Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.453
- 20.821
- 2.233
Balde Keita nereden cikti? Eski takim arkadasindan dolayi tahmin mi yuruttun?Nando
linnes kaan marcao mojica
Nzonzi
lemina ömer
balde keita falcao onyekuru
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Balde Keita nereden cikti? Eski takim arkadasindan dolayi tahmin mi yuruttun?Nando
linnes kaan marcao mojica
Nzonzi
lemina ömer
balde keita falcao onyekuru
O + adami oynatmiyorlar adam akilli. Bir de albayrqk aramiz cok iyi transferler vs. Icin dedi. Cuk diye oturur herifBalde Keita nereden cikti? Eski takim arkadasindan dolayi tahmin mi yuruttun?
sezonu kurtarmak yerine biraz daha uzun vadeli düşünmemiz lazım.
2 kanat ve 2 bek olmak üzere 4 pozisyonda yeni oyunculara ihtiyacımız var.
belhanda ve feghouli'den 10 milyon civarında bir gelir elde edebilsek harika olur. şu an için tek çıkar yol bu.
linnes'i aktif edip onyekuru'yu da makul bir kiralama ücretine geri döndürebilirsek 2 pozisyonu çözmüş oluruz. tabi onyekuru yarım sene için değil en az 1.5 sene için döndürülmeli mümkünse. aslında linnes'i de pek beğenmiyorum ama harcama gücümüz kısıtlı olacağı için mecburen idare edeceğiz.
diğer bek ve kanat pozisyonuna da bonservis harcayarak oyuncu getirme şansımız olur eğer bu planı hayata geçirebilirsek.
burada kritik nokta profil olarak takımdaki eksikliği çözebilecek nitelikte oyuncular tercih etmek. bizim çok büyük bir hareket sorunumuz var. atlet, enerjik oyuncular tercih edilmeli. mümkünse 25 yaşın altında olsunlar ki son transferleri olmasın.
falcao dönebilir mi bilmiyorum. ama bu değişimleri yapabilirsek forvete diagne dönecek olsa dahi sırıtmadan oynayabileceğini düşünüyorum. süper lig oldukça ağır bir lig ve biraz enerji ve atletizm fark yaratıyor burada. kanat ve beklerimiz bu gücü bize sağlarsa orta düzey bir forvet ile bile ligde sağlıklı bir yapıya kavuşabiliriz.
Guzel fikir ama uzun vadeyi ilk 11de oynayacak oyuncularla dusunulmeli. Yani Linnesi aktif etmek dogru cozum olmaz cunku adam ilk11de oynayacak kapasite yok. Harcama gucumuz dusuk oldugu dogru lakin bu Linnesten daha iyi oyuncu alamaycagimizin anlamina gelmiyor. Ayrica maasi bize skntiye yol açabilir, zam yapilmasi hataydi.
Bi ara bizle adı gecmisti zaten 1-2 yerdeO + adami oynatmiyorlar adam akilli. Bir de albayrqk aramiz cok iyi transferler vs. Icin dedi. Cuk diye oturur herif
![]()
Keita Baldé - Detaillierte Leistungsdaten
Das sind die Leistungsdaten von Keita Baldé vom Verein AC Monza. Diese zeigt die Daten (Tore, Karten, usw.) des Spielers bei AS Monaco in der Saison 19/20.www.transfermarkt.de
Ara transfer için basına yansıyan isimlere baktım da bir şey dikkatimi çekti
Arda: Neredeyse 1, 5 senedir oynamıyor
Emre Akbaba: yarım sezondur oynamıyor
Linnes: yarım sezondur oynamıyor
Onyekuru: yarım sezondur oynamıyor
Falcao: yarın sezon oynamadı
Nasıl olacak bu iş
ilk maclarina ciktiktan sonra sorun kalmayacak ustat.