Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen yerine Franculino dju Morata da gidecekse Emegha,kanat transferi olarakta Nathan Fernandes ama yönetimin o çapı yok

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu forumda binlerce insan yazıyor söyle lamin yamal tarzi bir adami yıldız olmadan görebilen var mı merak ediyorum.

Ama öyle herkesin scout listesine girip izlenmişken değil kimse bilmezken.

Bu forumda binlerce insan yazıyor söyle lamin yamal tarzi bir adami yıldız olmadan görebilen var mı merak ediyorum.

Nordiklerin yetenekli evladı hayatının kırılım noktasını yanlış seçen schjeldrup uygun mu?
16 yaşındayken yazmıştım.

Twitterda biri vardı u17de osimheni keşfetmiş sonradan gündem oluyor.Oyuncu izlenince 10 oyuncudan 1-2 tanesi senin ligde %100 taşıyacak ve avrupada iş yapabilecek oyuncu bulunur ama bizim scout ekibi yok gibi birşey gelen 10 oyuncunun 9u menejer transferi 1ide cuesta onuda davidson sancheze sormuşlar ajksdhaskdasd.Klüp bu seviye kötü yönetiliyor.Her yıl 150 milyon euro(maaş+bonservis)çöp.

Tanrılar, Oral Sevmez'in yanına Oral Sever'i de kurban etmemizi istiyorlar gibi.
O zaman belki açılır.

Twitterda biri vardı u17de osimheni keşfetmiş sonradan gündem oluyor.Oyuncu izlenince 10 oyuncudan 1-2 tanesi senin ligde %100 taşıyacak ve avrupada iş yapabilecek oyuncu bulunur ama bizim scout ekibi yok gibi birşey gelen 10 oyuncunun 9u menejer transferi 1ide cuesta onuda davidson sancheze sormuşlar ajksdhaskdasd.Klüp bu seviye kötü yönetiliyor.Her yıl 150 milyon euro(maaş+bonservis)çöp.
Vay be. Büyük saygı duyuyorum böyle insanlara. Salladım tuttu değil de 4-5 oyuncudan birini bile bilsen müthiş bir oran.

transfer nöbeti yasaklanınca transfer önerilerine geçen gsc üyelerinin kurnazlık

garnacho çok aşırı çevik değil. Kanada alınacak adam ya çok teknik ya çok çevik ve atletik olacak. Bunda her şey yarım sıkım var. O yaşta gelmez ayrıca.

Garnacho iyidir hoşturda biz neyle alıcaz osimhen alınmaz sa belki manu 30 dan aşağı vermez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt