Ahmet Usta
Aslan Üye
- 30 Aralık 2020
- 8.233
- 5.095
- 673
MümkansızBelotti boşa çıkıyormuş sezon sonu bi kapabilsek miss
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
MümkansızBelotti boşa çıkıyormuş sezon sonu bi kapabilsek miss
Santrafor oyuncularının başına gelen peş peşe sakatlıklar ne hale getiriyor. Bundan bir-kaç sene öncesinde Avrupanın en üst düzey santrafor oyuncularından olması beklenen Belotti Torino formasıyla 7. sezonunu geçiriyor daha da acısı kariyerinin geri kalanını da orta seviye takımlarda geçirmesi çok olasıBelotti boşa çıkıyormuş sezon sonu bi kapabilsek miss
Marcao zaten 25Marcao ve Nelsson teklif varsa mutlaka satılmalı eski dostlar Denayer ve Ozan ile yola devam etmek güzel olurdu
Marcao ve Nelsson dan toplamda 25 milyon Euro kazanabilsek Denayer free Ozan’da 7-8 arası alınabilir muhtemelen. Takımda para edecek bir diğer adamda kerem, belki keremi de iyi bir paraya kakalarsak (10 milyon Euro gelse muazzam olurdu ) transfer bütçesi oluşturabiliriz aksi takdirde transfer yapmamız imkansız.
Yerli kontenjanı için elimizi rahatlatacak bir diğer oyuncu Mert müldür ama maddi olarak zor ihtimal
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Marcao ve Nelsson teklif varsa mutlaka satılmalı eski dostlar Denayer ve Ozan ile yola devam etmek güzel olurdu
Marcao ve Nelsson dan toplamda 25 milyon Euro kazanabilsek Denayer free Ozan’da 7-8 arası alınabilir muhtemelen. Takımda para edecek bir diğer adamda kerem, belki keremi de iyi bir paraya kakalarsak (10 milyon Euro gelse muazzam olurdu ) transfer bütçesi oluşturabiliriz aksi takdirde transfer yapmamız imkansız.
Yerli kontenjanı için elimizi rahatlatacak bir diğer oyuncu Mert müldür ama maddi olarak zor ihtimal
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
6 numara GbaminOzan'a niye 8 veriyoruz yaw? Emin Bayram geliyor, Istanbulsporda Emrecan Uzunhan var, Isik kaan var.
Marcao ve Nelsson 25m euroya satip.
Emin, Isik, tan birine sag stoper, scout transfer icin sol ayakli sol stoper oda 3-4m euro fazla degil.
Parayi komple hucum ve orta saha ya aktarmamiz lazim, Orta saha resmen kan agliyor.
6 numara icin El-Neny fark yaratir, hem bosa cikyor.
8 numara icin Milan'da Rade krunic var.
Kreatif orta saha icin Ross Barkley var.
Sag kanat icin, Napoliden Adam Ounas var
Stoperler icin oyle buyuk paralar vermek cok yanlis, bana gore.
6 numara Gbamin
8 numara Xeka
Sağ kanat Yunus
Sol kanat Mikkel Damsgaard veya Kreppin Diatta
Geçen bir arkadaş kusura bakmasın ismi aklıma gelmedi önermiş. Baktım baya sakatlanmış. Kiralık artı opsiyon ile çok iyi olur eğer kronik sakat değilse tabi. Monacospor herhalde bu sefer kıllık yapmaz.
Ligin üstünde bir futbolcu. 6 numarada böyle bir oyuncuya ihtiyaç var. Yaşıda yanlış bilmiyorsam 25 filan.Sag kanat kesinlike yunus ve adam ounas olmasi lazim, sadece yunus yetmez oraya.
Gbamin serbest dususte galiba, ne kadar iyi bilmiom
Yapmayın etmeyin ozana çok rahat o paralar verilir.Kesinlikle ligin üzerinde ve yerli.uzun yıllar hizmet edebilir.Ozan'a niye 8 veriyoruz yaw? Emin Bayram geliyor, Istanbulsporda Emrecan Uzunhan var, Isik kaan var.
Marcao ve Nelsson 25m euroya satip.
Emin, Isik, tan birine sag stoper, scout transfer icin sol ayakli sol stoper oda 3-4m euro fazla degil.
Parayi komple hucum ve orta saha ya aktarmamiz lazim, Orta saha resmen kan agliyor.
6 numara icin El-Neny fark yaratir, hem bosa cikyor.
8 numara icin Milan'da Rade krunic var.
Kreatif orta saha icin Ross Barkley var.
Sag kanat icin, Napoliden Adam Ounas var
Stoperler icin oyle buyuk paralar vermek cok yanlis, bana gore.
Sakatlık geçmişine bakmadım. En son Rusya’ya transfer oldu. Cska sakat adamı transfer etmez herhalde diye düşünüyorum. Eski seviyesini az buçuk bildiğim için gelsin diyorum.Gbamindan uzak kalirdim. Adamin asil tendonu kopmustu ve o sakatliktan kolay kolay eski seviyede dönmek zor oluyor. Ve adam ondan öncede sakatlanmisti ve o 2 sakatlik yüzünden 2 sene dogru dürüz mac yapmadi. Böyle adam bize gelirse, bir sene sonra futbolu birakir.
Emin Bayram Malatyasporda bile oynayamaz çok yetersiz hiç gelişim göstermemiş. Altyapımız yetersiz
Rakiplerimize göre yetersiz.kime gore neye gore