- 28 Temmuz 2011
- 8.003
- 12.175
- 2.158
Gs Yönetimi: Tmm..
Osimhen: Tşk..
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerçekten de öyle. Şu kulüp sayesinde kimler adam oldu, inanılır gibi değil, transfer edecekleri adamı topçuya soruyorlar. Bu saçma zihniyet ile çifte kupa falan anca armanın büyüklüğü ve tılsımı ile açıklanabilir, bu zihniyetteki adamları bakkala ekmek almaya bile gönderemezsin, adamlar ülkenin en büyük kulübünü yönetiyor şaka gibi.Klüp bu kadar saçma yönetiliyor işte.
Gel kardesim bizim senin gibi büyük ve kudurtucu kaleciye ihtiyacınız varEmiliano Martinez, kupalar kazanacağı bir takıma transfer olmak istiyor. (Ole)
![]()
Uğurcan da sıkıştıralımAhmet + Nelson + Halil + Yusuf
Mendy + Batagov
bu takasa Hayır diyecek bir babayiğit var mı
Uğurcan da sıkıştıralım
Para da ver,O zmn Ts hayır der
Bizdeki futbol kültürü ile ispanyollarin kültürü aynı değil olay kulüp ile alakalı değl ülke ile alakalı bunu daha öncede yazmıştım rtaş. Sen halen kulüp odaklı bakmaya devam ediyorsun ama olay o ülkenin futbol kültüründe saklı. Bunuda tek başina degiştiremezsin. Akıntıya karşi yüzmeye çalısalım istiyorsun sürekli sonunda boğulacağımız açik olduğu halde.Ben başarılı olma demiyorum ki, yarışmacı takım kurma demiyorum. Alt yapıya yatırım yap, barca aptal mı yapıyor? Onlar yarışmıyor mu?
ugurcanı namus davası yaptı bunlar lüzumsuz şekildePara da ver,
Para da ver,
Gerçekten öyle kendi kendilerini gaza getiriyorlarugurcanı namus davası yaptı bunlar lüzumsuz şekilde
Bu dediğini anlıyorum ama bu işlerin değişmesi birkaç iyi oyuncu çıkmasına bakar. Her sene yunus kalitesinde arada da arda turan seviyesinde oyuncu çıkarsan herkes alt yapı konuşur. Bizim alt yapı aslında diğerlerine göre iyiydi, fenerin zengin bizim fakir olduğumuz dönem alt yapı sayesinde ayakta kaldıkBizdeki futbol kültürü ile ispanyollarin kültürü aynı değil olay kulüp ile alakalı değl ülke ile alakalı bunu daha öncede yazmıştım rtaş. Sen halen kulüp odaklı bakmaya devam ediyorsun ama olay o ülkenin futbol kültüründe saklı. Bunuda tek başina degiştiremezsin. Akıntıya karşi yüzmeye çalısalım istiyorsun sürekli sonunda boğulacağımız açik olduğu halde.
Mendy kamil bir topcu batagov iyidirAhmet + Nelson + Halil + Yusuf
Mendy + Batagov
bu takasa Hayır diyecek bir babayiğit var mı
Mendy kamil bir topcu batagov iyidir
Bir de bu mendy bizim maçlarda bizi hep bozdu değişik bir fiziği varBiraz Avarel evet ama lemina için mütiş bir yedek olur bi de özcimbomlu İlkayı da aldık mı midfield tamam olur barış heis
Bence medy en az kerem demirbay kadar kalitesiz bir topçu gram işimize yaramaz. febe ts ve bizim ts ile yaptığımız kupa ve lig maçında açık ara sahanın en kötü topcusuyduBiraz Avarel evet ama lemina için mütiş bir yedek olur bi de özcimbomlu İlkayı da aldık mı midfield tamam olur barış heis