Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, Hibernian'ın 21 yaşındaki stoperi Ryan Porteous ile ilgileniyor. (via @scotsunsport)

"Hibernian'ın yıldız stoperi Ryan Porteous Türk devi Galatasaray'ın transfer hedefi. Oyuncunun 2023'e kadar sözleşmesi var, ancak Herald ve Times Sport'a göre bu durum GS'ın ilgisine mani değil. Oyuncu için henüz resmi bir teklif yok, ama GS'ın birçok kez Porteous'u izletti." heraldscotland

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray, Hibernian'ın 21 yaşındaki stoperi Ryan Porteous ile ilgileniyor. (via @scotsunsport)

"Hibernian'ın yıldız stoperi Ryan Porteous Türk devi Galatasaray'ın transfer hedefi. Oyuncunun 2023'e kadar sözleşmesi var, ancak Herald ve Times Sport'a göre bu durum GS'ın ilgisine mani değil. Oyuncu için henüz resmi bir teklif yok, ama GS'ın birçok kez Porteous'u izletti." heraldscotland

GÖRMEK İSTEDİĞİMİZ TRANSFERLER

20-157778-ryan-porteous.jpg

Tackling 18
Aggression 20
Marking 15
Strength 15

Yaş 20 fena bir oyuncuya benziyor ...

Muslera

Buta - Cenk Ozkacar - Kaan Ayhan - Umut Meras

Lemina - Mert Hakan

Emre kilinc - Evander - Onyekuru

Falcao

Fatih Terim safkan bir 10 numara yerine yine Belhanda tarzı gerekirse 8 de oynayabilecek 10 numara arayışında olacaktır. Çünkü elinde safkan 10 numara gibi oynayan Emre Akbaba var. Benim önerim Arjantin liginden Nicolas Gimenez. Satın alma opsiyonu kullanılmaz ise 2,5-3 milyon euroya iş bitebilir. gerçekten çok teknik , defans yardımı iyi . en önemli özelliği oyun görüşü ve adam eksiltme. oyun sıkıştığımda çözüm için çok iyi alternatif olacaktır.

Fatih Terim safkan bir 10 numara yerine yine Belhanda tarzı gerekirse 8 de oynayabilecek 10 numara arayışında olacaktır. Çünkü elinde safkan 10 numara gibi oynayan Emre Akbaba var. Benim önerim Arjantin liginden Nicolas Gimenez. Satın alma opsiyonu kullanılmaz ise 2,5-3 milyon euroya iş bitebilir. gerçekten çok teknik , defans yardımı iyi . en önemli özelliği oyun görüşü ve adam eksiltme. oyun sıkıştığımda çözüm için çok iyi alternatif olacaktır.

Videoda enfes. Sanirim sadece bu yil cikis yapmis

Santiago Colombatto'dan bu yana seni takipteyim renktaş.Son maçlarını izleyebildin mi?Yeni bi Arjantin listen var mı varsa kulübe mail atalım..

Yuh resmen cevher bulmuşsun. Bunu kulübe iletin acil.En kötü İtalya ligi yapar.

Santiago Colombatto'dan bu yana seni takipteyim renktaş.Son maçlarını izleyebildin mi?Yeni bi Arjantin listen var mı varsa kulübe mail atalım..

takip ettiğim oyuncu çok. Ancak kadro planlamasını ben yapmadığım için sadece hedef olabilecekleri paylaşmaya çalışıyorum. Gimenez'i paylaşma nedenim Belhanda'nın gidecek olması.

Bu adami taniyan varmi? Solak Stoper, yasi 22 ve Ligue 1, Bundesliga haric türkiyedende isteyen varmis yaziyorlar. Menajeride türkmüs

Çok izlemedim ama izledigim maclarda hava toplarinda kuvvetli gibiydi, paslari da fena degildi. Tercihleri ve zamanlama konusunda ise biraz vasat kaliyordu. Alip baska takima kiralamak mantikli olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt