Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Badou Ndiaye inanılmaz bir hücum katkısı vermedi veya süper bir 8 numara değildi öyle uçup kaçmadı ama mücadelesi ve sertliği ile takıma neler ortada malum rekor satışla da yollarımızı ayırdık

Sene sonunda Donk yolcu Selçuk-Tolga ikilisini orta sahadan bile saymıyorum artık. merkez orta sahada oynayabilecek tek adamımız Fernando kalıyor.

Hem ilk 11 için çok net Fernando kadar usta bir 8 numara lazım + olarak rotasyonda orta sahaya o sertliği katacak orta sahayı rakiplere dar edecek bir eleman lazım. Fransa ligi böyle topçularla kaynıyor ama Scouting konusunda başarısız olduğumuz ortada kendi ligimizdeki oyuncuları ucuza kapatabiliriz inanılmaz yetenekli olmasalarda aradığımız sertlik ve mücadeleyi getirecek 2 futbolcu var ligimizde

Mikel Agu ve André Biyogo Poko

Badou Ndiaye inanılmaz bir hücum katkısı vermedi veya süper bir 8 numara değildi öyle uçup kaçmadı ama mücadelesi ve sertliği ile takıma neler ortada malum rekor satışla da yollarımızı ayırdık

Sene sonunda Donk yolcu Selçuk-Tolga ikilisini orta sahadan bile saymıyorum artık. merkez orta sahada oynayabilecek tek adamımız Fernando kalıyor.

Hem ilk 11 için çok net Fernando kadar usta bir 8 numara lazım + olarak rotasyonda orta sahaya o sertliği katacak orta sahayı rakiplere dar edecek bir eleman lazım. Fransa ligi böyle topçularla kaynıyor ama Scouting konusunda başarısız olduğumuz ortada kendi ligimizdeki oyuncuları ucuza kapatabiliriz inanılmaz yetenekli olmasalarda aradığımız sertlik ve mücadeleyi getirecek 2 futbolcu var ligimizde

Mikel Agu ve André Biyogo Poko

oleg shatov nasıl renktaş izlemişliğin var mı

oleg shatov nasıl renktaş izlemişliğin var mı

Krasnodar 'a gittiğinden beri izlemiyorum son durumunu bilemem ama izlediğim dönemlerde gerçekten iyi topçuydu. Zaten bayağı hızlı ve yetenekli topçu merkez orta sahadan yavaş yavaş öne doğru attılar adamı son 2-3 yıldır da sürekli kanatlarda kullanıyorlar onu ...

8 numaraya Cyprien gibi oyuncu almak lazım Poko Agu falan yazanlar var..Ndiaye gibi tekniği zayıf bu arkadaşların ayrıca onun gibi skor katkısı geçmişleri de yok....Cyprien gibi hem ileri geri çalışan hem tekniği iyi oyuncu bulmak lazım Ndombele'yi Lyon kaptı...mutlaka o tarz isimler vardır Fransa'da bakmak lazım

Agu yu fazla izlemedim ama Poko net olarak çok yetersiz bizim için.

sent via GSC

Sol beke Nagatomo'yu transfer etmek isteyen Real Betis, Riza Durmisi için Galatasaray'dan teklif bekliyor. (La Gazzetta dello Sport)

Inter sezon sonunda Nagatomo'nun transferi için Galatasaray kulübüyle görüşme gerçekleştirecek. Talep edilecek bonservis bedelinin ise 4-5 milyon euro civarında olduğu iddia edildi. (Tuttomercato)

emre kılınc,emra akbaba ve okay yokuslu var yerli olarak ama şimdilik sadece emre akbaba olur.recep ve atalay u 19 da golleri sıralamaya baslamıs çünkü.fazlalıga yer yok.

Son düzenleme:
[FONT=&quot]Galatasaray, Manchester City'den kiraladığı Jason Denayer'i yeni sezonda kadroda tutmayacak.

[/FONT]
DX7fVkkX0AEeNfr.jpg

[FONT=&quot]Gelecek sezon Fernando'nun yanına genç ve dinamik bir ön libero transfer etmek isteyen Fatih Terim'in Malatyasporlu Azubuike için kolları sıvadığı öğrenildi. Malatyaspor'un kapıyı 5 milyon Euro’dan açacağı ifade edildi.[/FONT]

Adnan Januzaj'ı bu sene takip eden var mı? Gelişim gösteriyor mu hiç?
8f1cd2397e8043bad8bedf7c1136715d.jpg

Allah rızası için 3 lu ortasaha görmek istiyorum belhandayı satın fernandoyu koy ortaya 2 tane 3 lu orta saha oynayacak adam bulun koyun ya

diagne değil de doukara takip edilmeli,hem fizikli hem top sürebiliyo,gol vuruşu var.gerçekten iyi.yası da 26.

maiconu iyi bi fiyata satıp eski bjkli marceloyu alsak

orta sahayada kiralık renato sanches

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt