Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi baktım da Berke yine mükemmel bir performans sergilemiş

Muslera sonrası bu çocuğu almamak ihanet olur

Hiç yabancıya filan gerek yok

Osimhenin 1 telefonuna bakar

As Solbek onersene beli
bence as sol bek eren olsun ya. ona para harcamayalım bari. daha santrafor, kaleci, sol stoper falan alacağız.

boey gibi 1-2 m bandına ligue1-2'den 18-19luk scout bek olabilir.

Nasıl bir oyuncu?
Kronikleşen sağ bek sorununu çözer mi?
Sözleşmesi Haziran 2025’te bitiyormuş.
Nasıl bir maliyetle alınabilir?
Müthiş bir herif. 2-3 m taban maliyeti var premier ligde kalmak istiyor. Dışarısı için burası Arabistan pazarıyla denk olduğundan minimum 5 ister.

Yani geçelim.

Nasıl bir oyuncu?
Kronikleşen sağ bek sorununu çözer mi?
Sözleşmesi Haziran 2025’te bitiyormuş.
Nasıl bir maliyetle alınabilir?
forest'ın bir maçını izledim 90 dk. 1-1 biten l'pool maçını.

tren gibi herif. l'pool seviyesindeki bir rakibe karşı bile bayağı diri gözüktü. çok yetenekli değil ama fiziksel olarak fark yaratır net şekilde. karakterini vs bilmiyorum. osai'ye 2.75 vereceğime buna yıllık 3 veririm + 1 m da imza parası ile 4 yıllık sözleşme öneririm (malesef başka türlü gelmez). min 2 yıl sağ beki bayağı çözer bu arkadaş bence. (gidişatında sorun yaşamazsa sözleşme sonuna kadar bile çözebilir).

sakatlık verisi de iyi görünüyor. bu sene 30 maçta full oynamış şimdiye kadar.

bir de londra doğumluymuş. afrika doğumlu olsa yaşı problem olabilirdi ama 28 çok yüksek bir yaş sayılmaz bence.

forest'ın bir maçını izledim 90 dk. 1-1 biten l'pool maçını.

tren gibi herif. l'pool seviyesindeki bir rakibe karşı bile bayağı diri gözüktü. çok yetenekli değil ama fiziksel olarak fark yaratır net şekilde. karakterini vs bilmiyorum. osai'ye 2.75 vereceğime buna yıllık 3 veririm + 1 m da imza parası ile 4 yıllık sözleşme öneririm (malesef başka türlü gelmez). min 2 yıl sağ beki bayağı çözer bu arkadaş bence.

sakatlık verisi de iyi görünüyor. bu sene 30 maçta full oynamış şimdiye kadar.

bir de londra doğumluymuş. afrika doğumlu olsa yaşı problem olabilirdi ama 28 çok yüksek bir yaş sayılmaz bence.
Büyük takımın geniş kadrosunda olmak istiyor herif. Chelsea'da oynayamamanın zihinsel kalıntısı var.

Bunu komik paraya torinoya gitmeden önce ben önerirken scout şefimiz karı kız layklıyordu.

Şimdi daha zor transfer maalesef. En kötü yatıp yuvarlansa memleketinde 5-6 sene daha oynar.
Biz bayerne 2 maçtan alacağımız 5 milyon üzerine 10 daha verip boeyi geri alalım daha mantıklı

Morata - Icardi - Scout transfer
Kaleci - Tzolakis
Stoper - Denys Popov
morata olmaz motz. olmamalı. o paraya öküz alırız.

hem sakatlığa çok yatkın bir oyuncu, hem de artık kadayıf dönemlerine girdi.

icardi ise bence kontratını tamamlayamayabilir (kalmak isterse baş üstünde yeri var ama yine de birinci santrafor olarak kendisine güvenmemek lazım).

çolakis'i oly bize yar etmez. çok bonservis ister bence.

popov'u bilmiyorum.

Büyük takımın geniş kadrosunda olmak istiyor herif. Chelsea'da oynayamamanın zihinsel kalıntısı var.

Bunu komik paraya torinoya gitmeden önce ben önerirken scout şefimiz karı kız layklıyordu.

Şimdi daha zor transfer maalesef. En kötü yatıp yuvarlansa memleketinde 5-6 sene daha oynar.
Biz bayerne 2 maçtan alacağımız 5 milyon üzerine 10 daha verip boeyi geri alalım daha mantıklı
doğrudur. oyuncunun evveliyatını bilmiyorum. ancak 28 yaşına gelmiş artık yaw belki de parayı ilk plana alır artık bu kontratında.

osi baba da bir referans olsa, dursun da sever oyunculara kallavi sözleşmeler vermeyi (batshuai tarzı). o zaman belki olur. ne diyelim. hayırlısı.

morata olmaz motz. olmamalı. o paraya öküz alırız.

hem sakatlığa çok yatkın bir oyuncu, hem de artık kadayıf dönemlerine girdi.

icardi ise bence kontratını tamamlayamayabilir (kalmak isterse baş üstünde yeri var ama yine de birinci santrafor olarak kendisine güvenmemek lazım).

çolakis'i oly bize yar etmez. çok bonservis ister bence.

popov'u bilmiyorum.

bu adamin bonservisine almadikmi?

kiralikdikmi

anlamadim ben

bu adamin bonservisine almadikmi?

kiralikdikmi

anlamadim ben
1 yıllık kiralık şu an için. önümüzdeki kış dönemine kadar takılsın işte kadroda. bence opsiyonu kullanılmamalı. 8 m euro opsiyonu var + oyuncunun yıllık net maaşı 6 m euro. böyle bir bütçeyi her maç uzay performans verecek bir topçuya bağlamak lazım. 2022-2023 icardi gibi örneğin.

Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklama şöyle:

"Profesyonel futbolcu Álvaro Borja Morata Martín’in 2 Şubat 2025 - 20 Ocak 2026 tarihleri arasındaki geçici transferi konusunda AC Milan SPA Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır.

Buna göre, AC Milan SPA Kulübü'ne toplamda 6.000.000 euro geçici transfer bedeli ödenecektir.

Futbolcuya ise:

2024-2025 sezonu ikinci yarısı için 3.000.000 euro,
2025-2026 sezonu ilk yarısı için 3.000.000 euro garanti ücret ödenecektir.

Ayrıca, kulübümüzün 15 Ocak 2026 tarihine kadar yazılı bildirimde bulunması halinde, 8.000.000 euro bedel karşılığında futbolcunun kesin transferini gerçekleştirme opsiyonu bulunmaktadır. Bu bedel, 6 taksit halinde ödenecektir.

Kulübümüzün 15 Ocak 2026 itibarıyla satın alma opsiyonunu kullanmaması halinde, bedelsiz olarak kiralama süresini 30 Haziran 2026 tarihine kadar uzatma opsiyonu bulunmaktadır.

Kiralama süresinin uzatılması halinde 2025-2026 sezonu ikinci yarısı için 3.000.000 euro garanti ücret ödenecektir.

Ayrıca, kulübümüz 10 Haziran 2026 tarihine kadar yazılı bildirimde bulunarak 9.000.000 euro karşılığında futbolcunun kesin transferini gerçekleştirme opsiyonuna sahip olacaktır. Bu bedel de 6 taksit halinde ödenecektir.

Satın alma opsiyonunun kullanılması halinde, futbolcuya aşağıdaki garanti ücretler ödenecektir:

2026-2027 sezonu için 6.000.000 euro,
2027-2028 sezonu için 6.000.000 euro.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

1 yıllık kiralık şu an için. önümüzdeki kış dönemine kadar takılsın işte kadroda. bence opsiyonu kullanılmamalı. 8 m euro opsiyonu var + oyuncunun yıllık net maaşı 6 m euro. böyle bir bütçeyi her maç uzay performans verecek bir topçuya bağlamak lazım. 2022-2023 icardi gibi örneğin.

Kesinlikle ozaman 1 yil kullanip gondermeliyiz

Osimhen Icardi ve genc sskavt yeterli olcaktir

Kesinlikle ozaman 1 yil kullanip gondermeliyiz

Osimhen Icardi ve genc sskavt yeterli olcaktir

Osimhen'i nasıl alacağız be Motz?

aşağı-yukarı 8 transfere ihtiyacı var takımın.

(bırakacaklar dahil) bir o kadar da gönderilecek yabancı var neredeyse.

5 tane kirada olan yabancımız var.

bunları döndürecek bütçeyi bile zor ayarlayacağız muhtemelen.

Leicester city yüksek ihtimal küme düşecek orada kendini bulamamis kanat mavididi hızlı kanat ihtiyacımızı karşılar mi acaba son durumunu bilmiyorum alt yapisi vs sağlam diye aklıma geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt