Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arjantin futboluyla ilgilenen birisi varmi burda? Whoscored sayfasinda ligin Rating olarak en iyi oyuncusu su 22 yasindaki taninmamis sol bek.

Diger sayfadada iyi notlar aliyor. Nagatomoyu sag tarafa cekip bir yeni sol bek almak belki dahami mantikli olur?

linnes as sağbek olmalı,altyapıdan emirhan civelek,berk akdemir var ama fiziken bu yaz ne yapacaklarını göreceğiz...yusuf erdem gümüş 16 olacak,en büyük aday o.

mariano gidebilir ama alternatif yaratmak zorundayız

Diagne satılmaz, zaten santrafor bulmak çok zor, adam son maçlarda iyiydi seneye hazırlık kampı ile daha iyi olur.

Şu tetteh ne oldu transfer döneminden sonra hiç adı çıkmadı takip eden var mı

linnes as sağbek olmalı,altyapıdan emirhan civelek,berk akdemir var ama fiziken bu yaz ne yapacaklarını göreceğiz...yusuf erdem gümüş 16 olacak,en büyük aday o.

mariano gidebilir ama alternatif yaratmak zorundayız
Yusuf Erdem Gümüş bu seneyi çok boş geçirdi ya, umarım gelişimi sekteye uğramaz. Bütün akademideki en büyük 10 potansiyelden biri bana göre.

Yusuf Erdem Gümüş bu seneyi çok boş geçirdi ya, umarım gelişimi sekteye uğramaz. Bütün akademideki en büyük 10 potansiyelden biri bana göre.
Bi dönem sakatlandı diye biliyorum.forvet falan oynadı bi dönem komik bi şekilde.ama açıkçası hücumda on tarafta bile beğendim.muthis bi potansiyeli var.gecen yaz aldığımız murat şenel oynadı sağbekte genelde ve çokta iyi performans gösterdi.murat da iyi bi alternatif ama yusuf erdem fiziken de güçlü,son maçta oynadı sanırım. penaltilarla kaybettik şampiyonluğu

Daha dün şampiyon olduk ama maşallah haberlere bak son bir aydır Babel douglas arda ribery şener maşallah bu ne hız

Bedeli ne olursa olsun Yusuf Yazıcı,
Gökhan Töre
Babel
Deniz Türüç
Sol ayaklı, hareketli, scout transferi bir defansif orta saha
Hızlı, tempolu, scout transferi bir sağ bek
Scout transferi bir santrafor

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt