Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
Bi kadro mu kursam
Yaza hazırlık
Yaza hazırlık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BulkaBi kadro mu kursam
Yaza hazırlık
Tzolis'i ben de beğenmiştimBulka
Frank sançez pavlovic prass
Baumgartner lemina sara
Yunus gregoritch tzolis
Morata patlak çıkmazsa o da olur
Td-ralf ragnick
Nasıl
*Sadece futbolu bilenler yorumlasın
Celil tamam da Soner aman aman Allah korusun. Samsun'da bile katlanamıyorum ona bizden uzak olsun.Samsunspor'da bu sene Celil Yüksel ve Soner Gönül paşalar gibi oynuyor. Soner'in sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Bizde ilk alternatif olamazlar ama rotasyonu genişletmek adına ikisi de altyapımızdan yetişen oyuncu statüsünde. Boş kalacağına uygun maliyetle bu arkadaşları rotasyona eklemek mantıklı. Daha detaylı izleyen arkadaşlar yorum yapabilir.
Yönetim icardi ile moratayı karşısına alıp konuşmalı icardiye karı kız işlerini bırak futbola kendini ver yoksa git. torerirayada ya boca ya galatasaray kararını ver demeliFernando Muslera
Elias Jelert
Carlos Cuesta
Victor Nelsson
Mathias Ross
Derrick Köhn
Ismail Jakobs
Dries Mertens
Nicolo Zaniolo
Roland Sallai
Yusuf Demir
Victor Osimhen(Maalesef)
Davinson Sanchez
Przemyslaw Frankowski
Lucas Torreira
Mario Lemina
Gabriel Sara
Alvaro Morata
Mauro Icardi![]()
Oyuncu grubumuzda doygunluk var yeni gelenlerde değil ilk gelen grupta bazıları ile yollarımızı ayırıp yerlerine futbola aç isimler bulmamız gerekiyor mümkünse noname marcao tarzı isimlerYönetim icardi ile moratayı karşısına alıp konuşmalı icardiye karı kız işlerini bırak futbola kendini ver yoksa git. torerirayada ya boca ya galatasaray kararını ver demeli
Son maç gözüme çok kötü gelmedi. Celil'in standardı zaten çok kötü değil. Soner sol kanat bekte daha iyi oynayabilir gibi.Celil tamam da Soner aman aman Allah korusun. Samsun'da bile katlanamıyorum ona bizden uzak olsun.
Çok kötü değiller diye gsye gelebiliyolar mı?Son maç gözüme çok kötü gelmedi. Celil'in standardı zaten çok kötü değil. Soner sol kanat bekte daha iyi oynayabilir gibi.
Altyapıdan yetişen oyuncumuz yok. Her sene aynı durum, iki sakatlık bir cezalı oyuncu olunca Avrupa'da kenardan gelecek oyuncu bulamıyoruz. Can sıkıyor.Çok kötü değiller diye gsye gelebiliyolar mı?
Bu mu kıstasımız
Alternatif olsun diye kadroyu vasat adamlarla doldurmaya gerek yokAltyapıdan yetişen oyuncumuz yok. Her sene aynı durum, iki sakatlık bir cezalı oyuncu olunca Avrupa'da kenardan gelecek oyuncu bulamıyoruz. Can sıkıyor.
6-7 saglam yabanci oyuncu gelmezse seneye isimiz cok daha zor olacak, bunu görmek gerekiyorFernando Muslera
Elias Jelert
Carlos Cuesta
Victor Nelsson
Mathias Ross
Derrick Köhn
Ismail Jakobs
Dries Mertens
Nicolo Zaniolo
Roland Sallai
Yusuf Demir
Victor Osimhen(Maalesef)
Davinson Sanchez