Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.409
- 5.354
- 1.873
Duyum vereyim Samet Akaydını alabiliriz. İstediğimizi net şekilde söylemişiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aanholt ve Seferovic'i gönderip kiralik Ridvan Yilmaz ve Icardi'nin arkasina alacagimiz bir forvet yeterli olur gibi geliyor bana. Bu iki bölge en acil takviye bekliyor. Rotasyonda Ross, Dubois, Midtsjö, Mata ve Gomis kalabilir. Ross kiralanirsa tecrübeli bir türk stoper kiralanir en fazla.mathias ross şansız bir sakatlık geçirdi. eğer nüksetme ihtimalli bir sakatlık ise, kendisini rehabilite edelim. riske etmeyelim. ross sakatlanmamış olsa, stopere gerek yok derdim. ya da kesin bir iyileşme olacaksa, yine yapmayabiliriz stoper transferi.
sefer konusu ise, sanıyorum oyuncu kaynaklı bir kafada bitirme durumu var. tutmadı, sağlık olsun. icardi'nin arkasına, icardi'nin oynayamayacağı zamanlarda, katkı alabileceğimiz bir santrafor en önemli eksiğimiz bence. allah korusun icardi'ye bir şey olursa, iç sahada bile sadece gomis ile çok zorlanırız gibi. mertens'i veya barış alper'i zaman zaman en uçta oynatabiliriz ama net bir santrafor çok daha oynatıyor takımı.
sol bek rotasyonumuz ise kağıt üzerinde en zayıf halkamız gibi görünüyor. burada pva'nın tutumu önemli. zarar etmeden gönderebilirsek harika olur. bu bölge kontenjan nedeniyle mecbur yerli oynatmak zorunda olduğumuz bir bölge olduğu için, yukarıdaki iki durum kadar elzem değil şu anlık.
kısacası transfer obezi olmayalım, takımımız iyi, sadece ufak tefek bir iki nüans var. onları giderebilirsek, fikstür avantajı ile, ikinci yarıda fırtına estirebiliriz.
Hayırlı olsun sporting camiasınaMateo Tanlongo bonservissiz 1 şekilde Sporting Lizbon'da..