Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yokmu bonservisi elinde oyuncular? Galiba portodan iki uc oyuncu sozlesmesi 1 ay sonra bitiyor.

Robben gelirse Hamit Altintop Tobias Linderothlu müzmin sakat listesine girer muht.

Italyadan bu 2. Lig oyuncusu olabilirmi? Genc ve baya skorer forvet/kanat oyuncusu.

Yada su 2 takimi düsme sansi yüksek olan takimlarda oynayna orta saha oyunculari.

Ribery&Robben arasında tercih yapmak gerekirse Robben'i seçerdim.Ama bu adamlar deplasman falan takmaz sadece iç sahadaki maçlarda ve CL maçlarında kasarlar.

Öncelikli hedef Belhanda'yı şutlayıp Brahimi'yi getirmek olmalı ama adam sol kanat diyenler olmasın diye yazıyorum 30'a yakın maçta 10 no'da görev yapmış.

Marcao vs lyundama ya 2 daha sene birlikte oynama sansi verilmeli. Bir yedek stoper alinsa yeterli

Hayirlisiyla sampiyon olup sezonu bitirelim, sezon sonu bu kadroya iyi bir temizlik lazim. En onemli eksigimiz olan orta sahayi komple yenilemeliyiz.

Belhanda ve Diagne ilk satilacak isimler olmali. Boylece transferler icin de kaynak yaratmis oluruz. Ali Naci/bipspor'a gore Belhanda 9m karsiliginda araplara gidecek. Diagne ise 15 milyondan asagi satilmamali. 30 gol atan oyuncuyu oyle ucuza birakmak yok.

Fernando ve Mariano'yu da satmamiz gerektigini dusunuyorum. Istikrar yok, 30+ ve sozlesmelerin bitimine 1 sene kalmis zaten, en dogrusu satmak olacaktir. Ndiaye ve Onyekuru da donuyor. Bana kalsa Nagatomo'yu da satarim ama hoca is ahlakini begendigi icin takimda tutar bence.

Muslera

Transfer Luyindama Marcao Nagatomo

Transfer

Feghouli Transfer Transfer Transfer

Transfer

Ilk 11'e 6 transfer lazim. Sol kanada buyuk ihtimal Babel gelecek.​

Diagne - Belhanda - Mariano - Nagotomo - Fernando ile mümkünse sezon sonu yolumuzu ayırmalıyız birde Feghouliyede 12-15 arası iyi bi teklif gelirse de anlaşıp gitmesini istemeliyiz o paraları bir daha bulamayız yaşı oldu 30 çünkü ha yine oynar ama yaşı ilerledikçe satmamız zor olucak.

Muslera
Linnes-Marcao-Luyindama-Transfer
Transfer-Transfer
Transfer-Feghouli-Transfer
Transfer

Gerçekten avrupada başarı istiyorsak komple bi değişikliğe ihtiyacımız şart.

Mariano,Nagatomo,Fernando,Belhanda ve Diagne satılır gibi geliyor
Ndiaye,Onyekuru ve Mitroglou'nun kiralık sözleşmeleri biter

baya hareketli bir dönem bizi bekliyor

Duyumcu ve habercilerin çoğu şampiyonluk yolunda takıma zarar vermeyelim diye transfer haberlerinin detaylarını vermiyolardı.Yarın transfer haberleriyle dolar mı yoksa haftayı mı beklerler bilemiyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt