Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Brahimi ilac olur

3m imza arti 3,5-4m senelik ister.

Genç adam istiyorum genç.Basacak koşacak kendini pazarlayacak.Doymuş olmayacak.Yıldız olmayacak yıldız potansiyeli taşıyacak.FFP varken aldın ribery babeli.Seneye kime satacaksın.Gördük Pepe geldi aldı 5 milyonu gitti avuçlarını yaladılar.Ders almamız lazım artık.

Aynisini Herrera icinde yaziliyordu. Bunlarin son büyük sözlesmesi olacak diye baya cok para cikartmaya calisacaklar.

Hector Herrera
Yacine Brahimi
Mario Balotelli

Bu üçlü çağ atlatır takıma Avrupada başarı getirir , 12 Milyon Euro'yu bulan imza parasına kimse ses çıkarmaz diye düşünüyorum.

Elimizdeki isimleri maksimum bonservis ile çıkardıktan sonra tabi.

herrera hayal arkadaşlar adam 20 milyon imza parası istemiş a.madridden

Kadronun çok değişeceğini düşünüyorum. Mariano, Fernando, Belhanda, Diagne(soru işareti bir tek çünkü gitmek istemeyebilir.) satılacaktır bence. Onyekuru(istesekte), Ndiaye tekrar kiralanamaz. O yüzden Feghouli'yi 10 numara oynatmak istersek 2 orta saha, 2 kanat yabancı yada 3 orta saha, 1 kanat yabancı transferi olur bir ihtimal bir de sağ bek olabilir. Bunun dışında rotasyon için yerli oyuncu transferi de olacaktır.

Muslera-Linnes-Marcao-Luyi-Donk-Feghouli hariç tüm yabancılar gitme ihtimali var hatta Feghouliyede +15 gelirse satarlar gibime geliyor

Valla özellikle onyekuru ve marcaonun performansını gördükten sonra isimsiz genç topçu gelirse gıkım çıkarsa şerefsizim.Bide Hasan hocanın maç sonu açıklamalarında ajaxı ve genç jenarasyonundan bahsetmesi bana bu transfer döneminde daha çok scout transferlerine yoğunlaşacağımız izlemini bıraktı
Olmasi gereken,arada bir iki tecrubeli olabilir ama cogunluk zipkin gibi olmali

Şunu istiyorum
Falcao ***brahimi(bruma)****hakan ç. ****feghouli ******lemina ***savanier

Diagne'yi 13 ve üzeri satarsak ki bence teklif kesin gelir burda önemli olan Diagne gitmeyi kabul eder mi? Bence 6 milyon civarına alabileceğimiz Habib Diallo, Nicólas González(8.5'a alındı ama kötü bir sezon geçirdi o yüzden bırakırlar 6 milyona yeteneki, hızlı bir oyuncu bence bizde çok katkı sağlar.), Dawid Kownacki( en çok istediğim oyuncu şahsen kendisinin tekniği çok iyi, hızı iyi bir tek biraz güçlenmesi lazım. İlerde Piatek gibi bir patlama yapabilir onun kadar olmaz ama onun yarsı kadar olsa yeter zaten.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt