Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Raoid wien'de oynayan Yusuf Demir diye 17 yaşında 1 forvet varmış.
Gssozluk te övmüşler

İzleyen gören varmi?
Nasıl bir oyuncudur?

Mert hakana teklif edilen 1.5 milyon
Akbabaya verilen senelik 1.7 milyon euro maaş yerine, Avrupa'dan bu şekilde kaç tane gurbetçi getirebiliriz?

Bir tanesi tutsa yeter.

Genç futbolculardan anlayan Ajax ve PSV kulüpleri peşindeymiş. Bonservis bedeli yüksek olacakmış. Konuşulan rakam 10 milyon ama o kadar olmaz herhalde.

Yalan haber çok belli ama oldu da kruse veya manageri ile bırak görüşmeyi telefonuna bile cevap veren kim olursa olsun derhal kulüp ile ilişiği kesilmeli.

Yalan haber çok belli ama oldu da kruse veya manageri ile bırak görüşmeyi telefonuna bile cevap veren kim olursa olsun derhal kulüp ile ilişiği kesilmeli.

Fifa kulüplerde Liverpool'a karşı acayip oynamıştı. Basıp giden bir mc görmek isterim şahsen.

Renktaş bu mantıkla Pjanic de bu ligde oynayamaz. :D
pjanıcın durumu fatklı. yetiştiği lig fransa ligi. türkiye ligine çok yakın temaslı oyun oynanıyor. zamanında wolfsburg'dan misimovici tranfser etmiştik. sonuç hüsran olmuştu. sadece tekniği ile iş yapanların bizim ligde tutunması çok zor. yanında iki azman ile oynarsa o zaman farklı. seri - lemina akbaba orta sahasının tutmamasının nedeni yumuşak kalmamız. kimse beğenmese de belhanda temaslı oyunda var. seri-lemina belhanda orta sahası ideale yakın bir orta saha . ancak ordada Belhanda vurdum duymaz oynayınca sonuç hüsran oluyor.

gelecek sezon için terim bence şöyle bir orta saha kurgusu düşünüyor. xxxx lı yeri siz doldurun.

-----lemina-----mert hakan---
-------------* * * * *--------------

Werder Bremen U19 takımında
Eren Dinkçi diye bir forvet oyuncusu var.
Juventus filan peşindeymiş.

Almanya U19 Ligi'nde;

20 maçta , 22 gol -12 asist ile oynuyor

1.88 boyunda 18 yaşında.

Hiç izlemedim ama istatistikleri iyi görünüyor.
Gurbetçi arkadaşlar belki daha ayrıntılı bilgi verir.

şalkedeki can bozdoğanı 1-2 maçta izledim atılmadan önceki ilk maçıydı sanırım o maç çok iyiydi, kumaşı var belli etti orada. alamayız ama belki bir ihtimal diyelim

Alllah askina şu takima yıldız oyuncu falan almayin. Genc hirsli atletik gelecek bonservis kalabileceğimiz adi ilk defa duydugumuz oyuncular görmek istiyorum. Bkz marcao luyindama

İhtiyaç

Bravo (Yıllık 4.1M € alıyor, 1+1 yıllık sözleşme imzalanabilir)

Götze (Yıllık 7M € alıyor, 2+1 yıllık sözleşme imzalanabilir)

Bonus

Dzyuba (Emin olmamakla beraber yıllık 3M € alıyor, 2 yıllık sözleşme imzalanabilir)

Sözleşmeleri bitti bu oyuncuların. Para harcamadan transfer edilebilir. Bu sene ŞL olmazsa ekonomik yönden çok kötü olacak. Bonservis çok maliyetli. USD ve EUR kurları ortada...

Onyekuru'da bitiricilik sıfır, Seri bir maç var bir maç yok ama eldeki bir kuş, daldaki iki kuştan iyidir. Onyekuru, Seri, Lemina takımda tutulmalı hem istikrar hem de takımı, ligi bilmeleri sebebiyle. Bence Şener, Belhanda, Çalık, Mariano, Saracchi, Nagatomo, Jimmy, Andone gönderilmeli. Seneye lig ve ŞL/UEFA için hayal kadrom,

---------------- Falcao ----------------

---------------- Götze -----------------

Onyekuru Lemina Seri Feghouli

? Luyindama Marcao Linnes

---------------- Bravo -------------------

Sorular elbette var,
1. Falcao kaç maç oynar?
2. Stoper, sağ bek ve sol bek yedeği kim?
3. Götze transfer teklifini kabul eder mi? Evet derse yıllık ücret ne ister? Kaç yıllık sözleşme ister?
4. Sol bek transferi çok zor.
5. Luyindama, Marcao gibi genç bulunursa eğer Dzyuba'ya gerek yok.

sol tarafa beleşe adam
ÇEKYALI
sol tarafın tamamında oynuyo
ciğeri sağlam
raket sol ayak

doğu avrupalı topçular istiyorum, tipine bakmayıp topa bakan. kafayı 3e vurmaya hazır duygusuz adamlar istiyorum

1593475068166.webp

Kucuk MAX parcaliyi giymelidir.

İhtiyaç

Bravo (Yıllık 4.1M € alıyor, 1+1 yıllık sözleşme imzalanabilir)

Götze (Yıllık 7M € alıyor, 2+1 yıllık sözleşme imzalanabilir)

Bonus

Dzyuba (Emin olmamakla beraber yıllık 3M € alıyor, 2 yıllık sözleşme imzalanabilir)

Sözleşmeleri bitti bu oyuncuların. Para harcamadan transfer edilebilir. Bu sene ŞL olmazsa ekonomik yönden çok kötü olacak. Bonservis çok maliyetli. USD ve EUR kurları ortada...

Onyekuru'da bitiricilik sıfır, Seri bir maç var bir maç yok ama eldeki bir kuş, daldaki iki kuştan iyidir. Onyekuru, Seri, Lemina takımda tutulmalı hem istikrar hem de takımı, ligi bilmeleri sebebiyle. Bence Şener, Belhanda, Çalık, Mariano, Saracchi, Nagatomo, Jimmy, Andone gönderilmeli. Seneye lig ve ŞL/UEFA için hayal kadrom,

---------------- Falcao ----------------

---------------- Götze -----------------

Onyekuru Lemina Seri Feghouli

? Luyindama Marcao Linnes

---------------- Bravo -------------------

Sorular elbette var,
1. Falcao kaç maç oynar?
2. Stoper, sağ bek ve sol bek yedeği kim?
3. Götze transfer teklifini kabul eder mi? Evet derse yıllık ücret ne ister? Kaç yıllık sözleşme ister?
4. Sol bek transferi çok zor.
5. Luyindama, Marcao gibi genç bulunursa eğer Dzyuba'ya gerek yok.
Sozde yildiz bol maasli kimse alinmamali

bugunkü ikili bunun hakkında yorum yaptı mı rtş, şalke günlerinden esintiler yok falan diye
götü yere yakın ve alman, %90 duygusuz olur (en azından romantik olmaz)
topuna baksa çok iyi olurdu ama biraz parayı seçti gibi

walla bu herif girdiginde mactan ve o 2 diallodan kopmustum
bu herif duygusuz degil galiba vegan fln zaten
ama ortada seriyle topu rakibe vermeme rekoru kirarlar bi de bu herif kaleye yakin da oynayabiliyor serynin aksine
tek mevzu cok para aliyor ama bi sekilde halledilirse w iyi kumas

sol tarafa beleşe adam
ÇEKYALI
sol tarafın tamamında oynuyo
ciğeri sağlam
raket sol ayak

doğu avrupalı topçular istiyorum, tipine bakmayıp topa bakan. kafayı 3e vurmaya hazır duygusuz adamlar istiyorum

@Musap Aydinli reis yorumla bu isi

nasil olur
ben isterim

Seri deep lying playmaker olarak

Yanina, topla drippling yapabilecek, skor uretebilecek bir 8 lazim.

Mensah olur
Fofana olur
Sissoko olur

Bu tarz hem sert hem, mucadeleden kacmayan birisi lazim.

orta saha

Seri - Fofana

(10-transfer) olmali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt