Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hqdefault.jpg

Çok zor değil ki.

Bernard- sözleşmesi bitiyor
Asamoah- sözleşmesi bitiyor ( Diğerleri zaten maksimum kiralık olur)
Gaitan-1 yıldır oynamıyor mevkisinde kadro şişmiş ve 30 yaşında
Fellaini- sözleşme bitiyor

Sissokko müzmin yedek mevkisinde hayvan gibi oyuncular var. Nerede ise Trabzon’a ikna olacaktı bu sene başında.

İmza parası versen bunlara 2-4 Milyon Euro arası ikna edersin çoğunu belki bir tek Lato olmaz o yaşta.

4 takviye olacak. Oyuncu da gidecek sene sonu.

Yuto- gider
Carrasso-gider
Latovlevici-gider
Balta-gider

Selçuk 1 sene kalıyor. Düşük bir ücretten revize 1+1 alabilir veya yollayabilirsin.

Belhanda satılabilir piyasası var.

Feghouli
Rodrigues
Fernando
Maicon
Gomis

Dışında benim göndermeyeceğim oyuncu yok şu takımda. Muslera dahil. Mariano bile gidebilir 32 yaşında adam.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bize en çok box-to-box orta saha oyuncu lazim

Ondan sonra sol bek ve iyi yedekler

Sene sonu İçin

Gaitan
Bernard

İkisinden biri

Orta saha

Sissokko
Fellaini
Moutinho

Üçlüsünden biri

Sol bek

Asamoah
Bernat
Lato

Üçlüsünden biri

Forvet

Scout Transferi
Ya da Gomis’i kesecek Yıldız biri

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasaray bence Bernat'i alamaz. Bernat da ilgilenmez zaten bence Turkiye'yle. Bayern satarsa da daha iyi liglerde iyi takimlara gider. Turk gazetelerinde her yazana inanma.

Turkiye'de taraftardan tribune tribunden sahaya yansiyan sikinti kendini Avrupa'da oldugundan buyuk bir marka zannetmek ve beklentilerin bu zannetmeye gore kurulmasi, sonrasinda buyuk hayal kirikliklari ve eldekileri begenmeme, bu begenmemenin futbolcuya tribunden hissettirilmesi.

Ben Bernard'in da bu aralar dikkat ceken bir oyuncu oldugu icin olacagini sanmiyorum. Kendisi zaten her sene sampiyonlar liginde oynayan, 2-3 senede bir gruplardan cikan bir takimda oynuyor, orda aldiklari maaslar da iyi, cok para veriyormus Shakhtar bu Brezilya'lilara. Turkiye'ye giderse imkansiz degil ama surpriz olur ama muhtemelen yillardir Fener'in Fred'i Taison'u alma hayali gibi olur bence.

Ben Asamoah'in da Juventus'tan ayrilirsa Inter ya da Roma gibi bir takima gidebilecegini dusunuyorum talep varsa ama yasi 30 olacak seneye, 4 senelik kaymak bir sozlesmeyle Turkiye'yi tercih edebilir. Gaitan gibi isimler olabilecek isimler, kendisi Boca Juniors'a mi ne gitmek istiyormus gerci ama olabilir.

Bayern Rafinha'yi birakacak sanirim sene sonu. Muhtemelen Ingiltere'ye veya Ispanya'ya gidebilir, bi ara Conte istiyordu onu, ama Portekiz hatta Turkiye veya Rusya da olabilir yasi 32 artik. Sagbek ama solbek de oynayabiliyor Rafinha, Bayern'de oyle maclar oynadi.

Fellaini icin Mourinho kac defa ayrilmayacak dedi, gecenlerde de uzatma fazla imzala su sozlesmeyi diye fircalamis gazetelerde cikti. eneye nerde oynayacagini bilmem. Fellaini de oyle topla arasi fazla olan bi adam diil, lakabi "tree (agac)". 10 numara filan oynamiyor, boyu cussesi sebebiyle forvetin arkasina orda kaos yaratsin yuksek topu indirsin diye sokuyorlar, baska da bir numarasi yok. Mourinho da sirf o numarasi icin tutuyor, gerektiginde onu yapsin fizigiyle kaos yaratsin diye suruyor sahaya. O da onu yapiyor. Oyle yildiz futbolcu diye buyuk paralara alinip uzerine takim kurulacak adam diil bence. Ama Besiktas gibi zaten her tarafi sistemi oturmus isleyen bir takimin olsa bir 5-6 milyon da ona verip o da gelmek isterse oyle ekstra bir opsiyon transfer edersin.

Son düzenleme:
Sene sonu İçin

Gaitan
Bernard

İkisinden biri

Orta saha

Sissokko
Fellaini
Moutinho

Üçlüsünden biri

Sol bek

Asamoah
Bernat
Lato

Üçlüsünden biri

Forvet

Scout Transferi
Ya da Gomis’i kesecek Yıldız biri

Uçuyorsun bence biraz.

Şampiyon dahi olsak yazın transfere çok para harcayabileceğimi düşünmüyorum ben.

sent via GSC

Galatasaray bence Bernat'i alamaz. Bernat da ilgilenmez zaten bence Turkiye'yle. Bayern satarsa da daha iyi liglerde iyi takimlara gider. Turk gazetelerinde her yazana inanma.

Turkiye'de taraftardan tribune tribunden sahaya yansiyan sikinti kendini Avrupa'da oldugundan buyuk bir marka zannetmek ve beklentilerin bu zannetmeye gore kurulmasi, sonrasinda buyuk hayal kirikliklari ve eldekileri begenmeme, bu begenmemenin futbolcuya tribunden hissettirilmesi.

Ben Bernard'in da bu aralar dikkat ceken bir oyuncu oldugu icin olacagini sanmiyorum. Kendisi zaten her sene sampiyonlar liginde oynayan, 2-3 senede bir gruplardan cikan bir takimda oynuyor, orda aldiklari maaslar da iyi, cok para veriyormus Shakhtar bu Brezilya'lilara. Turkiye'ye giderse imkansiz degil ama surpriz olur ama muhtemelen yillardir Fener'in Fred'i Taison'u alma hayali gibi olur bence.

Ben Asamoah'in da Juventus'tan ayrilirsa Inter ya da Roma gibi bir takima gidebilecegini dusunuyorum talep varsa ama yasi 30 olacak seneye, 4 senelik kaymak bir sozlesmeyle Turkiye'yi tercih edebilir. Gaitan gibi isimler olabilecek isimler, kendisi Boca Juniors'a mi ne gitmek istiyormus gerci ama olabilir.

Bayern Rafinha'yi birakacak sanirim sene sonu. Muhtemelen Ingiltere'ye veya Ispanya'ya gidebilir, bi ara Conte istiyordu onu, ama Portekiz hatta Turkiye veya Rusya da olabilir yasi 32 artik. Sagbek ama solbek de oynayabiliyor Rafinha, Bayern'de oyle maclar oynadi.

Fellaini icin Mourinho kac defa ayrilmayacak dedi, gecenlerde de uzatma fazla imzala su sozlesmeyi diye fircalamis gazetelerde cikti. eneye nerde oynayacagini bilmem. Fellaini de oyle topla arasi fazla olan bi adam diil, lakabi "tree (agac)". 10 numara filan oynamiyor, boyu cussesi sebebiyle forvetin arkasina orda kaos yaratsin yuksek topu indirsin diye sokuyorlar, baska da bir numarasi yok. Mourinho da sirf o numarasi icin tutuyor, gerektiginde onu yapsin fizigiyle kaos yaratsin diye suruyor sahaya. O da onu yapiyor. Oyle yildiz futbolcu diye buyuk paralara alinip uzerine takim kurulacak adam diil. Ama Besiktas gibi zaten her tarafi sistemi oturmus isleyen bir takimin olsa bir 6 milyon da ona verip o da gelmek isterse oyle ekstra bir opsiyon transfer edersin.

Fellaini bu forumda çok abartiliyor.

Sözleşmesi bitecekler:
- Denayer (3-5m Euro barelinde satın alınmalı. 22 yaşına göre son derece iyi. Sakatlık değerini düşürecektir, faydalanmak lazım. Futbolu olgunlaştıkça çok daha iyi topçu olacak, 25-26 yaşlarında en az 15-20m Euro'ya alıcı bulabilir.)
- Latovlevici (GÖNDERİLMELİ)
- Yasin (GÖNDERİLMELİ)
- Donk (GÖNDERİLMELİ)
- Carasso (Kontenjan nedeniyle yerli genç kaleci bulunmalı)
- Koray Günter (UZATILMALI)
- Hakan Balta (GÖNDERİLMELİ)
- Eray (GÖNDERİLMELİ)
-------------------------------
Toplam maaş tasarrufu = 5,5m Euro

Gitmesi gerekenler:
Eren Derdiyok (2m Euro bonservis; 2,15m Euro maaş)
Selçuk İnan (Bonservisi karşılığı fesih; 2,9m Euro maaş)
Tarık Çamdal (Bonservisi karşılığı fesih; 1,5m Euro maaş)
Balhanda (10m Euro bonservis; 3,35m Euro maaş)
----------------------------------
Bonservis geliri: 12m Euro; Maaş Tasarrufu: 10m Euro

Sürpriz gidebilecekler:
Feghouli (10m Euro bonservis; 3,85m Euro maaş)
Sinan (4m Euro bonservis; 0,6m Euro maaş)
Tolga (8m Euro bonservis; 2m Euro maaş)
Maicon (12m Euro bonservis; 2,2m Euro maaş)
Garry Rodriguez (12m Euro bonservis; 1,35m Euro maaş)

Transfer yapılması gereken mevkiler:
- Kaleci (Genç, Yerli) (Tercihen Erce)
- Sol Bek (Asamoah)
- Yedek Sol Bek (Scouting)
- Sol Açık (Yıldız)
- Forvet (Hareketli, defans arkası koşular yapabilen) (Baros Tarzı)
- Yedek DOS (Genç yerli)
- 8 Numara (Ndiaye tarzı)
- Yedek 8 numara (Scouting)
- 10 numara (Yıldız)
- Solak Stoper

Ayrıca sürpris gruptan gidenlerin yerine de en az o kalitede oyuncu alınması gerekir.

Çok zor değil ki.

Bernard- sözleşmesi bitiyor
Asamoah- sözleşmesi bitiyor ( Diğerleri zaten maksimum kiralık olur)
Gaitan-1 yıldır oynamıyor mevkisinde kadro şişmiş ve 30 yaşında
Fellaini- sözleşme bitiyor

Sissokko müzmin yedek mevkisinde hayvan gibi oyuncular var. Nerede ise Trabzon’a ikna olacaktı bu sene başında.

İmza parası versen bunlara 2-4 Milyon Euro arası ikna edersin çoğunu belki bir tek Lato olmaz o yaşta.

4 takviye olacak. Oyuncu da gidecek sene sonu.

Yuto- gider
Carrasso-gider
Latovlevici-gider
Balta-gider

Selçuk 1 sene kalıyor. Düşük bir ücretten revize 1+1 alabilir veya yollayabilirsin.

Belhanda satılabilir piyasası var.

Feghouli
Rodrigues
Fernando
Maicon
Gomis

Dışında benim göndermeyeceğim oyuncu yok şu takımda. Muslera dahil. Mariano bile gidebilir 32 yaşında adam.

Öncelikle Sissoko konusunda benden duyduklarınla gelmemeni rica ederim, müzmin yedek de tam sayılmaz 30 küsür maçta oynadı 19'u da ilk 11 olması lazım.

Asamoah olayı karmaşık, o herif de biraz Badou gibi.

Gaitan gitmek istese çoktan gidebileceği bir çok takımdan birine giderdi.

Fellaini keza, bugün gitmek istese Everton direk kapıya gelir zaten almak için.

Bu tarz adamları getirmek için 3.5-4 arası maaş bir o kadar da imza bedeli vermen gerekiyor öyle kolay değil, bir tanesi belki gelir diğerleri zor.

Belhanda'yı da iki haneli rakamlara göndermek şu an için zor, mesela Moussa Sissoko'nun alınması için Belhanda'yı sattığın bedelin daha aşağısına alman lazım.

Juventusta Asamoah diye bir adam var çok iyi sol bek umarım düşünülür,365 gündür transfer edilen bir oyuncu imiş

Öncelikle Sissoko konusunda benden duyduklarınla gelmemeni rica ederim, müzmin yedek de tam sayılmaz 30 küsür maçta oynadı 19'u da ilk 11 olması lazım.

Bu tarz adamları getirmek için 3.5-4 arası maaş bir o kadar da imza bedeli vermen gerekiyor öyle kolay değil, bir tanesi belki gelir diğerleri zor.

Belhanda'yı da iki haneli rakamlara göndermek şu an için zor, mesela Moussa Sissoko'nun alınması için Belhanda'yı sattığın bedelin daha aşağısına alman lazım.

Asamoah ve Sissokko bile gelse sadece ben fitim.

İkisi yan yana bile oynar. Fiziken de çok güçlü ve teknik adamlar. Çok büyük fark yaratırlar lig ve Avrupa’da.

Yemeyip içmeyip kapılarında yatalım.

Gomis
Eren
Sinan

Üçlüsüne razıyım ben.

Muslera
Mariano
Serdar
Maicon
Asamoah
Fernando
Sissokko
Feghouli
Rodrigues
Gomis
Sinan ( veya maliyeti çok olmayan bir forvet )

Belhanda 9-10 arası satılabilir maksimum. Yedek kadro biraz eksik kalır ama. Deniz veya Akbaba’dan biri olsa tadından yenmez.

Ilk olarak öyle her transfer dönemi 5-6 transfer yapacagiz ya da daha dogrusu yapabilecegiz diye bir kaide yok.

Daha oyuncularin maaslarini ödeyememiyoruz yani.

Bruma yi satamasaydik gecen yaz da bu kadar para harcayamazdik mesela. Bu yaz ucuz transferlere firsat transferlerine falan bakmamiz lazim.

Sampiyon dahi olsak ben o kadar para harcayabilecegimizi sanmiyorum transferler icin.

Şampiyon olamaz isek transfer değil de oyuncu satışlarına hazırlıklı olalım derim.

3.5m zaten bonuslar filan eklendiginde Ingiltere'de aliyor Fellaini.

Shakhtar Fred'e haftada 130bin euro + bonuslar diye okumustum, yilda 6 milyonun ustune denk geliyor, Zenit de oyle veriyor hatta adamina gore daha cok, Mancini'ye 6 milyon mu ustu mu ne veriyordu, Villas Boas'a 8.5m arti bonuslar veriyorlardi, ki orda vergi Turkiye'deki stopajdan da az.

Yani Rusya Ukrayna Turkiye'den asagida, 5 milyon veririz aliriz filan hikaye, hem siralama olarak Turkiye'den ustteler, hem Shakhtar Turkiye'deki her takimdan daha iyi, hem de esek yukuyle para veriyorlar.

Turkiye'deki takimlar maddi anlamda limitlerini fazlaca asiyor, soyle asiyor, Zenit'in mesela sahibi Gazprombank, Turkiye'deki takimlarin arkasinda oyle birsey yok, muhasebede onu orda bunu burda gostererek uefa'dan yirtiyorlar bi sekilde ama bu gidis gidis diil. Katarli zenginler de almayacaklar Turkiye'den takim, onlar Fransa'dan Ingiltere'den takim aliyorlar. Basel son 10-15 yilda sanirim 4. kere gruplardan cikti, daha oncekilerde Manchester United, Liverpool ve sanirim ya Chelsea ya Arsenal'i mi ne eleyip cikmislardi, bunu Turkiye'de yapabilen bir takim yok, harcadiklari para da daha az. Sevilla'nin harcadigi para da daha az.

Son düzenleme:
Sene sonu gidecek olanlar:

Carrasso (sozlesmesi sona eriyor)
Denayer (kiralik sozlesmesi sona eriyor)
Donk (sozlesmesi sona eriyor)
Nagatomo (kiralik sozlesmesi sona eriyor)

Latovlevici ile de yollar ayrilmali, Carole ve Cavanda satilmali.

5 tane yabanci alinmali

1. Stoper
2. Sol bek (Asamoah)
3. Fernando'ya alternatif bir onlibero
4. Ndiaye'nin yerini dolduracak bir b2b
5. Gomis ile yarisacak hareketli ve son vuruslari iyi olan bir forvet

eğer belhanda 'yı sezon sonunda kesin olarak satacaksak 2 tane orta sahaya ihtiyacımız var

1) ndiaye 'nin yerini doldurabilecek kadar sert ve dayanıklı ve ndiaye 'ye bakarak biraz daha topla oyunda etkili bir orta saha => thomas delaney

15 m

Şampiyon olursak ki olucaz bence sene sonu

Denayer Latovlevicci Sinan Eren Tarık koray Donk Eray Selçuk Ahmet umut gündoğan bu aramoları şutluyalım

Sol beke:Asamoah Bedelsiz
Orta sahaya:imbula kiralık+opsiyon
Sol açığa:3 milyon euro campbel
Forvete:Niasse kiralık
Stopere:Paletta boşta

Muslera
Mariano Maicon Paletta Asamoah
Imbula Fernando
Feghouli Belhanda Campbell
Gomis

Yedekler
Yerli kaleci
Gary
Niasse
Yasin
Linnes
Serdar
Gökay
Recep
Deniz türüç

Asamoah(Juventus)
Sissokko(Tottenham)
Kiralık bir de kanat forvet

Alıp keyfimize bakalım.

Yerli olursa Türüç veya Akbaba

Belhanda satılıp imbula asamoah ve ben arfa alınmalı

Muslera

Mariano maicon serdar asamoah

Fernando imbula

Feghouli Ben Arfa Gary

Gomis

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt