Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Opsiyonlu kiralık getirelim şu herifi, 100% Talisca etkisi yapar. İlginçtir hem Diagne hemde Gomis ile oynamışlığı var 1 sezon içerisinde

iyi oyuncuymuş fakat arabia'dan bir oyuncuyu getirmek imkansız şu dönemde bence. feci maaşı vardır öncelikle, burada o paraları veremeyiz.

Opsiyonlu kiralık getirelim şu herifi, 100% Talisca etkisi yapar. İlginçtir hem Diagne hemde Gomis ile oynamışlığı var 1 sezon içerisinde

Son 2 sezon championshipte şov yapıp premier ligde de kendini gosterebildi.. İngiltere'de 5-6 takım hariç hepsinde oynayabilecekken Arabistan tercihi para sevgisini gösteriyor zaten o yüzden bizim için hayal şimdilik

zeki çelik'in kontratı 2023 yılında bitiyor
limitini buldu bence avrupada. alma imkanımız olur mu acaba sözleşmesinin son yılına girilecek olmasından ötürü

En elzem 3 mevki var tabi birde kaliteli hoca lazım
bu 3 oyuncuyu yeni sezonda doğru seçmemiz şart

6 numara,8 numara ve santrafor bu üçlüde hata yapma lüksümüz yok, bu üçlü doğru isimler olup tutarsa gerisi bir şekilde dizilir zaten şampiyonluğa oynarız yine

Melo-Selçuk-Elmander
Fernando-Ndiaye-Gomis ayarında bi hat oluşturmamız lazım. Bu üç mevki hoca ile birlikte kampa yetişirse önümüzdeki sene için bi umut besleriz belki..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bize Türk kaleci lazım. Dalga konusu olabilirim ama Adanaspor dan Vedat Karakuş kocaelispordan İsmet yumakogullari ikisinin de sözleşmesi bu sezon sonu bitiyor al tl ile maas ver olmadı yollarsın nigdespora ki ikisi de potansiyelli

Bize Türk kaleci lazım. Dalga konusu olabilirim ama Adanaspor dan Vedat Karakuş kocaelispordan İsmet yumakogullari ikisinin de sözleşmesi bu sezon sonu bitiyor al tl ile maas ver olmadı yollarsın nigdespora ki ikisi de potansiyelli
Ben Abdulsamed Damlu'ya bile fitim yani o derece. Yerli kuralında kalecin yerli olmak zorunda. Senelerdir hep bunu söylüyorum.

Marcao ne kadar önemli olduğu dün akşam birkez daha çıktı ortaya ben olsam nelsonun foyalarida çıktı keza . Ben olsam marcaotu tutar nelsonu satar yerine denayer veya bazoeri alirim

G510 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Denayer-Marcao ikilisini izlemek nasip olur mu be, hem iki kaliteli stoper hemde aidiyet duygusunu doruklarda yaşayan tandem uçurur bizi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim önerim orta sahaya şiliden Victor Mendez. oyunu iki yönlü oynayabilen ve attığı kilit paslarla ön plana çıkan bir oyuncu. bizim orta sahadaki kısır tek düze oyunu değiştirebilecek potansiyele sahip. 5 milyon euro civarında bir bedelle satın alınabilir. kaçan balık büyük olabilir.

Burak elmas transferleri yapıp öyle bırakacak başkanlığı. Bakalım hangi çöpleri toplayacak yine.

Bjk, Sorloth icin 6 + %50 teklif etmis. 7 milyona da cikabilirlermis

Orta saha

Stoper

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt