Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artik Avrupa'da en azindan fizik olarak 90 dakikayi cikarabilecek takimlar yaratmaliyiz. Takimin yas ortalamasi mümkün oldugunca düsük tutulmali.

Sezon sonunda Carrasso, Hakan, Nagatomo, Latovlevici, Donk, Selcuk, Yasin ve Eren sutlanmis olursa pek bir sey kaybetmeyiz.

Bu takima 5 tane yasli oyuncu yeter de artar bile. Onlar da bizim banko oyuncularimiz olmali. (Muslera, Mariano, Maicon, Fernando, Gomis.)

Ilk 11'in yarisi sayilir, kadronun diger bölümü tamamen 30 yasin altinda olmali.

Artik Avrupa'da en azindan fizik olarak 90 dakikayi cikarabilecek takimlar yaratmaliyiz. Takimin yas ortalamasi mümkün oldugunca düsük tutulmali.

Sezon sonunda Carrasso, Hakan, Nagatomo, Latovlevici, Donk, Selcuk, Yasin ve Eren sutlanmis olursa pek bir sey kaybetmeyiz.

Bu takima 5 tane yasli oyuncu yeter de artar bile. Onlar da bizim banko oyuncularimiz olmali. (Muslera, Mariano, Maicon, Fernando, Gomis.)

Ilk 11'in yarisi sayilir, kadronun diger bölümü tamamen 30 yasin altinda olmali.

atletik,teknik ve genç futbolcular bulunmalı gercekten.takım ruhu da olursa avrupada tatmin edici basarılar gelir zaten.bi de 2013te buragın yaptıgını yapacak ama love gibi ayagında topu tutabilecek,sürebilecek biri lazım.scout ekibi araştırsa süper olur.

Bana göre oluru budur kadronun

36996.jpg

Transferler Terim ve Apo'ya birakilmamali kesinlikle.

cenk ergünün yaptığı transferleri de gördük, Alınan topçuların hiçbiri büyük maçlarda karakter koyamadı sahaya, Dünyanın en kırılgan takımını kurdular, Oyun olarak azıcık bizi bozan takım bütün dengemizi alt üst ediyor.

balotelli

bruma ben arfa bernard

fernando fellaini

asamoah chellini maicon mariano

harun

e.akbaba,musa,sakıp veya behiç ve umar aminu da kesin alınmalı kiralık zenci bir forvet de şart ahmed musa olabilir.. yasin,tolga,sinan,eren gönderilmeli

gomisi çine,belhandayı aldıgımız paraya,feghouli ve rodriyi 25-30 civari bişeye yollasak yepyeni nerdeyse bonservissiz taş gibi bi kadro kurulabilir

cenk ergünün yaptığı transferleri de gördük, Alınan topçuların hiçbiri büyük maçlarda karakter koyamadı sahaya, Dünyanın en kırılgan takımını kurdular, Oyun olarak azıcık bizi bozan takım bütün dengemizi alt üst ediyor.
Eylül ayında burada zevkten dört köşe olup cenk ve dursunu yerlere göklere sığdıramayan transfer ergenleri, şimdi kadroyu sil baştan yaziyorlar ve sezon sonu yaklaştıkça terim de dahil herkesin gitmesini isteyecekler.
Ancak biz bunları erken söyleyince kuş yada provokatör oluyoruz.

O kadar dedik alınan oyuncular lider ve kazanma karakterine sahip oyuncular değil,
ayrıca yaşları ve maliyetleri de çok çok fazla ancak herkesin gözü döndüğü için dursun ve ekibinin bizi uçuruma son sürat götürdüklerinin farkına varmadı.

Kesinlikle 26 yaş üstü oyuncu alınmamalı,
Scout ekibi acilen tasfiye edilmeli,
Transfer dönemi başlamadan Terim ile yollar ayrılmalı,
Elde ki tüm yerliler ve para eden oyuncular postalanmali,
Gomis,maicon,Feghuli,belhanda ile geldikleri rakamlara yakın bir teklifle yollar ayrılmalı,
Piyasada sözleşmesinin bitimine az kalan gençler bir şekilde ikna edilmeli,
Yeni gelecek Oyuncular ile garanti ücret yerine prim üzerinden anlaşma yapılmalı.

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi futbolu bilen Alman hoca!

Transferlerde Fatih Terimin söz hakkı olması lazım. 11/12 transfer dönemi hatırlayın, Brumayi hatırlayın. Kendisi Podolski Shaqiri Forlan Rodriguez gibi kaliteli topçuları istemişti zamanında. Illa kazık transferi de olacaktır ama bu her yerde yaşanıyor.

Bence transferlerin büyük bölümü iyi cıktı reis. Bi f/p olarak Belhanda iyi çıkmadı, Lato da yetersiz. Diğer transferler katkı sağladı. Dengemizin alt üst etmeleri şu an Fernandonun sakatlığı + Ndiayenin gidişiyle alakalı. Ryan Henk Donk ve Xelçuklu orta sahayı geçmek o kadar zor olduğunu sanmıyorum

Eğer yönetim bir yanlış yaptıysa o yanlış iyi yedek oyuncu almamaları idi. Selçuk Inan Eren ve Yasin Öztekin gibiler hem çok para kazanıyor hem fazla oynamadıkları zaman fazla katkı sağlamıyorlar.

Ontivero hajroviçle başlayan de jonglarla kolbastılarla devam eden son 4 yılda o kadar büyük transfer hataları yaptık o kadar parayı sokağa attık ki şampiyonluğa giderken transfer yapmamız gerekirken devre arası oyuncu satıp maaş öder durumuna geldik tepemizde uefa her an gene tokatı vurabilir nasıl düzelecez bilmiyorum ama artık yavaş yavaş umudumu kaybediyorum

Eylül ayında burada zevkten dört köşe olup cenk ve dursunu yerlere göklere sığdıramayan transfer ergenleri, şimdi kadroyu sil baştan yaziyorlar ve sezon sonu yaklaştıkça terim de dahil herkesin gitmesini isteyecekler.
Ancak biz bunları erken söyleyince kuş yada provokatör oluyoruz.

O kadar dedik alınan oyuncular lider ve kazanma karakterine sahip oyuncular değil,
ayrıca yaşları ve maliyetleri de çok çok fazla ancak herkesin gözü döndüğü için dursun ve ekibinin bizi uçuruma son sürat götürdüklerinin farkına varmadı.

Kesinlikle 26 yaş üstü oyuncu alınmamalı,
Scout ekibi acilen tasfiye edilmeli,
Transfer dönemi başlamadan Terim ile yollar ayrılmalı,
Elde ki tüm yerliler ve para eden oyuncular postalanmali,
Gomis,maicon,Feghuli,belhanda ile geldikleri rakamlara yakın bir teklifle yollar ayrılmalı,
Piyasada sözleşmesinin bitimine az kalan gençler bir şekilde ikna edilmeli,
Yeni gelecek Oyuncular ile garanti ücret yerine prim üzerinden anlaşma yapılmalı.

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi futbolu bilen Alman hoca!
Aslinda tepki aldigin konu fikirlerin degil coguna ben de katiliyorum,fikirlerini yansitma seklin

İyle bir yaziyorsun ki bazen kufur gibi geliyor karsidakine,mazallah disisleri bakani felan olsan savas çıkabilir

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben Cenk'i iyi bulamadığımı kaç kere söyledim zaten. Yazdığını ben de dile getirdiğim için çok tepki almıştım yazın. Görüyoruz şimdi kurduğu o muhteşem takımı.

Yazın şahsen bana göre en zor transfer Feghouliydi sırf o transfer için tebrik etmiştim Cenk'i çünkü diğerleri tamamen paraya bakan transferlerdi. Ama Feghouli nin böyle çıkacağını hiç ama hiç tahmin etmemiştim, tam bir hayal kırıklığı benim için. Çok daha büyük beklentilerim vardı, düzelebilir mi? Düzelebilir tabi ama göreceğiz.

Ben yukarıda Terimi yermek için yazmadım yorumumu. Hoca işine karşılamasını sevmez ama bize bu işlerle uğraşacak ve Cenk gibi soru işareti oluşturmayan bir isim lazım. Terim nasıl bir oyuncu istediğini söyleyecek o özelliklere göre de bir transfer yapılacak. Yok ligde biraz öne çıkan her adama sulanacaksak hiç gerek yok.

sent via GSC

Gelecek sezon ilk 11'e 20-25 yas arasinda 3 tane kaliteli adam lazim

Muslera

Mariano - Maicon - Transfer - Transfer

Fernando - Transfer

Feghouli - Belhanda - Garry

Gomis

Denayer Man City'e geri donuyor, Nagatomo Inter'e geri donuyor, Latovlevici, Donk ve Carrasso'nun sozlesmesi sona eriyor

1. Muslera
2. Mariano
3. Maicon
4. Fernando
5. Feghouli
6. Belhanda
7. Garry
8. Gomis
9. Linnes
10. Stoper
11. Sol bek
12. Fernando'ya yedek onlibero
13. Ndiaye'nin yerini dolduracak b2b orta saha
14. Gomis ile rekabete girebilecek olan genc bir atletik forvet​

Transferlerde Fatih Terimin söz hakkı olması lazım. 11/12 transfer dönemi hatırlayın, Brumayi hatırlayın. Kendisi Podolski Shaqiri Forlan Rodriguez gibi kaliteli topçuları istemişti zamanında. Illa kazık transferi de olacaktır ama bu her yerde yaşanıyor.

Bence transferlerin büyük bölümü iyi cıktı reis. Bi f/p olarak Belhanda iyi çıkmadı, Lato da yetersiz. Diğer transferler katkı sağladı. Dengemizin alt üst etmeleri şu an Fernandonun sakatlığı + Ndiayenin gidişiyle alakalı. Ryan Henk Donk ve Xelçuklu orta sahayı geçmek o kadar zor olduğunu sanmıyorum

Eğer yönetim bir yanlış yaptıysa o yanlış iyi yedek oyuncu almamaları idi. Selçuk Inan Eren ve Yasin Öztekin gibiler hem çok para kazanıyor hem fazla oynamadıkları zaman fazla katkı sağlamıyorlar.
Deplasman müsabakalarında yerli oyuncular daha faydalı oluyor bence bu görüşüme katılırmısın? Depe gitmemek için kırmızı gören oyuncularımız depte gerilip bayılan oyuncularımız ortadayken sorgulanması gereken bir durum oluyor. Bu takıma yabancının yanında kaliteli kilit açıcak yerlilerde lazım.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gelecek sezon ilk 11'e 20-25 yas arasinda 3 tane kaliteli adam lazim

Muslera

Mariano - Maicon - Transfer - Transfer

Fernando - Transfer

Feghouli - Belhanda - Garry

Gomis

Denayer Man City'e geri donuyor, Nagatomo Inter'e geri donuyor, Latovlevici, Donk ve Carrasso'nun sozlesmesi sona eriyor

1. Muslera
2. Mariano
3. Maicon
4. Fernando
5. Feghouli
6. Belhanda
7. Garry
8. Gomis
9. Linnes
10. Stoper
11. Sol bek
12. Fernando'ya yedek onlibero
13. Ndiaye'nin yerini dolduracak b2b orta saha
14. Gomis ile rekabete girebilecek olan genc bir atletik forvet​

Kusura bakma da reis Belhanda-Feghouli ilk 11 yazıyorken Serdar 'ı neden kesiyorsun ? Belhanda-Feghouli saman alevi gibi oynadıkları futbolla ilk 11 oynamayı hak ediyor da Serdar hak etmiyor mu ?

Yoksa uydurma bir penaltı yüzünden mi kesik yedi Serdar ?

198009.png
186832.png
204277.png

Mattia Perin
Mariano Ferreira-Maicon Roque-Serdar Aziz-Kwadwo Asamoah
Roque Mesa-Fernando Reges
Sofiane Feghouli-Younes Belhanda-Garry Rodrigues
Bafetimbi Gomis​

Bana göre şu anda ilk 11 için 3 transfer yeterli Ama Belhanda-Rodrigues-Feghouli-Maicon artık her kim ederini bulursa onlarla da yollarımızı ayırabilir ve yerlerine transfer yapılabilir...

Kusura bakma da reis Belhanda-Feghouli ilk 11 yazıyorken Serdar 'ı neden kesiyorsun ? Belhanda-Feghouli saman alevi gibi oynadıkları futbolla ilk 11 oynamayı hak ediyor da Serdar hak etmiyor mu ?

Yoksa uydurma bir penaltı yüzünden mi kesik yedi Serdar ?

Yok reis Serdar'i bende begeniyorum, hatta forumda cogu kisi kendisini elestirdiginde ben Serdar'i ovenlerdenim, sezona iyi basladi aslinda ama Serdar'a guvenilmez be reis, baksana hem antalya macinda sakatlandi hem de kasimpasa macinda, hafif sakatlik da olsa devamli sakatlaniyor, tam form tutacak yine birseyi cikiyor. Stoper sart, ha kim formdaysa o oynar, Yeni Transfer-Serdar da olabilir yani.

Feghouli ve Belhanda konusuna gelince, ikiside benim icin hayal kirikligi, iyi bir teklif gelirse ikiside satilabilir ama ikisini mevcut kadroda kesebilecek bir oyuncu goremiyorum.

rodriye sene sonu 15-20 arası bi teklif gelirse düşünmeden gönderilmeli belhandayı saymıyorum bile kime iyi teklif gelirse yollanabilir sözleşmesi biten müthiş adamlar var şimdiden çalışmalara başlasalar keşke

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt