Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anlamadigim avrupa devleri pesindeyse bu cocugun fener nasıl aldı

Benfica yı bilmiyorum ama Ajax ın alt yapısı sanırım Barça dan sonra 2. gelir. Çoğunu taa 9-10 yaşından beri eğitiyor adamlar.
Mevzu altyapıda zaten ama arkadaşın dediği Belçika'dan Hollanda'dan kulüp alalım Afrikalı gençleri orada oynatalim. Bunu dunya'da yapan takımlar arap sermayesi olan takımlar barcelona real falan akıl edememiş bunu ali renktasimiz akıl etmiş öneriyor. Yapılacak maksimum şey bizim alt liglerden takım alıp orada oynatma diğer tüm büyük takımların yaptığı gibi.

Ben taraftarım, bu kadar param da bilgim de yok. Galatasaray benfica gibi ajax gibi olsun istemek suç mu? Sonra az alkmar young boys a eleniyoruz neden acaba
Örnek verdiğin takımlardan Benfica'nin 3 Ajax'in 4 senedir şampiyonluğu yok. Avrupada da kupası yok. Demek ki onlarda da tutmamış bu işler

Mevzu altyapıda zaten ama arkadaşın dediği Belçika'dan Hollanda'dan kulüp alalım Afrikalı gençleri orada oynatalim. Bunu dunya'da yapan takımlar arap sermayesi olan takımlar barcelona real falan akıl edememiş bunu ali renktasimiz akıl etmiş öneriyor. Yapılacak maksimum şey bizim alt liglerden takım alıp orada oynatma diğer tüm büyük takımların yaptığı gibi.
alt ligden takım alıp en fazla Türk oyuncu gönderebilirsin ki Niğde FK da denendi. Alt yapı biraz kulüplerin kültürleri ile alakalı. Barça-Real misal; Birisinin alt yapısı dünyada en iyi diğerinin eh işte(kendi segmentinde) tarzında.

arauca'da bi kaç tane sivrilenecek oyuncu var bu yaz kesin transfer yapacaklar özellikle siyahi bi stoperleri vardı davinson havası vermişti bana

Örnek verdiğin takımlardan Benfica'nin 3 Ajax'in 4 senedir şampiyonluğu yok. Avrupada da kupası yok. Demek ki onlarda da tutmamış bu işler
Örnek verdiğim takımların borçlarını devlet destekli banka kredileri ile sıfırlama olmuyor, örnek verdiğim takımlar avrupada bizden kat ve kat başarılı. Feneri bjka geçmek evet bir başarı ama uluslararası bir iş yapmak istiyorsan bu organizasyon yeterli değil

alt ligden takım alıp en fazla Türk oyuncu gönderebilirsin ki Niğde FK da denendi. Alt yapı biraz kulüplerin kültürleri ile alakalı. Barça-Real misal; Birisinin alt yapısı dünyada en iyi diğerinin eh işte(kendi segmentinde) tarzında.
Kulübün yapabileceği maksimum o ama diğer türlü maliyet kar-zarar çok riskli olur 10 sene sonunda 50-60 milyon euro zarar yazın 1-2 oyuncu çıkarma riski de var. Ama kulüple ilişkisi olan kulübe bağlı bir insan üzerinden yapabilirsin mesela erden timur takım alsa orada yapılandırma yapsa galatasarayin önerdiği ya da potansiyel gördüğü oyuncuları oraya yönlendirip gelişimlerini takip etse daha güvenilir olur. Hem elinde ki oyuncuları galatasaray için geliştirir bonservisine kar payı koyar mesela iki taraflı da kazançlı olur.

Dışardan wonderkid işi biraz bizim 2/1 bulmaya benziyor 50 tane deniyorsun 1 tane geliyor yatırımı kendi altyapımıza yapalım.

Demir Ege diye bir cocuk var bjk alt yapısından. Bu cocugun bjk fener gs seviyesinde oynaması imkansız. Bjk cocugu kiralıyor 5m opsiyona (almazlar zaten diye) cocuk hep oynuyor gelişiyor öğreniyor. Burada olsa 2. maç hepimiz söveriz (ben dahil) alt yapı ile a takım arasında bir takım olması gerekiyor aksi durumda bu cocuklar süre alamıyor

Örnek verdiğim takımların borçlarını devlet destekli banka kredileri ile sıfırlama olmuyor, örnek verdiğim takımlar avrupada bizden kat ve kat başarılı. Feneri bjka geçmek evet bir başarı ama uluslararası bir iş yapmak istiyorsan bu organizasyon yeterli değil
Yav Ali he he. Bu ülke başarıya endeksli daha yaşadığın ülkenin yapısını bilmiyorsun. 4 sene şampiyon olama ama 300m luk satış yap hiç bir anlami olmaz bu ülkede

Yav Ali he he. Bu ülke başarıya endeksli daha yaşadığın ülkenin yapısını bilmiyorsun. 4 sene şampiyon olama ama 300m luk satış yap hiç bir anlami olmaz bu ülkede
Ben başarılı olma demiyorum ki, yarışmacı takım kurma demiyorum. Alt yapıya yatırım yap, barca aptal mı yapıyor? Onlar yarışmıyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt