Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
198009.png
186832.png
204277.png

Mattia Perin
Mariano Ferreira-Maicon Roque-Serdar Aziz-Kwadwo Asamoah
Roque Mesa-Fernando Reges
Sofiane Feghouli-Younes Belhanda-Garry Rodrigues
Bafetimbi Gomis​

Bana göre şu anda ilk 11 için 3 transfer yeterli Ama Belhanda-Rodrigues-Feghouli-Maicon artık her kim ederini bulursa onlarla da yollarımızı ayırabilir ve yerlerine transfer yapılabilir...

Maicon , Belhanda , Feghouli sıkıntılı kendilerine bakacaklar ve futbola odaklanacaklarsa başımızın üstünde yerleri var yoksa gerek yok.

Para kazandırıp gidebilirler.

Mariano , Fernando , Gomis , Garry her şeyini ortaya koyuyor.

Muslera konusu ise iyi bir ticaret olacaksa Perin , Trapp gibi bir isim alınıp Muslera'dan para kazanılabilir.

Asamoah ve Mesa'yı gerçekten isterim.

Maicon , Belhanda , Feghouli sıkıntılı kendilerine bakacaklar ve futbola odaklanacaklarsa başımızın üstünde yerleri var yoksa gerek yok.

Para kazandırıp gidebilirler.

Mariano , Fernando , Gomis , Garry her şeyini ortaya koyuyor.

Muslera konusu ise iyi bir ticaret olacaksa Perin , Trapp gibi bir isim alınıp Muslera'dan para kazanılabilir.

Asamoah ve Mesa'yı gerçekten isterim.

Gerçekten şu anda olmazsa olmaz diyebileceğimiz oyuncu yok gibi Maicon-Belhanda-Feghouli gelebilecek iyi tekliflerde yollarımızı ayırmamız doğru olacaktır

Ama gerçekten maç kazanmamız için Mariano-Fernando-Gomis-Garry gibi adamların iyi olması gerekiyor ki dediğin gibi ellerinden gelenleri yapıyor adamlar

Yok reis Serdar'i bende begeniyorum, hatta forumda cogu kisi kendisini elestirdiginde ben Serdar'i ovenlerdenim, sezona iyi basladi aslinda ama Serdar'a guvenilmez be reis, baksana hem antalya macinda sakatlandi hem de kasimpasa macinda, hafif sakatlik da olsa devamli sakatlaniyor, tam form tutacak yine birseyi cikiyor. Stoper sart, ha kim formdaysa o oynar, Yeni Transfer-Serdar da olabilir yani.

Feghouli ve Belhanda konusuna gelince, ikiside benim icin hayal kirikligi, iyi bir teklif gelirse ikiside satilabilir ama ikisini mevcut kadroda kesebilecek bir oyuncu goremiyorum.

Reis bence Koray-Ahmet-Denayer-Hakan gibi gereksizleri gönderip sözleşmesiz Paletta-Khacheridi-Marcano gibi birisi ile sözleşme imzalayıp stoper konusunu sağlama alalım bende Maicon-Serdar ikilisini zorlayacak en ufak formsuz olduklarında onlardan formayı alabilecek bir stoper transferi isterim

Mesela Maicon-Serdar-Paletta üçlüsü ile yola devam edebilsek güzel olurdu Serdar sakatlandığında / Maicon kart gördüğünde Donk-Ahmet-Denayer-Hakan gibi adamları stoper olarak izlemek zorunda kalmazdık

Ama İlk 11 'de Maicon-Serdar ikilisini bence şimdilik bozmak lüks olur. Hani kusursuz stoper ikilisi oldukları için değil daha acil transferlerimiz olduğu için

Feghouli ve Belhanda talipleri var ise yollansın bu adamlar ligde bile sırıtıyor Avrupa'da hayatta iş yapamayız bunlarla.

Hala Belhandalı kadroları görmek yüreğimi sızlatıyor.
4 transfer şart.Sol bek-Sol stoper-Orta saha-10 numara

Uefa görüşmesi olsun bakalım ne karar çıkacak inşallah transfer yasağı gelmez...

levin öztunali
serdar gürler
ömer ali sahiner
bilal basacikoglu
emre mor
kerim frei

yaz döneminde mutlaka listemizde bulunmasi gereken kanat oyunculari. feghouli ve rodrigues disinda kanat oyuncumuz yok. yerli oyuncu sayisi da cok az. takimda en az 1 yerli kanat bulunmali.

emre mor ve kerim frei gelsin direkt

emre akbabayı da ekleyelim.2 de gurbetçi bulsunlar,tamamdır yerli kadrosu

Gürler'in sözleşmesi bittiğinde bas bas bağırmıştık bu çocuk oynuyor underrated diğerleri gibi değil.

Gürler cöp.

Kerim Frei gelsin.

Bu hesabi takip eden biri olarak transfer duyumu veren bir hesap olmadiklarini soyleyebilirim. Ne kadar dogru ve bilgiyi kimden aldilar bilmiyorum ama paylasayim dedim.

@Ligue1_Turkce

ÖZEL | @GalatasaraySK önümüzdeki yaz için Lyon forması giyen Marçal ile görüşüyor. Sarı kırmızı ekibin, görüşmelerde büyük mesafe katettiği öğrenildi.

levin öztunali
serdar gürler
ömer ali sahiner
bilal basacikoglu
emre mor
kerim frei

yaz döneminde mutlaka listemizde bulunmasi gereken kanat oyunculari. feghouli ve rodrigues disinda kanat oyuncumuz yok. yerli oyuncu sayisi da cok az. takimda en az 1 yerli kanat bulunmali.
Yav şu serdari yazmayin gozunuzu seveyim.

Elazigda oynadigi vakitten bu yana bize kitlemeye calisiyorlar bu herifi.
Karaktersizin teki.Bize beynini kullanan iş ahlaki olan futbolcular lazim

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Illa yerli alacaksak genc ve gelecek vaad eden genc yerli oyuncular alalim. Emre Akbaba ya da Deniz Türüc icin cok para isterler, hele hele Deniz icin.

Alanya düserse Emre ucuza alinabilir belki ama dedigim gibi ben yerli oyunculara fazla para harcanmamasindan yanayim kesinlikle.

Atiyorum 3 Milyon gibi bir üst sinir belirlemek lazim Anadolu dan alinacak yerli topcular icin, bu dedigim tabi bu oyuncular Cengiz gibi buram buram yetenek kokan oyuncular olmadigi müddetce gecerli. Öylelerine verilen parayi dert etmem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt