Mehmet Can
Tecrübeli Üye
- 7 Temmuz 2010
- 6.597
- 2.178
- 1.748
Joel Pohjanpalo yedek golcü olarak takımımızda iş görür bence fiyatıda makul
Joel Pohjanpalo - Oyuncu profili 21/22
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Opsiyonlu kiralık getirelim şu herifi, 100% Talisca etkisi yapar. İlginçtir hem Diagne hemde Gomis ile oynamışlığı var 1 sezon içerisinde
Opsiyonlu kiralık getirelim şu herifi, 100% Talisca etkisi yapar. İlginçtir hem Diagne hemde Gomis ile oynamışlığı var 1 sezon içerisinde
Ben Abdulsamed Damlu'ya bile fitim yani o derece. Yerli kuralında kalecin yerli olmak zorunda. Senelerdir hep bunu söylüyorum.Bize Türk kaleci lazım. Dalga konusu olabilirim ama Adanaspor dan Vedat Karakuş kocaelispordan İsmet yumakogullari ikisinin de sözleşmesi bu sezon sonu bitiyor al tl ile maas ver olmadı yollarsın nigdespora ki ikisi de potansiyelli
Marcao ne kadar önemli olduğu dün akşam birkez daha çıktı ortaya ben olsam nelsonun foyalarida çıktı keza . Ben olsam marcaotu tutar nelsonu satar yerine denayer veya bazoeri alirim
G510 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
![]()
Enzo Fernández - Oyuncu profili 25/26
Enzo Fernández, 25, Arjantin ➤ Chelsea FC, 2022'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 90.00 mil. € ➤ * 17 Oca 2001, San Martín, Arjantinwww.transfermarkt.com.tr
Erken davransaydık Nisan başı gibi belki bir ihtimal. Şimdi piyasadaki artıkları dolduracağız.bize yedirmezler
![]()
Enzo Fernández - Oyuncu profili 25/26
Enzo Fernández, 25, Arjantin ➤ Chelsea FC, 2022'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 90.00 mil. € ➤ * 17 Oca 2001, San Martín, Arjantinwww.transfermarkt.com.tr
Kartel mi kuruyoruz rengo?Orta saha
![]()
Marco Angulo - Oyuncu profili
Marco Angulo war ein Fußballspieler aus Ekvador, (* 8 May 2002 in Esmeraldas, Ekvador). Er spielte auf der Position Ön Libero.www.transfermarkt.com.tr
Stoper
![]()
Joel Ordóñez - Oyuncu profili 25/26
Joel Ordóñez, 21, Ekvador ➤ Club Brugge, 2023'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 28.00 mil. € ➤ * 21 Nis 2004, Guayaquil, Ekvadorwww.transfermarkt.com.tr