Onur Soysal
Tecrübeli Üye
- 27 Ocak 2010
- 6.853
- 2.126
- 1.588
Tanzim satıştan domates biber felan alalım . Tekrar tanzim satışa satarız .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sag bek:Sag bek yerine Yutoyu sag tarafa cekip sol bek almak mantikli olabilirmi? Hoca zaten sol tarafta solak istemiyormuydu?
Visca derdim ama Başakşehir onun için en az 20 milyon euro ister.Satmak istemediklerinden 5-6 milyon euroya 22-24 yaşında hızlı birini alırım.Beğendiğim isim olarak Nana Ampomah.Bruma-Rodrigues karışımı bi futbolcu..Trezeguete mi 10 mio
Viscaya mi 10 mio
Hangi parayla alicaz bu oyunculari sene sonu olacaklar Feghouli, belhanda, fernando, linnes, onyekuru, ndiaye (?), bu isimler sene sonu garanti gidecek diye düşünuyorum buyuk ihtimal trezegeut gelecek giden oyuncularin yerine tffnin yabanci kuralina gore alinacaktir ben cok iyi oyuncu veya potansiyeli yuksek oyuncu beklemiyorum
DalbertNagatomo teklemeye başladı. Bence sene sonu ülkesine satabiliriz rahatlıkla 5 milyona. Yerinede teknik bir sol bek fena olmaz
Eğer beleş Douglas gelecekse bek hakkımızı solda kullanalım derim. Mariano+Nagatomodan 7.5 kaldırıp Linnesle sözleşme yenilersek 5 milyona scout tarzı bir sol bek iyi olur.
Dalbert
Nagatomo teklemeye başladı. Bence sene sonu ülkesine satabiliriz rahatlıkla 5 milyona. Yerinede teknik bir sol bek fena olmaz
Eğer beleş Douglas gelecekse bek hakkımızı solda kullanalım derim. Mariano+Nagatomodan 7.5 kaldırıp Linnesle sözleşme yenilersek 5 milyona scout tarzı bir sol bek iyi olur.
Dalbert'i opsiyonlu kiralarızDalberti 5 milyona alamayız