Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda out Feghouli yeni 10 numara.sola Babel sağa Trezeguet.Fernando yerine nampalys mendy.bide 8 numara Please kiralık.Hoca demişti değişim geçireceğiz diye.Gidenler belhanda=10 Fernando=5 mariano = 3 gelenler de Babel free Trezeguet 8 mendy kiralık opsiyonlu douglas free bide kaliteli 8 mesela savanier tarzı

Bizim scout ekibi Szymanski ve Frankowskiyi begeniyor diyorlardi. Frankowski amerikaya gitmis. Zurkowskide vardi oda 3,7 milyona Fiorentinaya gitmis.

Szymanskiyi begeniyorlarsa belki 5 milyona falan kapamazmiyiz?

lucas scholl haberleri var . nasıl oyuncu bilen varmı. en son oynadıgı takımda 25 maçta 9 gol 9 asist yapmış 4. ligde ama Almanyada

10 numara yerine 8 ve 6 numara oynayabilen oyunculara yönlenmeliyiz...bizim takım resmen şut özürlüsü oldu...kapanan takımları açamıyoruz resmen...şut kabiliyeti sağlam bir oyuncu ile hem Feneri hemde Konyayı kolaylıkla yenerdik...birde gelen kanatlarda bir zahmet tekniği sağlam olsun ve orta açabilsinler...1.90 üzeri forvetimiz var ama adama bir adam akıllı orta açabilen yok takımda...bunlar çok önemli...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Şöyle yapsak olmaz mı belhanda 10-15 arası satalım fernandoyu satalım Diagneyi 6-8 arası me bulduk şutluyalım zararın neresinden döndük kar Babel konoplynka ikilisini alalım orta sahayada ndiaye yi bir kez daha kiralarız Göztepe düşerse pokoyu uygun alırız ndiayeden iyi olduğunu düşünüyorum ben ortaya şöyle bişey çıkartırız gibi

Muslera
Mariano Marcao Luyindama Nagatomo
Feghouli Poko Ndiaye Konoplynka
Babel Mitroglou

Bence tutar böyle bi takım

Şöyle yapsak olmaz mı belhanda 10-15 arası satalım fernandoyu satalım Diagneyi 6-8 arası me bulduk şutluyalım zararın neresinden döndük kar Babel konoplynka ikilisini alalım orta sahayada ndiaye yi bir kez daha kiralarız Göztepe düşerse pokoyu uygun alırız ndiayeden iyi olduğunu düşünüyorum ben ortaya şöyle bişey çıkartırız gibi

Muslera
Mariano Marcao Luyindama Nagatomo
Feghouli Poko Ndiaye Konoplynka
Babel Mitroglou

Bence tutar böyle bi takım
Poko gelsin 1 tane Poko forması benden hediye 1 tanede Karabükte oynarkenki giydiği forma hediye hemşerimdir kendisi karabükün adam yiyeni

Karabükte oynarken Tudor bize geldiğinde yanındada getirir diye umuyordu herkes çünkü burası küçük şehir olduğu için kulüpten her haber hemen duyuluyordu halk arasında o dönem Latovlevici ve Poko Galatasaraya kesin gitcek dendi ama Poko gidemedi hatta burda antreman sonrası falan şakalaşıyorduk tudorun torpillisi adam chelsea ye gitse seni götürür fln diye hâla daha isterim Galatasarayımıza gelmesini

Paraya bagli ama Belhanda ve Diagne'den 25 milyon civari gelirse mutlaka
6 numara
8 numara
Sol kanat
Forvet
Olmazsa olmaz transferler bunlar.
Ayrica Kaan Ayhan alinirsa iyi olur. Ve Manuel Fernandes mutlaka en kotu yedek olarak alinmali. Son yarim saatte filan cok is yapar. Keske su adami bu devre arasinda alsaydik.
Bir de Fernando ve Mariano'dan extra 3 4 milyon gelirse iyi olur.

Alman basını; Galatasaray'ın Köln ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan gurbetçi orta saha oyuncusu Hikmet Çiftçi'yi izlettiğini yazdı.

City
Tottenham
Chelsea
Liverpool
Arsenal
Barcelona
Real
Athletico
Juve
Bayern
Dortmund
Psg
Bu takimlari yenmek veya grupta elemek zor ama hic olmazsa
Porto
Benfica
Shalke
Sevilla
Ajax
Lyon
Inter
Roma
Vs vs gibi takimlari yenebilecek kadar takim kuralim.
Belhanda
Cagne
Fernando
Mariano ve hatta Feghouli gibi oyunculari maksimim fiyattan satip 3 orta saha 2 kanat ve 1 forvet alalim. 6 ve 8 numaralar 27 28 yasini gecmesin. Illa 30 yas ustu alacaksak Babel ve yedek Fernandes is gorur.

mendy ve nakamba gibi adamları alalım ne pokosu ndiayesi avrupada bi halt yapamıyoz

Bonservisleri yok....
David Luiz
Antonio Valencia
Diego Godín
Adrien Rabiot
Juan Mata
Ander Herrera
Arjen Robben
Olivier Giroud
Mario Balotelli
James Milner
Hatem Ben Arfa
Vincent Kompany

Milner gelse keşke tam bizlik adam efsane olur burada

Keza uçağı inmeyen Ben Arfa

Valencia ve Ben Harfa haric kimse gelmez. Ikisinide istemem ben.

Valencia sanki MLS gitmeyi istiyor diye okumustum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt