- 3 Haziran 2015
- 54.420
- 62.655
- 3.963
transfer çalışıyorum dostum sen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
transfer çalışıyorum dostum sen
Fark eder mi? 20 olsun nolacak16 yaşında olma ihtimali pek yok bu oyuncunun.
Varlığından daha önce haberder olmadigin bi veledi tivitirda herifin biri yazdı diye yeni messiymis gibi yangın yapmak doğru mu sence rnksFark eder mi? 20 olsun nolacak
1 senedir oynayamamis ,fbye dusmesi normal.kiraya verirler 2 sene muhtemelençaprazını kopartmış 16 yaşında
Yine başladılar taraftarı susturmak icin Allah var alinl koc iyi güdüyor bunlari. Yine takım yeni kurulacak 20 kisi transfer edecekler birbirlerine alışamadan bir iki maglubiyet ve cozulurler.fb mitrovic'e girmiş
acil bizim girmemiz lazım
Napıcaz o çöpüfb mitrovic'e girmiş
acil bizim girmemiz lazım
Biz de boyle sakat adamlar alıp değerlendirmeliyiz.Geçen sene hic oynamamış capraz bağ ameliyati sebebiyle ,fener tamamen bitirir futbol hayatını
SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu scout tayfa frankowskiyi yedirdi bize ahmet kutucu diye ortalığı inletti mallarBiz de boyle sakat adamlar alıp değerlendirmeliyiz.![]()
Furkan kaç yaşına geldiFurkandan berattan adadan ogulcan dan haberi olmayanlarin girdiği triplere bak sosyal medyada.zavallilar sizi
17ye yeni girdi ve gol kralı oldu bu sene.aslinda bakarsan gol ve asist rekoru kırdı altyapida ama ben artik sayamadım yaptıklarınıFurkan kaç yaşına geldi
Yüksek ihtimal oynayamayacak.Fark eder mi? 20 olsun nolacak