- 2 Temmuz 2011
- 132.885
- 55.701
- 5.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene iş gardideOsimhen yerine Franculino dju Morata da gidecekse Emegha,kanat transferi olarakta Nathan Fernandes ama yönetimin o çapı yok
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nordiklerin yetenekli evladı hayatının kırılım noktasını yanlış seçen schjeldrup uygun mu?Bu forumda binlerce insan yazıyor söyle lamin yamal tarzi bir adami yıldız olmadan görebilen var mı merak ediyorum.
Ama öyle herkesin scout listesine girip izlenmişken değil kimse bilmezken.
he bak o çocuk baya bombaydı. mal oğlu salakça seçim yaptıNordiklerin yetenekli evladı hayatının kırılım noktasını yanlış seçen schjeldrup uygun mu?
16 yaşındayken yazmıştım.
Yenisi var.he bak o çocuk baya bombaydı. mal oğlu salakça seçim yaptı
Twitterda biri vardı u17de osimheni keşfetmiş sonradan gündem oluyor.Oyuncu izlenince 10 oyuncudan 1-2 tanesi senin ligde %100 taşıyacak ve avrupada iş yapabilecek oyuncu bulunur ama bizim scout ekibi yok gibi birşey gelen 10 oyuncunun 9u menejer transferi 1ide cuesta onuda davidson sancheze sormuşlar ajksdhaskdasd.Klüp bu seviye kötü yönetiliyor.Her yıl 150 milyon euro(maaş+bonservis)çöp.Bu forumda binlerce insan yazıyor söyle lamin yamal tarzi bir adami yıldız olmadan görebilen var mı merak ediyorum.
Ama öyle herkesin scout listesine girip izlenmişken değil kimse bilmezken.
Sayılır renkdaş.Nordiklerin yetenekli evladı hayatının kırılım noktasını yanlış seçen schjeldrup uygun mu?
16 yaşındayken yazmıştım.
Tzolakis, Lucumi, Baturina
Vay be. Büyük saygı duyuyorum böyle insanlara. Salladım tuttu değil de 4-5 oyuncudan birini bile bilsen müthiş bir oran.Twitterda biri vardı u17de osimheni keşfetmiş sonradan gündem oluyor.Oyuncu izlenince 10 oyuncudan 1-2 tanesi senin ligde %100 taşıyacak ve avrupada iş yapabilecek oyuncu bulunur ama bizim scout ekibi yok gibi birşey gelen 10 oyuncunun 9u menejer transferi 1ide cuesta onuda davidson sancheze sormuşlar ajksdhaskdasd.Klüp bu seviye kötü yönetiliyor.Her yıl 150 milyon euro(maaş+bonservis)çöp.