Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sörloth'ta Trabzon'un öncelik hakkı gibi bir şey var sanırım. Trabzon alır o yüzden.
cornelius varken ne yapacaklar yav aynısından bir tane daha

kim alırsa alsın tepe tepe kullansın açıkçası. En fazla bence BJK 'ye yarayacak bahsi geçen takımlarda bence.

çünkü adamlar bir şekil gedson yanına talisca'yı geri çakarlarsa ben bile forvet olarak iş yaparım göt göbek halimle

Xeka - Denayer - Lingaard - Cristian Pavon
Sene sonu free çıkacak 4 isim hepsinin de maliyetini karşılayabiliriz ama bir an önce yönetim TD belli olmalı

Çıkılacak oyuncular:
Babel
Feghouli
PVA
Mostafa
Gomis
Cicaldau
Ömer Bayram
Omar
Muslera

Gerekli Yerliler:
Emre Akbaba
Yunus Akgün
Okan Kocuk
İrfan Can Eğribayat
Doğukan Sinik
Umut Bozok
Kaan Ayhan
Mert Müldür
Uğur Çiftçi
Merkez Orta Saha

Yabancı kontenjanı:
Boey
Nelsson
Marcao
Sol Bek
Defansif Orta Saha
Santrafor
Ozornwafor
Merkez Orta Saha x 2
Morutan
Yedek Santrafor
Scouting Kanat

Geniş Kadro:

----------------------------------------İrfan Can (Okan/Batuhan)---------------------------------------
Boey (Kaan/YusufGümüş) -- Nelsson (Emin/Işık) -- Marcao (Ozorn/Kaan) -- Yabancı (Çiftçi/Altyapı)
--------------------------------------Yabancı (Taylan/Berkan/Kaan)-------------------------------------
-------------------------Yabancı (Akbaba, Kılınç) -- Yabancı (Yerli/Berkan)------------------------------
Yunus (Morutan/BAY)--------------Yabancı (Yabancı/Bozok/Beknaz)------------Kerem (Sinik/Yabancı)

3-0 hükmen mağlup muhabbeti yapmayın lütfen. Alternatifli kadroda 4 yerli çok rahat çıkartılabilir.

Seneye Avrupa yok ve elimizdeki en iyi oyuncuları satmak zorundayız....Nelsson, Marcao, Kerem ve Mostafa en çok para edecek oyuncularımız...bunları diyelimki 60-70e sattıkmı Bankalar birliğine yarışı gidiyor ve geri kalan parayla Mert Müldür, Kaan Ayhan ve Ozan Kabak'ı ne yapıp edip getirmek lazım...bu sayede Yerli kaleci mecburiyetimizde olmaz...geri kalan taraflarada nokta atışı Transferler ile kolaylıkla Şampiyon oluruz...

Onyekuru

bir en az 20+ gol atacak bir forvet

bir 6 numara ve ikide Merkez ortasaha...

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu ligde şampiyon olmak için ön tarafın her sekilde gol atması gerekiyor.umut bozok ve eren aydına 2 iyi forvet eklemek lazım.arkası da saglam olmalı

İçimden bir ses alınmali,biz de iş yapabilir diyor

Georges-Kévin N'Koudou

cornelius varken ne yapacaklar yav aynısından bir tane daha

kim alırsa alsın tepe tepe kullansın açıkçası. En fazla bence BJK 'ye yarayacak bahsi geçen takımlarda bence.

çünkü adamlar bir şekil gedson yanına talisca'yı geri çakarlarsa ben bile forvet olarak iş yaparım göt göbek halimle

PSV ciddi olarak corneliusu istiyor, 8-9m euro veriyorlar

Para yok çok transfer yapılamaz yapmaya gerek de yok zaten. Reddedilemeyecek bir teklif gelirse düşünmeden satmak lazım ve bonservis bedelinin en fazla yarısını tekrardan yatırım amaçlı kullanmak lazım. Böyle teklifler olmadığı takdirde kaleci ve golcü hususunu neticelendirmek (tamam mı devam mı şeklinde), bir orta saha ve bir kanat oyuncusu bulmak kafidir. Para varsa ikinci orta saha düşünülebilir. Pena tarzı kanıtlayacağı şeyi olan bedelsiz kiralıklara sıcak bakıyorum maalesef. İyi free agent çözebileceğimizi sanmıyorum.

Kalede: Muslera-Okan-Batuhan
Sağ bek:Mert Müldür-Boey
Sol bek:XxX-Emir Tintiş
Stoper: Denayer-Arthur Theta-Emin-Semih-Işık Kaan
Orta Saha:Xeka-Vetlesen-Lingaard-Evander-Taylan-Berkan-Salih Özcan
Sol kanat:Haksabanovic-Barış Alper
Sağ kanat:Solbakken-Kılınç-Yunus
Forvet:Sörloth-Umut Bozok-Eren Aydın

Kerem+Nelsson+Marcao+Mohammed+Cicadau+Pva+Diagne+Morutan+Luyundama+Sekidika+Ozornwafor+Oğulcan+Akbaba+Aytaç+Ömer
Bu isimler satıp kimisini takasta falan kullansan ortalama 85-95 milyon avro gelir sağlarsı

Yerlerine de alacağın adamlara 60-65 arası bonservis harcasan zaten bir kısmı free

Ekstra Babel+Feghouli+Omar gibi sözleşmesi bitecek birde maaş yükü fazla olanlar giderse
NET bonservisten 20-25 karımız olur aynı zamanda 5-10 milyonda maaş yükünden kurtuluruz.

Kerem+Nelsson+Marcao+Mohammed+Cicadau+Pva+Diagne+Morutan+Luyundama+Sekidika+Ozornwafor+Oğulcan+Akbaba+Aytaç+Ömer
Bu isimler satıp kimisini takasta falan kullansan ortalama 85-95 milyon avro gelir sağlarsı

Yerlerine de alacağın adamlara 60-65 arası bonservis harcasan zaten bir kısmı free

Ekstra Babel+Feghouli+Omar gibi sözleşmesi bitecek birde maaş yükü fazla olanlar giderse
NET bonservisten 20-25 karımız olur aynı zamanda 5-10 milyonda maaş yükünden kurtuluruz.

harika bu kadro güle oynaya şampiyon olur

hocam bunlardan nasil 85-95 milyon avroya nasil satacaksin anlatirmisin biraz

hocam bunlardan nasil 85-95 milyon avroya nasil satacaksin anlatirmisin biraz
Kerem 20-22
Marcao 18-22
Nelsson 20
Mohamed 8-9
Cicaldau 7-8
Pva 3-4
Morutan 4-5
Diagne 2-3
Luyundama 2-3
Oğulcan 1
Sekidika 1
Ozornwafor 2
Ömer+Aytaç+Akbaba için de 1 say

En kötü bedelden saysan bile 90'a yakın yapıyor ki bu paraları edecek hatta bazıları daha fazlasını bile edebilir hiç belli olmaz.

Cicaldau için 7-8 kimse vermez dersin şimdi sen mesela adamın oynadığı oyun stili tam İtalyanlara uygun neden sürekli sampdoria fiorentina falan ilgileniyor var demekki birşeyler
Benim ordan beklentim 10 milyon falan hatta ama bunu pazarlayacak yönetim önemli sıkıntı orda

Ozornwafor bile o parayı fazlasıyla karşılar adam kaç haftadır haftanın 11 ine falan giriyor takımın en iyisi

Adamın hayallerine niye karisiyorsun kardesim ayiptir
Aslında hayal falan değil de biz de ne hikmet varsa ben anlamıyorum oyuncu satamıyoruz

Misal Marcao ile Nelssonun yaptıkları ortada özellikle Avrupa'da mükemmeldiler

MinJe denen eleman Avrupa'da elek oldu ona rağmen gel gör bizim Marcao Nelssondan daha fazla bonservis kazandırıcak

Meksika kanalin'da biraz once Hirving Lozano Galatasaray ile gorusuyor,Istanbul'a transfer olabilir diye haber gectiler. Insallah dogrudur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt