Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyon olursak ki olucaz bence sene sonu

Denayer Latovlevicci Sinan Eren Tarık koray Donk Eray Selçuk Ahmet umut gündoğan bu aramoları şutluyalım

Sol beke:Asamoah Bedelsiz
Orta sahaya:imbula kiralık+opsiyon
Sol açığa:3 milyon euro campbel
Forvete:Niasse kiralık
Stopere:Paletta boşta

Muslera
Mariano Maicon Paletta Asamoah
Imbula Fernando
Feghouli Belhanda Campbell
Gomis

Yedekler
Yerli kaleci
Gary
Niasse
Yasin
Linnes
Serdar
Gökay
Recep
Deniz türüç

Reis ben artık Imbula 'yı istemiyorum açıkcası son maçlarını izledim de Fransa 'da en az Donk kadar gamsız ve üstelik bencil oynuyor

Bize böyle orta sahada çimleri ısıracak rakibin başını döndürecek kadar tempo yapacak bir kara oğlan lazım. Everton 'da I. Gueye var ya onun 8 numara versiyonu lazım tam olarak Terim 'in oyun planında yeni bir Melo bulunması gerekiyor

Asamoah(Juventus)
Sissokko(Tottenham)
Kiralık bir de kanat forvet

Alıp keyfimize bakalım.

Yerli olursa Türüç veya Akbaba

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Reis benim bildiğim Sissoko bu sene bayağı bayağı oynuyor bırakırlar mı ki onu ?

yerli oyuncu kalitesini arttırmak lazım,en azından deniz türüç gelmeli

Ekonomik durum malum şampiyon olup UCL 'ye gitsek bile çok fazla açılamayız bu gibi bu yıl transfer döneminde. İlk 11 için sol bek + çok çok sağlam bir orta saha lazım

Asamoah(Free) => Bence artık bu mesele olur şöyle 3-4 mil. € imza parası ile çözülmeyecek iş değil

Roque Mesa(6-7 mil.€) => Sevilla 'da kiralık eğer Sevilla bonservisini almazsa Swensea ile transferin zor olacağını düşünmüyorum

Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Asamoah
Mesa-Fernando
Feghouli-Belhanda-Rodrigues
Gomis​

Rodrigues-Belhanda-Maicon gibi adamlara yüksek teklifler gelirse yollarımızı ayırıp onların yerlerine transfer yapılır yoksa 2 transfer kafi duruyor şu anda ilk 11 'e

Bundan sonrası elimizden çıkaracağımız oyuncular ve burdan elde ettiğimiz parayla elimizdeki kadronun rotasyon transferlerinin yapılması

Carasso-Eray
Ahmet-Denayer-Koray-Hakan
Nagatomo-Latovlevici-Tarık-Linnes
Donk-Selçuk-Tolga
Yasin-Sinan-Eren

Şu listedeki oyuncuların hiçbirisi öyle olmazsa olmaz değil hatta Linnes-Tolga-Eren gibi 2-3 oyuncu hariç yararlarından çok zararları dokunun topçular şu listedeki adamlardan kaç tanesiyle yollarımızı ayırabiliyorsak ayıralım ciddi ciddi mali olarak rahatlarız çünkü şu listedeki adamların garanti maaşları toplam ==> 19 mil. €

Bu yatıklar yabancı sınırını bi kaç yıla getirecekler bu çok net belli oldu. Bu sebeple yerli kalitemizi artırmamız kesinlikle şart.
-Deniz Türüç kesinlikle alınmalı
-Emre Mor piyasası gittikçe düşüyor . EMre yi Bitcoin e benzetiyorum. Gelmesi olası

Olaya bak arkadaş önerilecek kaliteli yerli oyuncu yok vay futbolumuzun haline.
Tamam boşverin

yerli der isek

Soner aydoğdu iyi oyuncu.
E.Akbaba yı da önerebilirim.
Yine behiç var.
Mustafa saymak var zwolle de
türünç var.

aslında şu ts nin gençlerine el koysak feci olurdu. Ama artık zor adamlar uyandı mevzuya ve oyuncuların piyasası çok yüksek :asd22:

yerli der isek

Soner aydoğdu iyi oyuncu.
E.Akbaba yı da önerebilirim.
Yine behiç var.
Mustafa saymak var zwolle de
türünç var.

aslında şu ts nin gençlerine el koysak feci olurdu. Ama artık zor adamlar uyandı mevzuya ve oyuncuların piyasası çok yüksek :asd22:

yusuf ve abdulkadir iyi olurdu da...ali yavuz kol geliyo alttan,gerek yok.bozan ve mustafa kapı da var.önce u 17yi adam edelim az biraz.15e yakın futbolcu var toplamda,önce onları bi halletmek lazım.

bu ara içime ne doguyosa oluyo.yeni bruma alsak keşke diye 2016daki bi haberin baslıgına yazmıstım.paulinhoyu izletiyomusuz Fatih Terim 'Yeni Bruma'yı buldu

Böyle haberler güzel inşallah doğrudur böyle hamlelerimiz

Wonderkid dediğimiz zaman Brezilya tabiki de bambaşka be reis mesela G.Jesus ve Malcom ikilisi piyasaya hiç çıkmadan biz buralarda konuşuyorduk onları şimdi birisi EPL'de zirvede diğeri 30-35 mil. € arasında bir transfer yapacak

Bu Paulinho var Alan Guimarães var böyle adamları kaçırmamamız lazım evet belki Bruma gibi alırken biraz fazla para ödememiz lazım ama sabredersek STSL piyasasında bile +20 mil. € lara satabileceğimiz futbolcular bunlar

Birde belli ki Terim Carasso 'yu çok düşünmüyor Eray'dan bu yıl kurtuluyoruz inşallah

Birde Muslera 'nın da form durumu malum. Çok masraflı olmadan genç yerli bir kaleci takviyesi şart gibi

Bursa 'da Muhammed Sengezer var

Bu yıl 1-2 maçını izledim de eğer bu çocuk kendini araya vermezse geleceğin milli takım kalecisini kendisidir ...

Birde belli ki Terim Carasso 'yu çok düşünmüyor Eray'dan bu yıl kurtuluyoruz inşallah

Birde Muslera 'nın da form durumu malum. Çok masraflı olmadan genç yerli bir kaleci takviyesi şart gibi

Bursa 'da Muhammed Sengezer var

Bu yıl 1-2 maçını izledim de eğer bu çocuk kendini araya vermezse geleceğin milli takım kalecisini kendisidir ...

Kadroya epey temizlik gerekli yine. Allahtan sözlesmesi bitecek bir sürü gereksiz oyuncu var bu sene.

Sözlesmesi biten gereksizler: Carrasso, Eray, Latovlevici, Koray, Hakan, Donk, Umut Gündogan
Sözlesmesi devam edip de isimize yaramayan oyuncular: Tarik, Ahmet, Cavanda, Carole, Endogan
Sözlesmesinden bagimsiz olarak eh iste diyebilecegimiz adamlar: Denayer, Nagatomo, Linnes, Tolga, Selcuk, Sinan, Eren.

Sezon sonu bir büyük revizyon daha şart Fatih Hoca şampiyonluk ile birlikte bakalım ne hamleler yapacak.

Sezon sonu bir büyük revizyon daha şart Fatih Hoca şampiyonluk ile birlikte bakalım ne hamleler yapacak.

Transfer konusunda FT ye guvenim 0. Yazıyla sıfır..

Neden mi?

Bu sene Sabri ile ilgili soyledikleri ortada.. Solbek için bula bula Japon'u buldu.. Gecmişte işimize yaramadığı halde Aydın Yılmaz, kaleci Aykut gibi oyuncuların sozlesmesinin uzatılmasına sebep olan FT dir.

Bu sene de yine abuk subuk transferleri bekliyorum.. Mesela Eray'ın sozlesmesi uzar.. Semih yuvaya doner..

Transfer konusunda FT ye guvenim 0. Yazıyla sıfır..

Neden mi?

Bu sene Sabri ile ilgili soyledikleri ortada.. Solbek için bula bula Japon'u buldu.. Gecmişte işimize yaramadığı halde Aydın Yılmaz, kaleci Aykut gibi oyuncuların sozlesmesinin uzatılmasına sebep olan FT dir.

Bu sene de yine abuk subuk transferleri bekliyorum.. Mesela Eray'ın sozlesmesi uzar.. Semih yuvaya doner..
Sabri'yi savundugumdan degil de hatta hic sevmem bu yılın en cok isabetli orta yapan bekiymis

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Reis ben artık Imbula 'yı istemiyorum açıkcası son maçlarını izledim de Fransa 'da en az Donk kadar gamsız ve üstelik bencil oynuyor

Bize böyle orta sahada çimleri ısıracak rakibin başını döndürecek kadar tempo yapacak bir kara oğlan lazım. Everton 'da I. Gueye var ya onun 8 numara versiyonu lazım tam olarak Terim 'in oyun planında yeni bir Melo bulunması gerekiyor

Tam olarak o tarz olmasada ben ferriyide beğenşyorum

Bu Hachim Mastour denilen eleman serbest bırakıldı sanrım Mılan tarafından

Gelsin kupa maçlarında Tarık gibi kazmaları izlemek yerine kendisini izleyelim en azından

Bir Umut Gündoğan maaşına gelir şu anda çok bişey talep edecek hali yok

Eğer tutarsa kar eder satarız veya kullanırız yok tutmasa bile kupa maçlarında çalım atar maç izletir 1-2 yıl çok bir zarar etmeden yollarımızı ayırırız

rodrigues 10 15 e satılmalı
bruma kesinlikle kiralanmalı feghouli ve belhandaya teklif gelirse yollanır kaliteli bir kanat alınmalı bernard,j.bamba olabilir
orta saha imbula kiralık fellaini,ben arfa bedava alınabilir
stopere chellini ve khacheridi beleş,acerbi zorlanabilir
sol bek asamoahın kapısı son kez çalınabilir
forvet icin facundo,balotelli,gignac

yani bedavaya taş gibi takım oluşturulabilir şimdiden çalışmalara başlamak lazım

Son düzenleme:
ön sozlesme = Bernard, Asamoah ve Sakib(yedek bek)

Transfer yasagi gelecegi icin simdiden ön sozlesme yapmamiz lazim.

Son düzenleme:
yerli takviyesi yapacağımız kaçınılmaz....
yasin yerine...Emre Akbaba ya da Deniz Türüç
tolga yerine...Musa Çağıran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt