- 5 Eylül 2014
- 80.310
- 63.022
- 4.393
Güldürme beniNapıcaz o çöpü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güldürme beniNapıcaz o çöpü
Onu bırakta PSG riverdan Arjantinli Franco Mastantouno diye bir genç alıyormuş 30 saniye izledim tam bir ballerFbnin aldığı eleman messi, salah, mane, musiala karışımı bi yetenek
Bizede yazmışlardı o çocuğu.Onu bırakta PSG riverdan Arjantinli Franco Mastantouno diye bir genç alıyormuş 30 saniye izledim tam bir baller
Benim canımı sıkan şey bizim bu işlerde hiç olmamamız. Bu cocuktan muhtemelen bir şey olmayacak. Fakat böyle 15 adam denersin, biri tutar. Biz ne yapıyoruz 8m euroya cuesta aldık komediVarlığından daha önce haberder olmadigin bi veledi tivitirda herifin biri yazdı diye yeni messiymis gibi yangın yapmak doğru mu sence rnks
Dedigini fransanin belcikanin 2. 3. sınıf takimlari yapip bunlari 5er 10ar adet alip oynatıyorlar sonra bir ikisi tutuyor işte. Biz surekli yaristigimiz için bunlari alip gelistiremeyiz. Alip kiralasan kiraladigin yer dandik olduğu için orada da yerinde sayip gelişmeyecek. Bunlari biz yapamayız ama mesela basaksehir, kasimpasa falan yapabilir. Onlarda da o kafa yok. Bunlari eskiden ilhan cavcav yapıyordu, gidip 5-6 tane afrikali alip geliyordu. Bu işin dünyadaki öncülerindendir.Benim canımı sıkan şey bizim bu işlerde hiç olmamamız. Bu cocuktan muhtemelen bir şey olmayacak. Fakat böyle 15 adam denersin, biri tutar. Biz ne yapıyoruz 8m euroya cuesta aldık komedi
Nöbetsiz kalmiş bir gsc her yeri nöbebete çevirebilir rtaşÖneriler başlığı mı nöbet mi belli değil. Başlığı kirletmeyelim