Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Linnes-Kaan-Marcao-xxx
Lemina-Okay-Ömer
Shaqiri-Falcao-Onyekuru
Falcao(Andone)

Şu kadro ya çok birşey değil
Shaqiri 1.5 yıl kira 3 milyon
Onyekuru 1.5 yıl kira 2 milyon
Okay 5 milyon
Kaan 6 milyon

Feghouli-Belhanda-Babel-Donk sat kur şu kadroyu sene sonuda nazım emre kılınç mert hakan gibi 2-3 hamle yap 1 tane de lider gerçek bi stoper al marcaonun yerine taş gibi takım bıktım artık şu salakları izlemekten hatta izleyemiyorum bile kanser olmaktan
Falcao bize gelmez renktas :crushed:

1. Ilk transfer yeni baskan ve yonetim olmali. Hesap soran ve hesap vermesini bilen bir yonetim. Galatasarayin hakkini yedirmeyen, parasina sahip cikan bir yonetim lazim.
2. Ac, hirsli ve vizyonlu bir hoca lazim. Gecmisi basarilarla dolu bir hoca yerine isik veren bir hoca gelmeli. Son yillarin en kotu super ligine sahibiz, copluk belediye takimlarina kalmis. Bu sartlarda sabirla her hangi bir hoca bizim verecegimiz imkanlarla basarili olabilir.

3. Iyi bir teknik ekip, hem yabanci ve yerli oyuncularla dialog kurabilecek, hocasinin g.. arkasinda saklanacak ekip degil, zamani gelince macin icinde hocaya yanlislarini soyleyebilecek ve nezaman oyuna mudahale etmesini soyleyebilecek bir ekip lazim.
4. Galatasaraya bir daha Asla ve Asla arap futbolcu alinmamali. Ve defans kurgusunda 1den fazla siyahi oyuncu oynamamali, malesef takimin defanstaki zekasi dusuyor. Ilk 11de 2den fazla 30 yasini gecmis oyuncu olmamali. Karakterli, hirsli, azimli, hedefleri olan ve isine saygi duyan oyuncular alinmali.

Yok balotelli gelsin yok o gelsin ile bir halt olmaz. Kokten temizlik lazim, gunu kurtaracak kadrolar degilde uzun vadeli kadrolar kurulsun. Son 3 yilda, tam 100 variyasonlu defans hatti kuruldu. Bu kafayla sampiyonlar liginde 1 Gol atmamiz bile Olay!

Merak etmeyin, ligde en cok biz sampiyon olduk. Yeterki o saydiklarim olsun, bu taraftar sabirla her turlu sonuca ragmen takimin arkasinda durur.

bu konunun 150, 1150, 2300 ve 3800. mesajlarinda ismi gecen topculari almaliyiz.

Kaan Ayhan'ın nesini beğeniyorsunuz çok merak ediyorum. İzlanda maçı süper lig için de iyi bir testti ve bu testten çok düşük bir notla kaldı.

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
150

Nagatomo 'nun transferi konusunda bir sıkıntı çekeceğimizi düşünmüyorum 2m € civarlarında biter

Garry-Belhanda ikilisini iyi fiyatlara da satabilirsek 3 transfer yapmamız gerekiyor ilk 11 için 2 tane net orta saha ve 1 tane sol açık

Bence elimizdeki paranın büyük kısmını 2 tane sağlam orta saha için ayıralım yeter ki artık şu orta sahamız adam akıllı UCL seviyesinde olsun
1150

Ben maliyetleri söyledim eskisi gibi 2 3 milyona topçu öyle kolay alınmıyor.

Gomise hem bonservis, hem imza parası verdik.

Oğuzhanada imza parası veririz banko beleşe gelmez.

Muslera
Nagatomo ( 4 5 )
Serdar
Maicon / Denayer
Mariano
Fernando
Ndiaye (kiralık)
Tadic ( 7 8 )
Garry
Feguli
Gomis

Yedek

Jonathan bamba ( 2 3 m imza parası)
Emre mor kiralık
Emre akbaba 2 3 m
8 numaraya yedek 2 3
Forvet yedek 3 4 de oraya

Satışlar

Eren 1 milyon
Belhanda 4 5 m
Tolga 1 m
Cavanda 2,3 m
2300

Sonunda 6+2+2 yerine 8+3 gibi birsey olursa, ve Celta Vigo düserse normalde Okayi almaliyiz. Bir de Umut Bozok+Mert Müldur sart olur. Hepsi gayet genc daha ve bir kac sene is yaparlar.

2 Emre + Yunus ve 3 alt yapisna topcu ile 9 türk oyuncumuz olur. Bu artik yetmeli. Belki Emre Colakida getirirler
3800

Belhanda mariano nagotomo seri nzonzi hatta feghouli mümkünse göndermedi artık marcaoya da 10 milyon üstü teklif gelirse oda gönderilmeli
2 bek 2 orta saha 1i 10 numara 2 kanat 1 stoper 1 forvet almamız şart yeni bi kadro kurmamız lazım artık bu tudor zamanı kurulan kadronun miladı çoktan doldu

1. Ilk transfer yeni baskan ve yonetim olmali. Hesap soran ve hesap vermesini bilen bir yonetim. Galatasarayin hakkini yedirmeyen, parasina sahip cikan bir yonetim lazim.
2. Ac, hirsli ve vizyonlu bir hoca lazim. Gecmisi basarilarla dolu bir hoca yerine isik veren bir hoca gelmeli. Son yillarin en kotu super ligine sahibiz, copluk belediye takimlarina kalmis. Bu sartlarda sabirla her hangi bir hoca bizim verecegimiz imkanlarla basarili olabilir.

3. Iyi bir teknik ekip, hem yabanci ve yerli oyuncularla dialog kurabilecek, hocasinin g.. arkasinda saklanacak ekip degil, zamani gelince macin icinde hocaya yanlislarini soyleyebilecek ve nezaman oyuna mudahale etmesini soyleyebilecek bir ekip lazim.
4. Galatasaraya bir daha Asla ve Asla arap futbolcu alinmamali. Ve defans kurgusunda 1den fazla siyahi oyuncu oynamamali, malesef takimin defanstaki zekasi dusuyor. Ilk 11de 2den fazla 30 yasini gecmis oyuncu olmamali. Karakterli, hirsli, azimli, hedefleri olan ve isine saygi duyan oyuncular alinmali.

Yok balotelli gelsin yok o gelsin ile bir halt olmaz. Kokten temizlik lazim, gunu kurtaracak kadrolar degilde uzun vadeli kadrolar kurulsun. Son 3 yilda, tam 100 variyasonlu defans hatti kuruldu. Bu kafayla sampiyonlar liginde 1 Gol atmamiz bile Olay!

Merak etmeyin, ligde en cok biz sampiyon olduk. Yeterki o saydiklarim olsun, bu taraftar sabirla her turlu sonuca ragmen takimin arkasinda durur.
Hacı galatasaray kulübü alt baskanlıklar ve gerçek manada sirketlesmedigi surece bu hesap verme olayı hikaye.

##Hemen bir portekizli hoca##

Valla bugun Sosa'yi cok begendim. 34 yasinda mi ne en az 2 3 topu ceza sahasindan cikardi. Sosa'yi gorunce Banega'yi daha cok istiyorum. Illa iki 8 numara ile oynayacaksak Lemina Seri Benaga olsun. Onyekuru ve iyi sag kanat gelirse bu ligin icinden geceriz.

Mustafa Cengiz: "Arda ile ilgili bize intikal etmiş hiçbir şey yok. Geleceği göreceğiz. Onyekuru'yu bilemiyorum, ocak ayını bekliyoruz, mevlam neylerse güzel eyler."

onyekuru gelmis. arda olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt