Nurdoğan Karakuş
Sarı Üye
- 31 Ağustos 2010
- 242
- 66
- 1.138
ben özellikle seyrediyorum. sürekli böyleOha bu ne mutlaka almaliyiz hep boyle mi oynuyor bu oglan oyleyse Serie B'de isi ne
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben özellikle seyrediyorum. sürekli böyleOha bu ne mutlaka almaliyiz hep boyle mi oynuyor bu oglan oyleyse Serie B'de isi ne
Kacirmayacaktik ulan bir de 2.5m mi ne versek veriyorlardi
Italya'dan alinmali bence orta sahalar daha bir taktige hakim oluyor Italya tedrisatindan gecen topcular
Orta saha icin taktiksel farkindalik her seydir
para olmayınca alt ligler çok önemli. sadece sürekli izlemek ve takip etmek gerekli .Serie B özel ilgi alanım.Bunlar ne guzel oneriler bize boyle futbol izleyip topcu getirecek adam lazim cakma ulemalari yollayalim
Ayrica soyledigim gibi buyuk takim altyapisindan cikip tutunamayanlara yonelelim artik yeter
Kadroyu değiştirdiğimiz için orta sahanın merkezine bonservisli oyuncuları alırız.Sol kanata Babel alınır.Yoksa ben kaç zamandır istiyorum..Ampomahsız kadro kurmuyoruz seneye ona göre
Ampomahsız kadro kurmuyoruz seneye ona göre
Ampomah'ı almamak delilik. Fakat bu Santiago'da mevkisinde çok iyi görünüyor. Hakkaten bu adamın B liginde olması garip.
Onun da sözleşmesi seneye bitiyormuş 3 milyondan bile az tutabilir
İşte böyle adamları bulup,parlatabilirsek ihya oluruz
Gerçekten İtalya liginin orta sahaları her zaman farklı oluyor. Geçmişte Zidane&Maradona gibi isimlerden tut Kaka&Pirlo&Marchisio gibi oyuncular vardı daha sonra Pogba-Savic gibi topçuları kazandırdılar hali hazırda Pjanic-Allan-Brozovic gibi adamlar varKacirmayacaktik ulan bir de 2.5m mi ne versek veriyorlardi
Italya'dan alinmali bence orta sahalar daha bir taktige hakim oluyor Italya tedrisatindan gecen topcular
Orta saha icin taktiksel farkindalik her seydir
Ampomah ve SantiagoOnyekuru beyinsizi yerine sol kanat, Fernando denilen Toros vari yürüyen tabut yerine 6 numara önerisi alalım.
Tetteh'i ucuza birakmazlar, Trezguet icin 7-8m vermeye gerek yok, Haraslin olabilirHaraslinnnnn ve Tettehhhhhh sevdasi ne oldu
Trezeguet aski sona mi erdi
Champ. olsak da su yaz gelse beeee
Nobetin muptezeliyiz
Tetteh'i ucuza birakmazlar, Trezguet icin 7-8m vermeye gerek yok, Haraslin olabilir
onyekurunun beyniyle yapmak istediklerini bu herif ayaklariyla yapiyor kalite farki muazzamgelecek sene onyekuru muhtemelen olmayacak. sol açık için yine Serie B den oyuncu önerim olacak. Seung-woo Lee . kısaca koreli messibarcelona alt yapı çıkışlı. oyun bilgisi çok iyi. dar alanda çok etkili ve seri. 6 kez A milli. Max 4 milyon euroya bitebilir. zor bir transfer.
Seung-woo Lee - Oyuncu profili 18/19