Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tanzim satıştan domates biber felan alalım . Tekrar tanzim satışa satarız .

Bunu alalım bizim burda oynuyor baya sağlam super ligde coşar en az 15e satarız.

Sag bek yerine Yutoyu sag tarafa cekip sol bek almak mantikli olabilirmi? Hoca zaten sol tarafta solak istemiyormuydu?

Sag bek yerine Yutoyu sag tarafa cekip sol bek almak mantikli olabilirmi? Hoca zaten sol tarafta solak istemiyormuydu?
Sag bek:
Nagatomo
Douglas

Sol bek:
Transfer
Emre Tasdemir

Olabilir. Mariano buyuk ihtimal gider, Linnes'in sozlesmesi hala uzatilmadi, ustune Douglas haberi, Linnes giderse sasirmam.

Hangi parayla alicaz bu oyunculari sene sonu olacaklar Feghouli, belhanda, fernando, linnes, onyekuru, ndiaye (?), bu isimler sene sonu garanti gidecek diye düşünuyorum buyuk ihtimal trezegeut gelecek giden oyuncularin yerine tffnin yabanci kuralina gore alinacaktir ben cok iyi oyuncu veya potansiyeli yuksek oyuncu beklemiyorum

Hangi parayla alicaz bu oyunculari sene sonu olacaklar Feghouli, belhanda, fernando, linnes, onyekuru, ndiaye (?), bu isimler sene sonu garanti gidecek diye düşünuyorum buyuk ihtimal trezegeut gelecek giden oyuncularin yerine tffnin yabanci kuralina gore alinacaktir ben cok iyi oyuncu veya potansiyeli yuksek oyuncu beklemiyorum

hangi parayla alacagiz diyorsun altinada feghouli, belhanda, fernando gidecek yazmissin. E kaynagi kendin yazmissin zaten. Keza bu uc oyuncudan en az 20 milyon euro gelecektir zaten.
Kiralik, potansiyelli derken temizinden 5 adam alinir o parayla.

Trezeguet'e falan para gomecegine ayni isi yapma potansiyeli olan free oyuncular var bunlardan 2 tane kapmak gerekir.

Villarreal düserse, Enes Ünali belki satin alma opsiyonuyla kiralabilirmiyiz? Hele 2 forvet sisteme gecersek, bence 1 tane adam gibi türk forveti sart olur. Ispanyada cok abarti iyi performans göstermedi diye normalde satin almayi isteyende olmaz. Bizde kendini belki toparlar ve onu satin aliriz. 2 sene kalip iyi performans gösterirse, yasi 24 olur ve geri avrupada sansini deneyebilir.

feghouli+belhanda+fernando+mariano’yu satıp salary açarız muhtemelen
belki beklenmedik bir oyuncu satışı da olur (diagne gibi mesela)
semih ve onyekuru’yu kiralamayız, ndiaye’yi kiralarız gene
donk gider, selçuk bence çok cüzzi bir maaşla kalacak (keşke gitse)
ahmet çalık, mugdat, eren ve ömer bayram gider
ilk 11’e 4 (diagne satılırsa 5)
yedeklere de 3 transfer yaparız gibi

as:
muslera
transfer l’dama marcao nagatomo
transfer ndiaye
transfer emreA transfer
diagne​

yedek:
transfer
linnes transfer altyapı emreT
transfer altyapı (selçuk)
yunus transfer transfer
mitroglou

4 tane ilk 11’e yabancı aldık mı bu şekilde 12 yabancımız oluyor

4 tane de rotasyona oyuncu almak lazım (1 yabancı (mensah kiralanabilir) + 3 yerli gibi)

birkaç iyi gurbetçi bulmak şart hatta gökhan töre çok iyi hamle olabilir yaş/mevki açısından

umarım trezeguet falan bulaşmayız
ilk 11 için özellikle orta saha ve hücuma iyi liglerde rüştünü ispat etmiş adamlar şart

Nagatomo teklemeye başladı. Bence sene sonu ülkesine satabiliriz rahatlıkla 5 milyona. Yerinede teknik bir sol bek fena olmaz

Eğer beleş Douglas gelecekse bek hakkımızı solda kullanalım derim. Mariano+Nagatomodan 7.5 kaldırıp Linnesle sözleşme yenilersek 5 milyona scout tarzı bir sol bek iyi olur.

Nagatomo teklemeye başladı. Bence sene sonu ülkesine satabiliriz rahatlıkla 5 milyona. Yerinede teknik bir sol bek fena olmaz

Eğer beleş Douglas gelecekse bek hakkımızı solda kullanalım derim. Mariano+Nagatomodan 7.5 kaldırıp Linnesle sözleşme yenilersek 5 milyona scout tarzı bir sol bek iyi olur.
Dalbert

Aslında şöyle bişey hiç fena olmaz.

Nagatomo-Mariano : 7.5 milyon euro
Feghouli-Belhanda : 20 Milyon euro
Diagne : 10 Milyon euro
Maicon : 2.5 Milyon euro
Fernando : 5 milyon euro
45 milyon euro gelir. 5 Luyindamaya gider 40 milyonla başlarız sezona.

Beleş Douglas,Babel
5 Milyona sol bek. Kaldı 35 milyon euro. Kanat,8 numara,10 numara,ön libero,forvet için 35 milyon euro.

Bu 35 milyon euronun 15 milyon eurosunu forvet+10 numara için kıyarsak paraya 20 milyona kalan mevkileri güzel bir şekilde doldurabiliriz gerekirse kiralık olur 1 mevki

2 ön libero önerim var.....ilki ocakta gündeme düşmüştü....
Manchester City'den Claudio Gomes 2000 doğumlu Kante vari çok yetenekli....

Diğeri ise Fransa'da Aurélien Nguiamba 1999 doğumlu Nancy'de oynuyor....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt