Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Olası bir yabancı sınırı rahatlamasında veya stoper ihtiyacında hem genç hem potansiyeli olan bir oyuncu

muslera
(okan)

boey nelsson bardakçı kazımcan
(dubois xx metecan/emin xx)

torriera oliviera
(berkan midtsjo)

raşitsa mertens kerem
(yunus mata/yusuf bay)

icardi
(xx gomis)
devre arası yapılacak hamleler net olarak belli. 2 çıkış, 3 giriş.

*pva ve seferovic ile yolları ayırmak.

*yabancı düzgün bir sol bek ve alternatif forvet transferi yapmak.

* bir stoper transferi yapmak.

mathias ross şansız bir sakatlık geçirdi. eğer nüksetme ihtimalli bir sakatlık ise, kendisini rehabilite edelim. riske etmeyelim. ross sakatlanmamış olsa, stopere gerek yok derdim. ya da kesin bir iyileşme olacaksa, yine yapmayabiliriz stoper transferi.

sefer konusu ise, sanıyorum oyuncu kaynaklı bir kafada bitirme durumu var. tutmadı, sağlık olsun. icardi'nin arkasına, icardi'nin oynayamayacağı zamanlarda, katkı alabileceğimiz bir santrafor en önemli eksiğimiz bence. allah korusun icardi'ye bir şey olursa, iç sahada bile sadece gomis ile çok zorlanırız gibi. mertens'i veya barış alper'i zaman zaman en uçta oynatabiliriz ama net bir santrafor çok daha oynatıyor takımı.

sol bek rotasyonumuz ise kağıt üzerinde en zayıf halkamız gibi görünüyor. burada pva'nın tutumu önemli. zarar etmeden gönderebilirsek harika olur. bu bölge kontenjan nedeniyle mecbur yerli oynatmak zorunda olduğumuz bir bölge olduğu için, yukarıdaki iki durum kadar elzem değil şu anlık.

kısacası transfer obezi olmayalım, takımımız iyi, sadece ufak tefek bir iki nüans var. onları giderebilirsek, fikstür avantajı ile, ikinci yarıda fırtına estirebiliriz.

1 sol bek 1 stoper 1 kanat ve icardinin arkasına bir forvet lazım

mathias ross şansız bir sakatlık geçirdi. eğer nüksetme ihtimalli bir sakatlık ise, kendisini rehabilite edelim. riske etmeyelim. ross sakatlanmamış olsa, stopere gerek yok derdim. ya da kesin bir iyileşme olacaksa, yine yapmayabiliriz stoper transferi.

sefer konusu ise, sanıyorum oyuncu kaynaklı bir kafada bitirme durumu var. tutmadı, sağlık olsun. icardi'nin arkasına, icardi'nin oynayamayacağı zamanlarda, katkı alabileceğimiz bir santrafor en önemli eksiğimiz bence. allah korusun icardi'ye bir şey olursa, iç sahada bile sadece gomis ile çok zorlanırız gibi. mertens'i veya barış alper'i zaman zaman en uçta oynatabiliriz ama net bir santrafor çok daha oynatıyor takımı.

sol bek rotasyonumuz ise kağıt üzerinde en zayıf halkamız gibi görünüyor. burada pva'nın tutumu önemli. zarar etmeden gönderebilirsek harika olur. bu bölge kontenjan nedeniyle mecbur yerli oynatmak zorunda olduğumuz bir bölge olduğu için, yukarıdaki iki durum kadar elzem değil şu anlık.

kısacası transfer obezi olmayalım, takımımız iyi, sadece ufak tefek bir iki nüans var. onları giderebilirsek, fikstür avantajı ile, ikinci yarıda fırtına estirebiliriz.
Aanholt ve Seferovic'i gönderip kiralik Ridvan Yilmaz ve Icardi'nin arkasina alacagimiz bir forvet yeterli olur gibi geliyor bana. Bu iki bölge en acil takviye bekliyor. Rotasyonda Ross, Dubois, Midtsjö, Mata ve Gomis kalabilir. Ross kiralanirsa tecrübeli bir türk stoper kiralanir en fazla.

Sene sonu
Free Lanzini(mata şut)
Free Elneny(toreirayı tutamayız)
Free Ryan kent yada piyasası düşük Cervi(kerem baydı artık)
Ve tabiki Reguillon(pva şut)

Hamleleri elzem

Daha raşitsayı almamız lazım,nelson ve boeyde gidecektir buralara takviye lazım,net 1 fw lazım,avrupada olacağımız için bu isimlere iyi alternatifler lazım

Çok işimiz var

Kore ve Gürcistan pazarına yönelsek iyi olur derim.

Denis Zakaria

bidaki sezon icin..

Sol bek için nasıl olur? Çok genç ve gelecek vaat ediyormuş izleyen varmı?

Victor Hugo - Flamengo
Welington - Sao Paulo

(kendime not)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt