Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 yıl sonra sözleşmesi bitecek zaten Nagatomo 'nun kiralama şansımız kalmadı daha fazla , ama bonservis konusunda çok sıkıntı çekeceğimizi düşünmüyorum ...

Eger oyleyse alternatiflere yonelelim. 31 yasindaki bir oyuncuya bu durumda 3-4m vermek pek mantikli degil.

Eger oyleyse alternatiflere yonelelim. 31 yasindaki bir oyuncuya bu durumda 3-4m vermek pek mantikli degil.
Nagatomo 'nun alınmasına açıkçası karşı değilim ben, yok ama alternatiflere yöneleceksek sözleşmesi biten Criscito - Blind -Luke Shaw var

Ayrıca Filipe Luís - Dalbert - Bernat - Mário Rui - Jaume Costa - Abdul Rahman Baba - Jetro Willems - Kieran Gibbs - Ridgeciano Haps - Douglas Santos - Frank Fabra - Ludwig Augustinsson

Gibi bir sürü sol bek mevcut piyasada bazılarını almamız imkansız bazıları mümkün duruyor . Aslında sıkıntı alternatif bulmak da değil Nagatomo olmaz başkası olur yeter ki düzgün bir transfer planlaması ile UCL 'ye yakışacak kadromuzu kuralım ...

Başka bir takımla anlaşmadıysa Cabaye boşa çıkıyormuş ona saldıralım.

Nagatomo 'nun transferi konusunda bir sıkıntı çekeceğimizi düşünmüyorum 2m € civarlarında biter

Garry-Belhanda ikilisini iyi fiyatlara da satabilirsek 3 transfer yapmamız gerekiyor ilk 11 için 2 tane net orta saha ve 1 tane sol açık

Bence elimizdeki paranın büyük kısmını 2 tane sağlam orta saha için ayıralım yeter ki artık şu orta sahamız adam akıllı UCL seviyesinde olsun

Dalbert alınmalı arkadaşlar...Hazır İnter Asamoah'ı aldı Dalbert'i opsiyonlu kiralarız enfes topçu tam Fatih hocalık

Dalbert'i İnter yollamaz. En azından satmaz. İyi para bayıldılar.

Dalbert alınmalı arkadaşlar...Hazır İnter Asamoah'ı aldı Dalbert'i opsiyonlu kiralarız enfes topçu tam Fatih hocalık
Bu hızlı oyunda gelse efsane olurdu ama hemen sileceklerini düşünmüyorum Dalbert 'i

Ama yine de küçük bir ihtimal de olsa kiralama şansımız olabilir ...

Çok imkansız görmüyorum Dalbert 'in kiralanmasını

Bu sene ligde 16 maçta hiç forma bile giymedi sürekli yedek beklemiş , 90 dakika boyunca sahada kaldığı 2 maç var onlarda taa Eylül ayında

D'Ambrosio sağ bek adamı sol bekte oynatıyorlar düzenli olarak , Gelmeden önce Nagatomo bile daha fazla forma şansı bulmuştu Inter'de

Üstüne şimdi Asamaoh 'ı da aldılar çok sorun çıkarmazlar Nagatomo 'nun bonservisi veya Dalbert 'in kiralanması konusunda bence

Sol bek:

- Nagatomo
- Dalbert (kiralik)

Orta saha:

- Danilo
- Yves Bissouma
- Thiago Mendes

Rodrigues giderse:

- Konoplyanka
- Ntep
- J.Bamba (sozlesmesi bitiyor)
- Aminu Umar
- Fofana

Umar'ı Türkiye'ye ilk geldiğinden beri izliyorum. 1.5 sene Samsun'da oynadı. Türkiye'ye geldiğinde 18 yaşındaydı bundan tam 5 sene önce. O zaman Samsun'un çok iyi bir kadrosu yoktu ama çok fark yaratıyordu ve takımın yarısı diyebilirdim. Samsun o sene play-off oynadı çıkamadı. Diğer sene Osmanlı bunun kanına girdi Samsun'un mali sıkıntıları vardı Umar'ı bedavaya aldılar. Osmanlı değilde Başakşehir'e gitse Avrupa'ya atmıştı kendini Cengiz gibi buna eminim. Afrikalı oyuncularda genel özellik nedir ? hızlı, çevik, dripling yeteneği yüksek. Bunların hepsi Umar'da mevcut bunlara ek topa basıp set oyunu bile oynayabiliyor. Tek eksiği bitiricilik diyebilirim o da çalışmayla giderirse Bruma gibi 15 milyon€ civarı bir kulübe gider.

İşin özü Osmanlı bu sene düşerse tam bir fırsat transferi 2-3 milyon €'ya biter bu iş. Osmanlı ayrıca Forvet ve sol açık kullandı daha çok ama sağ kanatta daha verimli oynuyor.

Fazla hamle şansımız yok.

Nagatomo-2.5 Milyon Euro
Denayer-1 sene saha kiralık-terim tutar. (500.000)
Fellaini-free (2.5 imza)
Scout Transferi( maksimum 3)
Bernard -Free (2.5 imza)

Toplam:11.000.000

Şeklinde bir dönem olabilir mesela. Rodrigues satılmazsa imkansız tabi.

Muslera
Mariano
Maicon
Denayer
Nagatomo
Linnes
Fernando
Fellaini
Feghouli
Bernard
Belhanda
Gomis
Scout Transferi

Yerli olarak

Emre Akbaba-4 Milyon Euro/Deniz Türüç
Erce Kardeşler-500.000+%20 pay

Daha da transfer yapılmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt