Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tamam işte 8 oynasın bizde onu diyoruz. Arkadaşlar belhandayı on numara zannediyorlar ama değil adam bu çok net. :D GS 2 altı bir 8 no ile oynuyor şuan.Belhanda 10 no olması gerekirken kaldıramadığı için 8 gibi oynuyor her maçta.
O zaman sen Belhanda'nın 8 numaradaki performansından memnunsun:)Ben hiç memnun değilim şahsen.Bizim ligde böyleyse şampiyonlar liginde elek olur düşüncesindeyim :)

O zaman sen Belhanda'nın 8 numaradaki performansından memnunsun:)Ben hiç memnun değilim şahsen.Bizim ligde böyleyse şampiyonlar liginde elek olur düşüncesindeyim :)

Belhanda benim için serdar ali Ç hırbosunun değimiyle sinameki bir oyuncudur renktaş. Satamadığımızı farz ederek 8 oynar dedim.

Belhanda benim için serdar ali Ç hırbosunun değimiyle sinameki bir oyuncudur renktaş. Satamadığımızı farz ederek 8 oynar dedim.
Dünya kupasında Fas'ın içinde bulunduğu grup beni de aynı düşüncelere sevk ediyor renktaş ama Allah'tan ve kendilerine bağlı olan oyuncuların transferlerinden yüklü paralar kazanan menajerlerden ümit kesilmez diyelim o halde :)

Belhanda 8 de olmaz ya çok garip işlere giriyor top kaptırıyor kontra oluyor 10 dayken bile zor baş ediyoruz daha geriye gelirse yandık tümüyle 1 maç kaldırır 2 maç kaldırır ama tüm sezon 8 de imkansız bence.

tamam düzeltelim şuan 8.5 oynuyor ancak adamında niyeti 8 e evrilmek fatih hocada bu sinyali verdi demeçlerinde. Gelecek sezondan itibaren satamaz isek muhtemelen hoca onu 8 noya evirecektir. Fatih hoca kesinlikle ama kesinlikle bir 10 numara aldıracak bu çok net.

Belhanda yı dehleyelim 8 de falan da oynayamaz o apaçi.

Kagawa ya gelince Dortmund bırakır bence ama bize gelir mi bilemem.

sent via GSC

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi için Shinji Kagawa istiyor

Kagawa 'yı yazmışlar bize . Nagatomo 'dan sonra acayip ısındım Japonlara , Kagawa zaten sevdiğim topçu en azından futbolu aklıyla oynuyor

Harikulade olur. Belhanda'yı da 8 noya çekeriz. 10 noyu kaldıramıyor kalitesi yetersiz.
Bence belhandayı kulüp dışına çekelim en iyi verimi orada alırız.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1522313277399.webp

Belhanda yı dehleyelim 8 de falan da oynayamaz o apaçi.

Kagawa ya gelince Dortmund bırakır bence ama bize gelir mi bilemem.

sent via GSC
Bence eğer Dortmund bırakırsa Kagawa 'yı transferin önündeki en önemli engel kalkmış olur. Anladığım kadarıyla bu Japon 'lar çok tututcu adamlar Nagatomo ikna edebilir

UCL - Türkiye'deki futbol sevgisi vs. onu ikna edebiliriz

Fellaini ile anlaştığımıza dair kuvvetli hislerim var. Geri kalan ne olur bilmiyorum. Ama yerli kadromuzu yenilemek şart.

Serdar-1990
Sinan-1994
Eren-1988
Tolga-1992

Dışında 2 yıl daha oynar diyebileceğimiz isim yok kadroda. Futbolcu havuzu da dar.

Kaan Ayhan
Emre Akbaba
Deniz Türüç
Okay Yokuşlu-7.5 Milyon çok para

Dışında gelebilecek ve oynayabilecek kapasite de yerli yok.

Bilal Başacıkoğlu
Erce Kardeşler
Zeki Çelik
Yusuf Acer

İsimleri de apartta olabilir. Bu isimlerden
1 kaleci
1 sağ bek
1 orta saha
1 ofans oyuncusu

Çıkartıp
Alt yapıdan da 2-3 isim kazanabilirsek iyi. 10-11 tane 1994 ve üzeri doğumlu oyuncu ağırlıklı kadro işimizi görür.

Yabancı da potansiyelli bir Scout transferi, orta saha, ve kanat forvet kovalamalıyız.

Max Meyer’i ikna edebilsek Onunla bile transferi kapatmaya razı gelirim ben mesela.

Bernard Duarte için şansımızı kovalamalıyız sonuna kadar. Henüz 25 yaşında. Takımdaki Brezilyalılar ve Taffarel devreye girsin. Müthiş bir steal olur.

Bernard bizim seviyemizin ustunde bir takima gidecektir

Fellaini olabilir ama iyi olur mu tartisilir

Fernando Fellaini Belhanda orta sahasi pek bir sey basaramaz gibi

şampiyon olmadan rahat liste yapamıyorum
tenor.gif

Eger WBA küme düşerse Salomon Rondonu alalim

Daha 28 yaşinda, bu takimda gelecek 3-4 sene katki saglar

Gelecek sene 3 kulvarda yarişacagimiz için sadece Gomise güvenemeyiz.

Paintsil,Rondon ve Bernard olabilir. Yerliler'den Okay-Emre-Kaan Ayhan ve Bilal Başakçıoğlunu zorlamalıyız.

Nagatomo'yu 1 yil daha kiralayalim, Inter zorluk cikarmaz, zaten Asamoah'i da aldilar.

Genç oyunculara yatırım yaparak pazarlama stratejisi geliştirmek lazım yoksa işin içinden çıkamaz hale geleceğiz her gün yeni bir borç haberi alacaklı haberi çıkıyor bizle ilgili güzel günler görebilmek ve bunu daimi hale getirmek için köklü reformlara ihtiyaç var...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt