Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ara transfer için basına yansıyan isimlere baktım da bir şey dikkatimi çekti

Arda: Neredeyse 1, 5 senedir oynamıyor

Emre Akbaba: yarım sezondur oynamıyor

Linnes: yarım sezondur oynamıyor

Onyekuru: yarım sezondur oynamıyor

Falcao: Neredeyse yarım sezon oynamadı

Nasıl olacak bu iş
Mariano da her maç oynuyor renktaş :(

Allah hepsini bildigi gibi yapsin. Utandim yahu. Ayaklarinda top tutamiyorlar. Hadi Marcao Donk sayilmasin ama Lemina disinda hepsi les.

Belhanda'yı satıp Onyekuru ve Okay 1.5 yıl zorunlu opsiyonlu kiralık..Emre Çolak bedava .. Mert Hakan ve Emre Kılınç bedava sezon sonu için,Kurzawa ...para kalırsa Lemina bonservisi için uğraşılmalı

Topla yürüyüp dripling yapabilen sut çekebilen kanat ve 10 numara oyuncusu lazım 6 ve 8 numaralarda topla hareket edip uzun top atabilmeli bizde bu tip oyuncukar yok birvtek lemina var

Kayserispor'dan mensah ve Bilal basakcioglunu alın zaten kadro dışı olmuş Bilal denemekte fayda var holllanda da iyiydi

gençleştirme operasyonu.
14 yabacı hakkı olduğu yerde ben böyle gençleri alırız ilk 11 oyuncuları da kaliteli yabancılarda olur diye düşünmüştüm kadronun yarısını topla 3 milyon euro maaş etmeyecek adamları barındırıyoruz

Bunları nereden buldun Tuna hocam yav. :asd:
Fm de bu takımı çalıştırıyorum. Damsgard'ı 10m'ye Arsenal aldı elimden hiç oynatamadım. Ofansif orta sahadır. Amon'da bireysel bir yetenek. Fizik gücü çok iyi değil ama özel bir heriw. Birde Godsway Donyoh diye bir eleman var en etkilileri o akıyor oyunda. İki sezondur şampiyon oluyorum UCL ölüm grubunda 5 puan topladım bunlarla. yaş ortalaması 22 takımda.

Sezon sonu sözleşmesi bitecek oyunculardan kurulan en iyi kadro

1575896754008.webp

Bunları nereden buldun Tuna hocam yav. :asd:
Fm de bu takımı çalıştırıyorum. Damsgard'ı 10m'ye Arsenal aldı elimden hiç oynatamadım. Ofansif orta sahadır. Amon'da bireysel bir yetenek. Fizik gücü çok iyi değil ama özel bir heriw. Birde Godsway Donyoh diye bir eleman var en etkilileri o akıyor oyunda. İki sezondur şampiyon oluyorum UCL ölüm grubunda 5 puan topladım bunlarla. yaş ortalaması 22 takımda.
Emre purple 'den den beri nordsjælland'ın oyuncuları özenle takip ediyorum.
Heriflerin çıkardığı oyunculara bak yahu.
EmreP
Mathias jensen (çok sanssizliklar yasadı)
Labotka
İngvartsen
Skov Olsen

Adamlar bildigin fabrika yahu. Her sene en az 10 milyon euroluk üretimi var.
Ofansif oyuncu yetiştirmede muazzamlar. Basaksehirin imkânları ver heriflere futbolda devrim yaparlar. Bizim türk kulüplerini bu konuda anlamıyorum model belli ne gerekiyorsa yapsınlar. Altyapıda hoca olark kim varsa kovuip gözüm kapalı emanet ederim bu adamlara. Aha para aha tesis 3 sene sonra neler çıkıyor bak.

Damsgard muhtemelen bi 7-8 de o yapacak çok yetenekli çocuk.
Donyoh dediğin gibi iyi topcu biraz geç patlama yapacak Burak gibi. Amon 17 yasında ilk forumda onerdim çocuk resmen garry'nin genç hali ufak tefek tıfıl birşey ama saviola gibi tutulmuyor namussuz.

Danimarka ligi komple takip edilmesi gereken bir lig bence.
Midtjylland bu heriflerde makine gibi üretiyor.
Evander var onlarda da müthiş yetenek ya bizdeki 10 numaraysa bu farklı birşey Felipe gibi bileklere sahip velet

Mevcut kadroya 30-40 milyon euroluk genç yatırımı yap 2 seneye kalmaz ajax gibi imrenerek izlerler.
19-22 arası ne çocuklar var ya öyle abartılı bonservisleride yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt