- 13 Ekim 2014
- 108.708
- 58.376
- 4.588
Belhanda 10-123 adam alip 3 adam satin bakeym. luyindamayi alip -3.800de baslioz btw
Diagne 12-15
Fernando 3-5
Mariano 2-4
Yeter de artar. Telles belki transfer yapar, maicon opsiyon veya ne bilim satilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda 10-123 adam alip 3 adam satin bakeym. luyindamayi alip -3.800de baslioz btw
Belhanda 10-12
Diagne 12-15
Fernando 3-5
Mariano 2-4
Yeter de artar. Telles belki transfer yapar, maicon opsiyon veya ne bilim satilir
Skov 8 Mioadam al
''Tırcı'' Mehmet abi geldi aklıma, kulakları çınlasın. Biz genciz, Mehmet abi ise 30-32 yaşlarında, defans oynayan, öküz gibi güçlü bir herif. İyi kesiciydi ama futboldan pek anlamazdı; rakip takım ataktayken, her durumda ''Adam al, adam al!'' diye bas bas bağırırdı ve golü yersek kesinlikle bizden biri ''Adam almadığı için'' olurdu!adam al
belhandadan 20 gelecegini sanmıyorumDiagne ve Belhanda gider ikisinden gelecek 25 civarı parayla da yeni transferler yapılır ...
İkisi için toplam 25 demiştim renkdas ...belhandadan 20 gelecegini sanmıyorum
balotelli bedava gelebilir talisca babel skovun önünde balotelli katliam yapar her maç
19.20 ödediler bonservis için transfermarkete bakabilirsin bence avrupa kozu kullanılıp talisca ikna edilirse klübü illaki pes ederCinliler talisca icin 28 odedi
Ne olursa olsun 1 sezon daha feghoili ve mariano ikilisi bozulmamalı diyorum ben Solada Babel geldiğinde işlem tamam olucak bize 2 orta saha lazım birde forvet Diagne belhanda Ahmet Çalık Selçuk fernando sinan gümüş gibi ndiaye zaten gidiyor adamları göndermeliyiz yerlerine
Benim düşüncem
Lanis hagi
İmbula kiralık
Savanier bonservis
Babel
Balotelli
Muslera
Mariano Luyindama Marcao Japon
İmbula Savanier
Feghouli Hagi Babel
Balotelli
Terim hocamla birlikte uefa ya falan kalırsak final oynar bu ikadro
Robben imza parası 4 ister kafayı mı yediniz senede 10 maç oynayan adam için Babel bile yaşlı bence bizim genç dinamik oyuncular bulup iki sezon oynatıp satmamız lazım
fernando bitti artık sezonun yarısı sakat kesinlikle yollanmalı 2 maça aldanmayalım
Kenarlar otoban, merkez katı forvet ha diagne ha balo... Imbulada ne buluyorsunuz acaba 2 senedir adami almaya calistik adam fena cokuslerdeNe olursa olsun 1 sezon daha feghoili ve mariano ikilisi bozulmamalı diyorum ben Solada Babel geldiğinde işlem tamam olucak bize 2 orta saha lazım birde forvet Diagne belhanda Ahmet Çalık Selçuk fernando sinan gümüş gibi ndiaye zaten gidiyor adamları göndermeliyiz yerlerine
Benim düşüncem
Lanis hagi
İmbula kiralık
Savanier bonservis
Babel
Balotelli
Muslera
Mariano Luyindama Marcao Japon
İmbula Savanier
Feghouli Hagi Babel
Balotelli
Terim hocamla birlikte uefa ya falan kalırsak final oynar bu ikadro
Levantede de morales var harika kanat ama yaşlı, viscanin İspanyoluGirona düsecek gibi duruyor.
Orda Portu diye bir 10 Numara/kanat oynayan herif var. Hic yakindan taniyan varmi? Adamin kücük takimda gayet iyi istatiskleri var ve ispanyolarda oyuncular takimi düstügü an cok pahali olmaz belki.
Fifa ve FM de gayet iyi![]()