- 18 Temmuz 2009
- 81.737
- 238.700
- 5.093
Hakan Hepcan mı sksjsjsjsjkssjsj
Kötü oldu
Götü yesin de Türkiye'ye gelsin önce.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakan Hepcan mı sksjsjsjsjkssjsj
Kötü oldu
Yagiz da yazmis altindaHakan Hepcan mı sksjsjsjsjkssjsj
Götü yesin de Türkiye'ye gelsin önce.
Fenerin 5+ bedele adam satması lazım, mantıklı değil.Yagiz da yazmis altinda
Ferdi'yi 16 milyona Azeri kulübü Qarabağ'a satarlarFenerin 5+ bedele adam satması lazım, mantıklı değil.
Hara kiri yaparlar basakla. Kira + satin almaFenerin 5+ bedele adam satması lazım, mantıklı değil.
Mariano da her maç oynuyor renktaşAra transfer için basına yansıyan isimlere baktım da bir şey dikkatimi çekti
Arda: Neredeyse 1, 5 senedir oynamıyor
Emre Akbaba: yarım sezondur oynamıyor
Linnes: yarım sezondur oynamıyor
Onyekuru: yarım sezondur oynamıyor
Falcao: Neredeyse yarım sezon oynamadı
Nasıl olacak bu iş
gençleştirme operasyonu.
14 yabacı hakkı olduğu yerde ben böyle gençleri alırız ilk 11 oyuncuları da kaliteli yabancılarda olur diye düşünmüştüm kadronun yarısını topla 3 milyon euro maaş etmeyecek adamları barındırıyoruz
Kayserispor'dan mensah ve Bilal basakcioglunu alın zaten kadro dışı olmuş Bilal denemekte fayda var holllanda da iyiydi
Meunier amin
Emre purple 'den den beri nordsjælland'ın oyuncuları özenle takip ediyorum.Bunları nereden buldun Tuna hocam yav.
Fm de bu takımı çalıştırıyorum. Damsgard'ı 10m'ye Arsenal aldı elimden hiç oynatamadım. Ofansif orta sahadır. Amon'da bireysel bir yetenek. Fizik gücü çok iyi değil ama özel bir heriw. Birde Godsway Donyoh diye bir eleman var en etkilileri o akıyor oyunda. İki sezondur şampiyon oluyorum UCL ölüm grubunda 5 puan topladım bunlarla. yaş ortalaması 22 takımda.