zaten Mert ve Kaan geldiği an yabancı sınırını direk aşmış oluyoruz..2. orta saha olarak da büyük takımlardan kiralık bir isim getirebiliriz...
Ben Mohammede güveniyorum Cagne de sakatlık sonrası az buçuk katkı verecektir..Geriye tek eksik iyi bir kanat oyuncusu kalıyor..Orada da kiralık formülüne gidebiliriz..
Komple para eden herkesi satmak bana mantıklı gelmiyor Nelson ve Cicayi gönderip akıllı davranirsak taş gibi takım kurabiliriz..

arkadaş anlaması basit. bu ligin anahtarı skor yaratacak oyuncular
hücumu ne kadar bunlarla oluşturursan o kadar büyük takım oyunu oynarsın. marcao nelson harika savunmamız var der, keremi emre kılınçları kanatlara atar orta sahayı berkana taylana verirsen gol atacağız diye zona çıkarırsın her maç

kaan ayhan koray günter, nelson marcaodan daha az efektif olmaz rahat ol. yunusu sağa koyacaksın yedeğine kimi çekeceksin yabancı mı alacaksın süper kadro planlaması örneği olarak yoksa bu yunus hiç sektirmeden 40 maç oynayacak mı seneye?

açın bakın bakalım zirvedeki takımların savunmalarında hangi yetersizler oynuyor.

Bunu gelecek yönetimin görmesi lazım. Yerlilerimiz sanıldığı kadar kötü değil hatta son yılların en iyi yerli kadrosuna sahibiz. Ligde yerli oyuncular arasındaki kalite farkı çok fazla değil burada hareket alanımız kısıtlı zaten. Sorunumuz yabancılarda. Yabancı oyuncularımız ya kötü yada fark yaratacak mevkilerde değiller. Üst düzey bir forvet, bir on numara, bir merkez orta saha ve bir kanat oyuncusu gelmeli yabancı. Senelerdir stopere sağ beke para harcayıp duruyoruz. Kale ve savunma mümkün olduğunca yerlilerden oluşmalı. Emre Kılınç, Berkan, Taylan gibi oyuncular ilk 11 değil rotasyonda yer almalılar.

975C06B7-F768-43B5-AF9F-9A7A19AFACCF.webp

2612A624-035F-4848-AF56-200F2CEB86EE.webp

Şu adama acil biri çökse diyecem de kulüp sirkten farksız

Sorloth, Turkiye'ye gelmek istiyormus. Daha dogrusu Istanbul'a gelmek istiyor. Bakalim kim alacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt