1. Ilk transfer yeni baskan ve yonetim olmali. Hesap soran ve hesap vermesini bilen bir yonetim. Galatasarayin hakkini yedirmeyen, parasina sahip cikan bir yonetim lazim.
2. Ac, hirsli ve vizyonlu bir hoca lazim. Gecmisi basarilarla dolu bir hoca yerine isik veren bir hoca gelmeli. Son yillarin en kotu super ligine sahibiz, copluk belediye takimlarina kalmis. Bu sartlarda sabirla her hangi bir hoca bizim verecegimiz imkanlarla basarili olabilir.
3. Iyi bir teknik ekip, hem yabanci ve yerli oyuncularla dialog kurabilecek, hocasinin g.. arkasinda saklanacak ekip degil, zamani gelince macin icinde hocaya yanlislarini soyleyebilecek ve nezaman oyuna mudahale etmesini soyleyebilecek bir ekip lazim.
4. Galatasaraya bir daha Asla ve Asla arap futbolcu alinmamali. Ve defans kurgusunda 1den fazla siyahi oyuncu oynamamali, malesef takimin defanstaki zekasi dusuyor. Ilk 11de 2den fazla 30 yasini gecmis oyuncu olmamali. Karakterli, hirsli, azimli, hedefleri olan ve isine saygi duyan oyuncular alinmali.
Yok balotelli gelsin yok o gelsin ile bir halt olmaz. Kokten temizlik lazim, gunu kurtaracak kadrolar degilde uzun vadeli kadrolar kurulsun. Son 3 yilda, tam 100 variyasonlu defans hatti kuruldu. Bu kafayla sampiyonlar liginde 1 Gol atmamiz bile Olay!
Merak etmeyin, ligde en cok biz sampiyon olduk. Yeterki o saydiklarim olsun, bu taraftar sabirla her turlu sonuca ragmen takimin arkasinda durur.