Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
''Tırcı'' Mehmet abi geldi aklıma, kulakları çınlasın. Biz genciz, Mehmet abi ise 30-32 yaşlarında, defans oynayan, öküz gibi güçlü bir herif. İyi kesiciydi ama futboldan pek anlamazdı; rakip takım ataktayken, her durumda ''Adam al, adam al!'' diye bas bas bağırırdı ve golü yersek kesinlikle bizden biri ''Adam almadığı için'' olurdu! :giggle:...Konuyla ilgisi yok da aklıma geldi öylesine...

Belhanda Max 5-7
Diagne Max 9-10
Mariano Max 1,5-2
Fernando da takımda kalır

Diagne ve Belhanda gider ikisinden gelecek 25 civarı parayla da yeni transferler yapılır ...

Ne olursa olsun 1 sezon daha feghoili ve mariano ikilisi bozulmamalı diyorum ben Solada Babel geldiğinde işlem tamam olucak bize 2 orta saha lazım birde forvet Diagne belhanda Ahmet Çalık Selçuk fernando sinan gümüş gibi ndiaye zaten gidiyor adamları göndermeliyiz yerlerine

Benim düşüncem

Lanis hagi
İmbula kiralık
Savanier bonservis
Babel
Balotelli

Muslera
Mariano Luyindama Marcao Japon
İmbula Savanier
Feghouli Hagi Babel
Balotelli

Terim hocamla birlikte uefa ya falan kalırsak final oynar bu ikadro

Robben imza parası 4 ister kafayı mı yediniz senede 10 maç oynayan adam için Babel bile yaşlı bence bizim genç dinamik oyuncular bulup iki sezon oynatıp satmamız lazım

Ne olursa olsun 1 sezon daha feghoili ve mariano ikilisi bozulmamalı diyorum ben Solada Babel geldiğinde işlem tamam olucak bize 2 orta saha lazım birde forvet Diagne belhanda Ahmet Çalık Selçuk fernando sinan gümüş gibi ndiaye zaten gidiyor adamları göndermeliyiz yerlerine

Benim düşüncem

Lanis hagi
İmbula kiralık
Savanier bonservis
Babel
Balotelli

Muslera
İmbula Savanier
Feghouli Hagi Babel
Balotelli

Kadroyu birkaç kişi hariç beğenmedim.
Balotelli kalitedir.Her zaman iş yapar.
Ama atletizmi kötü bir takım kurmuşsun.Kadroda çok ağır oyuncular var.özellikle orta saha ve kanatları çok ağır oyunculardan kurmuşsun.
Bu konuya çok dikkat etmemiz gerekiyor.
Savanieri videolardan izledim.Sanki bana çok abartılıyormuş gibi geliyor.
Beklerdede sıkıntı var.

Roma'da fazla sure almayan bir Ante.Coric car. 8 ya da 10 numara oynayabilir. Dinamo Zagreb'den geldi. Kolayca kiralanabilir.

Bir de su iki Skov'u birden almak mumkun degil mi?

Balotelli sadece yaza kadar mi sozlesme yapti marailya ile yoksa kiralik mi?

Girona düsecek gibi duruyor.

Orda Portu diye bir 10 Numara/kanat oynayan herif var. Hic yakindan taniyan varmi? Adamin kücük takimda gayet iyi istatiskleri var ve ispanyolarda oyuncular takimi düstügü an cok pahali olmaz belki.

Fifa ve FM de gayet iyi :D

Robben imza parası 4 ister kafayı mı yediniz senede 10 maç oynayan adam için Babel bile yaşlı bence bizim genç dinamik oyuncular bulup iki sezon oynatıp satmamız lazım

robenin sakatlı durumu nedir bilmiyoruz.Tabiki kronik durumu varsa gerek yok.
Ama aksi takdirde çok ciddi fark yaratır.

Şu yaş konusuna çok takılıyorsunuz. 35 yaşında oyuncuda alınabilir, 18 yaşında oyuncuda alınabilir.Bu şekilde keskin yorumlar yapmaktan kaçınalım.Bunların hepsi klişe yorumlardır.Tabiki yaş ortalaması 30 üzerinde kadro kurmamak için çaba gösterilmeli.Ama bunu abartmamak lazım.

Tabiki genç oyuncu almalıyız. Oyuncu satışıda yapmalıyız.Ama bu bizim öncelikli işimiz olmamalıdır.
Bir kere öyle 3,5 milyona adam alıp çok büyük paralara oyuncu falan satamayız.Tabikide denk gelir böyle bir transfer ama çok nadir olan bir iş olur..

Yani her türlü transfer yapma durumumuz olabilir.Bonservisi elinde oyuncuda alabilirsin, 10 milyon ve üzeri bonservisli oyuncuda alabilirz,30 ve üzeri yaşda oyuncuda alabilirsin, genç oyuncuda alabilirsin..

Burada önemli olan gitmesi gereken oyuncuları eksiksiz göndermek ve mevkisel anlamda planlamayı doğru yapmak.Çünkü artık kadrodaki oyuncular çok iyi biliniyor.Kimler gitmeli kimler kalmalı bunlar net olarak belli.Burada artık hata yapılmamalı.Çünkü bu yöneticilerin kim olursa olsun transferde hata yapma lüksü yok.

Bu takıma yapılacak transferlerde oyuncu seçimlerini kim yapacak bu çok önemli.Belkide bu seneyi şampiyon tamamladıkdan sonra bu klübün yapacağı en önemli iş bu oyuncu tercihlerini kimin yapacağıdır.
Bu iş bu klübün en önemli konusudur.

Ben futbolu çok severim.avrupadanda çok maç izlerim.
Ama oyuncu tavsiyesi konusunda bilgim sınırlıdır.
bu forumda bu konuda çok bilgili ve araştırmacı arkadaşlar var.Özellikle genç oyuncular konusunda.

Burada sadece gitmesi gereken oyuncuları ve hangi mevkilere oyuncuların alınması gerektiğini yazacağım.Bilgim dahilindede oyuncu isimleri yazabilirim.
kendi düşüncelerimle bir planlama yapmak istiyorum.

Gönderilmesi gerekenler;

diagne-belhanda-Kostas-fegouli-fernando-mariano-Sinan-eren-donk-ömer-muğdat-ahmet..

Feg-frenando-marianoyu göndermek için çaba sarfedilmeli..Eğerki elden çıkarılamıyorsa devam etmekde çok bir sakınca yok.

Ama diğer oyuncuların kesinlikle gönderilmesi gerekiyor. Gönderilmedikleri takdirde çok büyük sakıncası olur.

selçuk inanın yetersiz olduğunu her zaman düşünen bir taraftarım.Hatta fizik olarak süper lig seviyesinde olmadığını düşünüyorum.Fakat yepyeni bir kadro kurulacağından oyuncuların alışma ve kaynaşmasına katkıda bulunabileceğinden selçukla 1 sene daha uygun bir sözleşme yapılmalıdır.Aynı şekilde semihinde 4. stoper olarak kalmasında bir sakınca ggörmüyorum.Bu kadar revizyonun olduğu yerde böyle aidiyet duygusu olan oyuncuların o ortamda olması şart.

Diğer kiralık oyunculara gelirsek hem ndiayenin hem onyekurunun şu anki durumları itibariyle fırsat transferleri olduğunu düşünüyorum.Ve tekrar bir sene daha kiralık olarak takımda kalmaları gerektiğini düşünüyorum.

kadro;

---------------muslera--------------

?????----liyundama--marcao--naga

---------????????---?????????---------

---??????------?????????-----Babel----

-----------Salomon rondon-----------

yedek kadro;

-------------??????????????---------------

linnes------?????????---semih-----emre t.

-----------ndiaye-----???????-------------

----töre--------deniz türüç------onyekuru(yunus akgün)

--------------?????????????------------------

benim düşüncem kadro planlaması böyle olmalıdır.
Ama yerli oyuncu sıkıntısı çok büyük..
çok ciddi yerli oyuncu araştırması yapılmalıdır.

fernando bitti artık sezonun yarısı sakat kesinlikle yollanmalı 2 maça aldanmayalım

Diagne
Mitroglu
Belhanda
Feghouli
Nagatomo
Mariano
Fernando
Ndiaye
Selcuk

gönderilmeli/sozlesme yenilenmemeli. Bu da takimi oldugu gibi degistirmek demek ama hem yuksek maas , hem yaş hem performans açısından degisiklik gerekiyor.

Zaten Terim hem Ocak, hem temmuzda degisicez demisti. Deplasman performansina da bakildiginda gercekten oyuncularimiz adeta uyuyor. Bunun da temeli bu yukarida saydigim oyuncular bana göre. Rakibi ısıran ve uzaktan şut/gol atabilen , top rakipteyken basan adamlar bulmaliyiz. Takimin deplasman uyusukluguna tahammul edemeyiz seneye.

Seneye Onyekuruyu kiralamazsak sanirim yerine Babel olacak.

Benim düşüncem

Lanis hagi
İmbula kiralık
Savanier bonservis
Babel
Balotelli

Muslera
İmbula Savanier
Feghouli Hagi Babel
Balotelli

Kenarlar otoban, merkez katı forvet ha diagne ha balo... Imbulada ne buluyorsunuz acaba 2 senedir adami almaya calistik adam fena cokuslerde

HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt