Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık isimli +28 yaş futbolcuların peşinde olmayalım Seri&Nzonzi&Belhanda&Feghouli&Mariano&Nagatomo gibi adamlardan hiç katkı alamıyoruz. Onyekuru gibi genç ileriyi düşünen adamların peşinde olalım

Tabii birde artık kiralık oyuncuya tövbe ettim, tamam FFP kriterleri varken en mantıklısı kiralık oyuncular ama takımın tamamını kiralık oyunculardan kurunca olmuyor Lemina gibi 1-2 tane adam kiralarsın tamam da fazlası da takıma zarar veriyor

1575629540281.webp

in

1575630596054.webp

In

14

Muslera

Linnes
Dragovic
Marcao
Donk
Nagatomo

Lemina
Seri
Ndiaye

Feghuli
Onyekuru
Babel

Falcao
Diagne

Muslera
Linnes Emin Marcao sol bek
E.akbaba/e.colak Lemina Seri/Ömer Mert Hakan
Falcao Onyekuru/Babel

sezonu kurtarmak yerine biraz daha uzun vadeli düşünmemiz lazım.

2 kanat ve 2 bek olmak üzere 4 pozisyonda yeni oyunculara ihtiyacımız var.
belhanda ve feghouli'den 10 milyon civarında bir gelir elde edebilsek harika olur. şu an için tek çıkar yol bu.

linnes'i aktif edip onyekuru'yu da makul bir kiralama ücretine geri döndürebilirsek 2 pozisyonu çözmüş oluruz. tabi onyekuru yarım sene için değil en az 1.5 sene için döndürülmeli mümkünse. aslında linnes'i de pek beğenmiyorum ama harcama gücümüz kısıtlı olacağı için mecburen idare edeceğiz.
diğer bek ve kanat pozisyonuna da bonservis harcayarak oyuncu getirme şansımız olur eğer bu planı hayata geçirebilirsek.

burada kritik nokta profil olarak takımdaki eksikliği çözebilecek nitelikte oyuncular tercih etmek. bizim çok büyük bir hareket sorunumuz var. atlet, enerjik oyuncular tercih edilmeli. mümkünse 25 yaşın altında olsunlar ki son transferleri olmasın.

falcao dönebilir mi bilmiyorum. ama bu değişimleri yapabilirsek forvete diagne dönecek olsa dahi sırıtmadan oynayabileceğini düşünüyorum. süper lig oldukça ağır bir lig ve biraz enerji ve atletizm fark yaratıyor burada. kanat ve beklerimiz bu gücü bize sağlarsa orta düzey bir forvet ile bile ligde sağlıklı bir yapıya kavuşabiliriz.

sezonu kurtarmak yerine biraz daha uzun vadeli düşünmemiz lazım.

2 kanat ve 2 bek olmak üzere 4 pozisyonda yeni oyunculara ihtiyacımız var.
belhanda ve feghouli'den 10 milyon civarında bir gelir elde edebilsek harika olur. şu an için tek çıkar yol bu.

linnes'i aktif edip onyekuru'yu da makul bir kiralama ücretine geri döndürebilirsek 2 pozisyonu çözmüş oluruz. tabi onyekuru yarım sene için değil en az 1.5 sene için döndürülmeli mümkünse. aslında linnes'i de pek beğenmiyorum ama harcama gücümüz kısıtlı olacağı için mecburen idare edeceğiz.
diğer bek ve kanat pozisyonuna da bonservis harcayarak oyuncu getirme şansımız olur eğer bu planı hayata geçirebilirsek.

burada kritik nokta profil olarak takımdaki eksikliği çözebilecek nitelikte oyuncular tercih etmek. bizim çok büyük bir hareket sorunumuz var. atlet, enerjik oyuncular tercih edilmeli. mümkünse 25 yaşın altında olsunlar ki son transferleri olmasın.

falcao dönebilir mi bilmiyorum. ama bu değişimleri yapabilirsek forvete diagne dönecek olsa dahi sırıtmadan oynayabileceğini düşünüyorum. süper lig oldukça ağır bir lig ve biraz enerji ve atletizm fark yaratıyor burada. kanat ve beklerimiz bu gücü bize sağlarsa orta düzey bir forvet ile bile ligde sağlıklı bir yapıya kavuşabiliriz.

Guzel fikir ama uzun vadeyi ilk 11de oynayacak oyuncularla dusunulmeli. Yani Linnesi aktif etmek dogru cozum olmaz cunku adam ilk11de oynayacak kapasite yok. Harcama gucumuz dusuk oldugu dogru lakin bu Linnesten daha iyi oyuncu alamaycagimizin anlamina gelmiyor. Ayrica maasi bize skntiye yol açabilir, zam yapilmasi hataydi.

Guzel fikir ama uzun vadeyi ilk 11de oynayacak oyuncularla dusunulmeli. Yani Linnesi aktif etmek dogru cozum olmaz cunku adam ilk11de oynayacak kapasite yok. Harcama gucumuz dusuk oldugu dogru lakin bu Linnesten daha iyi oyuncu alamaycagimizin anlamina gelmiyor. Ayrica maasi bize skntiye yol açabilir, zam yapilmasi hataydi.

ben de çok beğenmiyorum ama çok da çaremiz yok.

luyindama sakat, marcao beklenen çıkışı yapamadı. belhanda ve feghouli harici gelir elde edeceğimiz birisi yok. onlardan da gelecek olan miktar çok yüksek olmaz. hatta ben yine pozitif taraftan baktım ve 10 milyon yazdım. alıcı bulamama ihtimalimiz de var.

Cezayir Fas koalisyonunun Türkiye futbol izleme direktörü musun kardeş çözemedim illa o bölgenin suyunu içmiş bir herifi mi istiyorsun nedir olayın

##Hemen bir portekizli hoca##

Ara transfer için basına yansıyan isimlere baktım da bir şey dikkatimi çekti

Arda: Neredeyse 1, 5 senedir oynamıyor

Emre Akbaba: yarım sezondur oynamıyor

Linnes: yarım sezondur oynamıyor

Onyekuru: yarım sezondur oynamıyor

Falcao: Neredeyse yarım sezon oynamadı

Nasıl olacak bu iş

Ara transfer için basına yansıyan isimlere baktım da bir şey dikkatimi çekti

Arda: Neredeyse 1, 5 senedir oynamıyor

Emre Akbaba: yarım sezondur oynamıyor

Linnes: yarım sezondur oynamıyor

Onyekuru: yarım sezondur oynamıyor

Falcao: yarın sezon oynamadı

Nasıl olacak bu iş

ilk maclarina ciktiktan sonra sorun kalmayacak ustat.

gençleştirme operasyonu.
14 yabacı hakkı olduğu yerde ben böyle gençleri alırız ilk 11 oyuncuları da kaliteli yabancılarda olur diye düşünmüştüm kadronun yarısını topla 3 milyon euro maaş etmeyecek adamları barındırıyoruz

juve pjacayi devre arasi bir takima kiralamak istiyor

cok sakatlaniyor ama formdayken fark yaratacak biri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt