Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
18 yaşına kadar oynayamayacak oyuncu ve 3 yıl kontrat yapabiliyorsun. Gelen Afrikalı 1 sene oynayıp hadi bana eyvallah diyip gidebilir. Saçma bir transfer olmuş.

Varlığından daha önce haberder olmadigin bi veledi tivitirda herifin biri yazdı diye yeni messiymis gibi yangın yapmak doğru mu sence rnks
Benim canımı sıkan şey bizim bu işlerde hiç olmamamız. Bu cocuktan muhtemelen bir şey olmayacak. Fakat böyle 15 adam denersin, biri tutar. Biz ne yapıyoruz 8m euroya cuesta aldık komedi

Dilana Bakwa, Yoan Bonny(Osimhen kalmayıp- Morata giderse), Lesley Ugochukwu

Gidip 5 milyon vermedilerse iyi deneme.
Şunu yıllardır yazıyorum ama hiç olmadı. Oysa denenmişi ve olmuşu var. Gerçekten ilginç

Benim canımı sıkan şey bizim bu işlerde hiç olmamamız. Bu cocuktan muhtemelen bir şey olmayacak. Fakat böyle 15 adam denersin, biri tutar. Biz ne yapıyoruz 8m euroya cuesta aldık komedi
Dedigini fransanin belcikanin 2. 3. sınıf takimlari yapip bunlari 5er 10ar adet alip oynatıyorlar sonra bir ikisi tutuyor işte. Biz surekli yaristigimiz için bunlari alip gelistiremeyiz. Alip kiralasan kiraladigin yer dandik olduğu için orada da yerinde sayip gelişmeyecek. Bunlari biz yapamayız ama mesela basaksehir, kasimpasa falan yapabilir. Onlarda da o kafa yok. Bunlari eskiden ilhan cavcav yapıyordu, gidip 5-6 tane afrikali alip geliyordu. Bu işin dünyadaki öncülerindendir.

Öneriler başlığı mı nöbet mi belli değil. Başlığı kirletmeyelim

1748777573234.webp

Eray Can Gencer aylar önce bize önermiş bebeyi. Fb looser lığı ile çocuğun kariyeri çöp oldu bile..

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Öneri veya değil ama hayalim;
Antoine Griezmann.

Mertens'ten bile daha Mertens oyununa aşık olduğum bir adam. 3 yıl üst üste şampiyon olmuş Galatasara şöyle bir 10 numarayı hakediyor, ahh keşke...

Vay be birde one of the best talents of africa yazdirmis koc herife.. adam baskan kalabilmek icin her tusa basmis🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt